| και τωρα συναγερμος | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kospoz Jr.gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 29 Hμερομηνία εγγραφής : 26/04/2009
| Θέμα: και τωρα συναγερμος Παρ 25 Σεπ 2009, 00:16 | |
| μηπως γνωριζει κανεις τι συναγερμος μπαινει στο κ6 1000 ο οποιος συνδεεται χωρις κοψε ραψε στη μαμα φυσα?εκτος αυτου προτεινεται καποιον αξιοπιστο και απο που μπορω να τον προμηθευτω ευχαριστω εκ των προτερων :thanks!!: | |
|
| |
alex k8 Normal gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Λουτσα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: και τωρα συναγερμος Παρ 25 Σεπ 2009, 00:27 | |
| - kospoz έγραψε:
- μηπως γνωριζει κανεις τι συναγερμος μπαινει στο κ6 1000 ο οποιος συνδεεται χωρις κοψε ραψε στη μαμα φυσα?εκτος αυτου προτεινεται καποιον αξιοπιστο και απο που μπορω να τον προμηθευτω ευχαριστω εκ των προτερων :thanks!!:
meta και οικονομικος και καλος,ψαξε βρες τηλ.νομιζω υπαρχει κ ετοιμη φυσα για να μην κωψεις καλωδια.ζητα και κραδασμικο να σου βαλουν (να τονισεις οτι το κραδασμικο να ειναι ΚΑΛΟ)δεν πειραζει αν δεν ειναι ιδια μαρκα με τον συναγερμο.για περισσοτερες πληροφοριες κ αποψεις περιμενε να διαβασουν το post κ τα μαστορια gixxers | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: και τωρα συναγερμος Πεμ 08 Οκτ 2009, 16:09 | |
| scorpion με τηλεειδοποιηση.πολυ καλος.ειδοποιει για κραδασμο,αλλαγη κλησης,κλειδι και διακοπη ρευματος.με 50ε βαζεις και ογκομετρηση.ειναι μικρος με ενσοματομενη σειρηνα | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: και τωρα συναγερμος Πεμ 08 Οκτ 2009, 16:58 | |
| Scorpion με τηλεηδοποιηση ειχα και γω στο δικο μου Κ6...Το μονο κακο ηταν οτι ετρωγε ΠΟΛΥ μπαταρια...Βεβαια ισως φταιει οτι μερικες φορες περναγαν και 20 μερες χωρις να βαλω καν μπροστα το μηχανακι. | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: και τωρα συναγερμος Δευ 12 Οκτ 2009, 11:56 | |
| Αν δεν εβαλες ακομη, θα σου προτεινα κι εγω τον META γιατι τον εχω βαλει σε τρια μηχανακια χωρις να εχω ποτε προβλημα υπερκαταναλωσης! Ακομη και μετα απο 45 μερες ακινησιας πηρε μπρος με μιση μιζια. | |
|
| |
kospoz Jr.gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 29 Hμερομηνία εγγραφής : 26/04/2009
| Θέμα: Απ: και τωρα συναγερμος Δευ 12 Οκτ 2009, 13:04 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Αν δεν εβαλες ακομη, θα σου προτεινα κι εγω τον META γιατι τον εχω βαλει σε τρια μηχανακια χωρις να εχω ποτε προβλημα υπερκαταναλωσης! Ακομη και μετα απο 45 μερες ακινησιας πηρε μπρος με μιση μιζια.
φιλε μου ειχα βρει εναν ΜΕΤΑ Legos 3 ειναι καλος? | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: και τωρα συναγερμος Δευ 12 Οκτ 2009, 15:34 | |
| O Legos 3 δεν εχει αυτονομη μπαταρια. Αυτο σημαινει οτι αν ο κλεφτης τον αποσυνδεσει την μπαταρια ουσιαστικα τον απενεργοποιει. Βεβαια το ιμομπιλαιζερ του συνεχοζει να μπλοκαρει την μιζα αλλα δεν μπορει να βαρεσει. | |
|
| |
bobiras Jr.gixxer
Όνομα: : Νικος Τόπος : Santa Barbara Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 16 Αγωνιζόμενος : ναι στο x-box!!!! παγκοσμιος παρακαλω. Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2008
| Θέμα: Απ: και τωρα συναγερμος Τρι 13 Οκτ 2009, 05:44 | |
| SCORPIO SRi 500 SWB και μακρια απο Lego 3.... φιλικα | |
|
| |
| και τωρα συναγερμος | |
|