| Διάφορα ευτράπελα που συναντάμε στο δρομο. | |
|
+3DrIoannis Koyfo aris sr20ve 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| Θέμα: Διάφορα ευτράπελα που συναντάμε στο δρομο. Παρ 18 Νοε 2016, 22:25 | |
| Είμαι σήμερα πίσω από κοπέλα με σκαραβαιο βατραχι χρώματος. Η κοπελιά μιλάει στο κινητό και κάποια στιγμή αποφασίζει να πετάξει το τσιγάρο της. Φυσικά δεν κοιτάει καν ποιος είναι πίσω της και το τρώω στη μαπα(πλήρης εξαρτηση ευτυχως μπουφάν-κρανος). Συνεχίζω να κινούμαι πίσω της, ενώ εκείνη οδηγεί αφήνοντας κάποιες φορες αρκετό κενό μεταξυ πεζοδρομίου κ αριστερής λωρίδας κ κάποιες όχι κ δεν ρισκάρω να προσπεράσω. Κλείνει το διποδο ζώον το τηλέφωνο, ανοίγει το παράθυρο κ αδειαζει το υπερβλημα όλο το τασάκι πάνω μου!!! Δεν περιγράφω άλλο, αν και νομίζω πως ήμουν ιδιαίτερα κοσμιος γι αυτά που μου κανε. | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Διάφορα ευτράπελα που συναντάμε στο δρομο. Σαβ 19 Νοε 2016, 04:18 | |
| Εκεί θέλει να σημαδεύεις καλά, τεντωμένο δεξί πόδι και καθρευτη. Αλλά θέλει καλή σταθερότητα, αν πετύχεις καλά τον έσπασες! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Διάφορα ευτράπελα που συναντάμε στο δρομο. Σαβ 19 Νοε 2016, 09:01 | |
| Μου έχουν πετάξει τσιγάρο και εμένα αλλά τασάκι, δεν έχω φάει στο κράνος. Πραγματικά το μόνο που με κράτησε να μην τον "στολίσω" κανονικά ήταν το παιδί του στο πίσω κάθισμα. Απλά του έκανα παρατήρηση αν και από μέσα μου έβραζα. Είναι πραγματικά έλλειψη παιδείας και γαϊδουριά στο έπακρο να αδειάζουμε τα σκουπίδια μας όπου βρούμε. | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| Θέμα: Απ: Διάφορα ευτράπελα που συναντάμε στο δρομο. Σαβ 19 Νοε 2016, 12:07 | |
| Αν και θεωρώ μεγάλη αλητεία να πετάς πράγματα απ το παράθυρο, με το τσιγάρο έδωσα ένα ελαφρυντικό. Λέω δεν είδε, δεν πρόσεξε, οκ. Όταν άρχισε να αδειαζει το τασάκι όμως... Αν και φοραγα το κράνος και δεν νομίζω ότι καλοκαταλαβε. Το μόνο που κοπανιομουν πάνω στη μηχανή. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Διάφορα ευτράπελα που συναντάμε στο δρομο. Σαβ 19 Νοε 2016, 13:07 | |
| φιλε μου εχει τυχει και εμενα και μαλιστα 2 φορες την πρωτη περασε μεσα απο το μπουφαν και το γαντι και μου εκαψε το χερι ακομα εχω το σημαδι στον καρπο παλι καλα που δεν τσακιστηκα
την αλλη φορα μου εκατσε στο φαναρι κατεβασα το σταντ πηγα διπλα απο το παραθυρο που ειχε αδειασει το τασακι τα μαζεψα με τα χερια ( φοραγα τα γαντια) και του τα πεταξα πισω στο αμαξι του μερικα εσκασαν στην μαπα του και τα υπολοιπα πανω του και του ειπα με ευγενια συγνωμη κυριε σας επεσαν αυτα παρτε τα πισω ... | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Διάφορα ευτράπελα που συναντάμε στο δρομο. Σαβ 19 Νοε 2016, 13:32 | |
| - Miou έγραψε:
- φιλε μου εχει τυχει και εμενα
και μαλιστα 2 φορες την πρωτη περασε μεσα απο το μπουφαν και το γαντι και μου εκαψε το χερι ακομα εχω το σημαδι στον καρπο παλι καλα που δεν τσακιστηκα
την αλλη φορα μου εκατσε στο φαναρι κατεβασα το σταντ πηγα διπλα απο το παραθυρο που ειχε αδειασει το τασακι τα μαζεψα με τα χερια ( φοραγα τα γαντια) και του τα πεταξα πισω στο αμαξι του μερικα εσκασαν στην μαπα του και τα υπολοιπα πανω του και του ειπα με ευγενια συγνωμη κυριε σας επεσαν αυτα παρτε τα πισω ... ακριβώς αυτό!!! | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Διάφορα ευτράπελα που συναντάμε στο δρομο. Σαβ 19 Νοε 2016, 15:28 | |
| | |
|
| |
fatsas k5 Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : τριπολη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 152 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2010
| |
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διάφορα ευτράπελα που συναντάμε στο δρομο. Δευ 21 Νοε 2016, 12:08 | |
| - Miou έγραψε:
- φιλε μου εχει τυχει και εμενα
και μαλιστα 2 φορες την πρωτη περασε μεσα απο το μπουφαν και το γαντι και μου εκαψε το χερι ακομα εχω το σημαδι στον καρπο παλι καλα που δεν τσακιστηκα
την αλλη φορα μου εκατσε στο φαναρι κατεβασα το σταντ πηγα διπλα απο το παραθυρο που ειχε αδειασει το τασακι τα μαζεψα με τα χερια ( φοραγα τα γαντια) και του τα πεταξα πισω στο αμαξι του μερικα εσκασαν στην μαπα του και τα υπολοιπα πανω του και του ειπα με ευγενια συγνωμη κυριε σας επεσαν αυτα παρτε τα πισω ... Ε ναι ρε φίλε... | |
|
| |
| Διάφορα ευτράπελα που συναντάμε στο δρομο. | |
|