| Διακοπές αλλά από τι;; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
geohaya Jr.gixxer
Τόπος : Γιώργος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Αγωνιζόμενος : Hayabusa Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2016
| Θέμα: Διακοπές αλλά από τι;; Δευ 05 Δεκ 2016, 17:21 | |
| Καλησπέρα σε όλους! Το πρόβλημα μου με το γεράκι μου δε ξέρω τι είναι.Ειναι το 2000 μοντέλο με εξωτερική ΑΝΤΛΙΑ βενζίνης την οποία αντικατέστησα με Bosch 044 και φίλτρο με ενσωματωμένο ρυθμιστή πίεσης 4bar.Οταν είναι κρύα η μηχανή δουλεύει μια χαρά.Μολις ζεσταθεί κομπιαζει.Σημερα έβγαλα το φις από το σταντ μήπως είναι αυτό αλλά πάλι τίποτα. Μπουζί είναι οκ.Εχει κανείς γνώμη για το τι διάολο μπορεί να είναι γιατί έχω σκάσει; | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Διακοπές αλλά από τι;; Δευ 05 Δεκ 2016, 19:09 | |
| Γιώργο ο στοκ ρυθμιστής είναι στα 40psi ~ 2.8 bar. Με τον ρυθμιστή που έχεις βάλει στα 4 bar το μηχανάκι σου δουλεύει πολύ πλούσιο ( είναι που είναι πλούσιο από στοκ),και τώρα το έχεις πνίξει στην βενζίνη γι'αυτό σου κομπιάζει και σου κάνει διακοπές | |
|
| |
geohaya Jr.gixxer
Τόπος : Γιώργος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Αγωνιζόμενος : Hayabusa Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2016
| Θέμα: Απ: Διακοπές αλλά από τι;; Δευ 05 Δεκ 2016, 19:33 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Γιώργο ο στοκ ρυθμιστής είναι στα 40psi ~ 2.8 bar. Με τον ρυθμιστή που έχεις βάλει στα 4 bar το μηχανάκι σου δουλεύει πολύ πλούσιο ( είναι που είναι πλούσιο από στοκ),και τώρα το έχεις πνίξει στην βενζίνη γι'αυτό σου κομπιάζει και σου κάνει διακοπές
Ναι όμως γίνεται όταν είναι ζεστό.Κρυο γιατί δε μου το κάνει;Υπάρχει περίπτωση να μου το κάνει επειδή ζεσταίνεται η αντλία μου και εκεί μπερδεύει; | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Διακοπές αλλά από τι;; Δευ 05 Δεκ 2016, 20:19 | |
| - geohaya έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- Γιώργο ο στοκ ρυθμιστής είναι στα 40psi ~ 2.8 bar. Με τον ρυθμιστή που έχεις βάλει στα 4 bar το μηχανάκι σου δουλεύει πολύ πλούσιο ( είναι που είναι πλούσιο από στοκ),και τώρα το έχεις πνίξει στην βενζίνη γι'αυτό σου κομπιάζει και σου κάνει διακοπές
Ναι όμως γίνεται όταν είναι ζεστό.Κρυο γιατί δε μου το κάνει;Υπάρχει περίπτωση να μου το κάνει επειδή ζεσταίνεται η αντλία μου και εκεί μπερδεύει; Κάνεις ένα προφανές λάθος ( βάζεις ρυθμιστή πίεσης από 3bar σε 4bar) ,σου λέω πιο είναι το ΠΡΟΦΑΝΕΣ πρόβλημα,και τώρα πρεπει να σου αναλύσω και γιατί στο κάνει ζεστό και κρύο όχι; Για τον ίδιο λόγο που τραβάγαμε το τσοκ στα παπιά όταν είναι κρύα για να πάρουν μπρος,και μόλις ζεσταινόσαντε το κλείναμε | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Διακοπές αλλά από τι;; Τρι 06 Δεκ 2016, 02:35 | |
| - geohaya έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
Ναι όμως γίνεται όταν είναι ζεστό.Κρυο γιατί δε μου το κάνει;Υπάρχει περίπτωση να μου το κάνει επειδή ζεσταίνεται η αντλία μου και εκεί μπερδεύει; Πολύ πιθανό αυτό που λες, καθώς ζεσταίνεται το καύσιμο μεγαλώνει ο όγκος του άρα και η πίεση, αυτόματα όμως ανεβαίνει και η πίεση του αέρος μέσα στον ρυθμιστή πίεσης καυσίμου άρα ανεβαίνει και από εκεί η πίεση άρα το καύσιμο έχει μεγαλύτερο όγκο και πίεση άρα πέφτει ζεστό καύσιμο σε μεγαλύτερη ποσότητα!!! ... ... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Διακοπές αλλά από τι;; Τρι 06 Δεκ 2016, 11:19 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Διακοπές αλλά από τι;; Τρι 06 Δεκ 2016, 14:47 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Διακοπές αλλά από τι;; Τρι 06 Δεκ 2016, 16:04 | |
| | |
|
| |
geohaya Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Διακοπές αλλά από τι;; Τρι 06 Δεκ 2016, 18:14 | |
| Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Αυριο απόγευμα θα πάω να πάρω ένα ρυθμιστή στα 3bar για να λυθεί το θέμα. | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Διακοπές αλλά από τι;; Δευ 12 Δεκ 2016, 14:01 | |
| Και προφανώς δουλεύει εφόσον δεν έχεις κλασμένη ή βουλωμένη τρόμπα καυσίμου.
Υ.Γ. σόρι για την τρολιά αλλά δεν κρατήθηκα παίδες χαχαχα | |
|
| |
| Διακοπές αλλά από τι;; | |
|