Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Ντόρια Τόπος : Νέα Μάκρη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Θέμα: Απ: που θα παμε διακοπες ή που πηγαμε!!! Τετ 15 Ιουλ 2009, 12:48
nasos-v έγραψε:
αν θυμαμαι καλα λιμεναρια ή καπως ετσι!
μου εχουν πει οτι εχει φοβερες παραλιες!!
Eκει κοντα ειχαμε μείνει κι εμείς 2 χωριά πιο πάνω δλδ,φοβερες παραλιες δεν λες τιποτα! παντού φανταστικά είναι,τουλάχιστον το μισό νησί που πήγα εγώ είδα αρκέτα ωραία μέρη!
Εγω λέω να ξαναπάω αλλα όχι φέτος μάλλον του χρόνου,φέτος έχει Κρήτη αλλα απο Σεπτέμβρη δυστηχώς.. :(
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
Θέμα: Απ: που θα παμε διακοπες ή που πηγαμε!!! Τετ 15 Ιουλ 2009, 13:09
μακαρι να ειναι τοσο ωραια οσο λετε γιατι ηταν για την φανταστικη κρητη να παω και το αλαξα!
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
Θέμα: Απ: που θα παμε διακοπες ή που πηγαμε!!! Τετ 15 Ιουλ 2009, 14:39
α ρε νασσο και δεν θα χω τη μαυρουλα μου γμτ.... :wevew: :wevew:
το πιο πιθανο ναι ειμαι 8 χιλιομετρα απο τα λιμεναρια στον ποτο,τον αυγουστο.κατι συζηταω για δουλεια. θασο ειμαι τωρα,αλλα στην αλλη ακρη!ερχομαι αρκετα καλοκαιρια εδω.
επιβαλλεται να ερθεις με μοτοσυκλετα!ο γυρος του νησιου ειναι απιστευτος για διαρδομη.στροφες,στροφες,στροφες,στροφεεεες..!οταν παιρνω καινουργια μοτο,ερχομαι για στρωσιμο εδω! :erverv:
το βιντεο που ανεβασα με το Κ8,ειναι η διαδρομη απο λιμενα για παναγια-ποταμια.καντη κ θα με θυμηθεις,το χουν περασει καινουργια ασφαλτο.:fvsg: :fvsg:
αν θες θα σου γραψω 5-6 καλα μερη που αξιζουν στο νησι,απο παραλιες,χωρια,κτλ να τα γυρισεις.παντως κλεισατε στο καλυτερο μερος εκει στα λιμεναρια.ειναι η περιοχη με τη περισσοτερη κινηση..κ με τις πιο κοντες φουστες..!! :darg: :darg:
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Θέμα: Απ: που θα παμε διακοπες ή που πηγαμε!!! Τετ 15 Ιουλ 2009, 14:49
πανο θα ερθω με αυτοκηνητο μιας και θα ερθω απο αθηνα με την γυναικα
και οπως καταλαβαινεις να ειμαι εγω πανω στην μηχανη με εναν ακομα 55-60 κιλα και με της βαλιτσες και τσιμπραγαλα του αλλα 80-90 κιλα
ε ειναι λιγο δυσκολο
μαλλον θα νοικιασω ενα μηχανακι εκει και θα βολταρω!
ετσι και αλλιως για γρηγορη βολτα δυκαβαλος τοτε!
και χωρις φορμα γαντια κτλ εκει ειναι που δεν θα με δεις ποτε!
αν μαθεις που θα εισαι πες μου να περασω μια βολτουλα και απο εκει να γνωριστουμε!!! θα εχω και τον κουμπαρο μου μαζι που τα ξερει τα μερη εκει! απο ξεναγηση ειμαστε οκ! :vwrv:
Υ.Σ. εκτος πλακας ,την στιγμη που το ετερον ημιση ανεχεται την τρελα μας , ανεχεται να την παραταω καθε κυριακη για να παω βολτα με την μηχανη, ανεχεται να την παραταω δυημερα ή τριημερα για να παω σερρες να κανω την τρελλα μου , ανεχεται σε καθε κενο που εχω αντι να κατσω μαζι της ή να παω μια βολτα εγω την περναω στο γκαραζ φτιαχνοντας την μηχανη ε καλο ειναι ενα 10 ημερο το χρονο στης διακοπες να της δινουμε την αποκληστηκοτητα !
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Τετ 15 Ιουλ 2009, 15:14, 2 φορές συνολικά
Θέμα: Απ: που θα παμε διακοπες ή που πηγαμε!!! Παρ 17 Ιουλ 2009, 01:11
απο το τελος του πασχα π ξεκινησα τα μπανακια μεχρι τωρα ειμαι σε διακοπες........ :erverv: :erverv: :erverv: :erverv: :erverv: :wfsdvv:
στην Κω..............................
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sporoskaterini στις Παρ 17 Ιουλ 2009, 19:33, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : κατι ξεχασα......)
nasos-v Full gixxer
Θέμα: Απ: που θα παμε διακοπες ή που πηγαμε!!! Παρ 07 Αυγ 2009, 08:55
λοιπον σημερα και αυριο δουλιτσα και μετα καπακι αναχωριση για καβαλα !
υπνο στον κουμπαρο μου και κυριακη πρωι καραβακι και τσουπ στη Θασο!!
αντε καλα να περασουμε!
ρε παιδια κανενας που να γυρισε απο διακοπες , να μας βαλει καμια ομορφη φοτο να μπουμε στο κλιμα....
nasos-v Full gixxer
Θέμα: Απ: που θα παμε διακοπες ή που πηγαμε!!! Παρ 07 Αυγ 2009, 09:49
Για να μπαινουμε στο κλιμα παρακαλω.......
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
Θέμα: Απ: που θα παμε διακοπες ή που πηγαμε!!! Παρ 07 Αυγ 2009, 10:32
Εγώ την τρίτη γύρισα απο Χαλκιδική (πευκοχώρι), είχα φορτώσει το 750 και είχα πάει απο πέμπτη, αλλά ο μ@λ@κ@ς ξέχασα να πάρω φωτογραφική μαζι μου Αλλα δεν πειράζει γιατι την τετάρτη ξαναφεύγω!!! Και δεν σκοπεύω να κάνω το ίδιο λάθος... Με το 750 πάλι εννοείται..!! :ec3c: