| Καθρέφτες | |
|
+4ripperblackdevil Miou aris sr20ve Vortex 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Καθρέφτες Τρι 24 Ιαν 2017, 23:53 | |
| Καλησπέρα.
Οι καθρέφτες με τον καιρό χαλαρωσαν. Ερώτηση. Επισκευαζονται η δέχονται κατσαβιδιασμα ή να κοιτάξω για τπτ κινέζους η από παιδιά που τους εχουν βγάλει;
Απαντήσεις του τύπου "βγαλτους ουγκ" και λοιπές μαλακιες μην μπείτε καν στον κόπο να τις γράψετε
Ευχαριστώ | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| Θέμα: Απ: Καθρέφτες Τετ 25 Ιαν 2017, 08:12 | |
| Το ίδιο πρόβλημα έχω με τον αριστερό. Όσο και αν τον κοίταξα δεν φαίνεται να παίρνει σφίξιμο από κάπου. Και ο poulitzer που τον είχε δει, μου χε πει κλασσικό πρόβλημα, αλλαγή. Μια δόση έβαλα μαύρη σιλικόνη περιμετρικά και μέσα στο κενό που κάνει ο καθρέφτης και κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση. Μη φανταστείς τίποτα το ιδιαίτερο. Μπορείς να βάλεις παρμπριζόκολλα, αλλά τέρμα το άνοιξε κλείσε μετά. Αυτά από προσωπική εμπειρία. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Καθρέφτες Τετ 25 Ιαν 2017, 14:53 | |
| ρε σπυρακο καπως μπορεις να το μπαλωσεις οκ ειναι καλη αυτη η απαντηση χωρις το ουγκ ? αμα τον βγαλεις και τον παρεις στο χερι θα δεις απο μεσα εχει κατι σαν ροδελα. αμα την στραβωσεις καπως θα φτιαξει αλλα μην νομιζεις οτι θα ειναι κομπλε για παντα ... | |
|
| |
ripperblackdevil Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 67 Αγωνιζόμενος : αργω ακομη... Hμερομηνία εγγραφής : 23/02/2012
| Θέμα: Απ: Καθρέφτες Τετ 25 Ιαν 2017, 16:26 | |
| Εμενα παντως τους ειχε φτιαξει ο λιολιος με σφυρι κ καλεμι αλλα πλεον ειναι σταθεροι εδω κ 2 χρονια.. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Καθρέφτες Τετ 25 Ιαν 2017, 19:08 | |
| - aris sr20ve έγραψε:
- Το ίδιο πρόβλημα έχω με τον αριστερό. Όσο και αν τον κοίταξα δεν φαίνεται να παίρνει σφίξιμο από κάπου. Και ο poulitzer που τον είχε δει, μου χε πει κλασσικό πρόβλημα, αλλαγή. Μια δόση έβαλα μαύρη σιλικόνη περιμετρικά και μέσα στο κενό που κάνει ο καθρέφτης και κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση. Μη φανταστείς τίποτα το ιδιαίτερο. Μπορείς να βάλεις παρμπριζόκολλα, αλλά τέρμα το άνοιξε κλείσε μετά. Αυτά από προσωπική εμπειρία.
Όχι αγορίνα. Δεν θέλω κάποιο μόνιμο αποτέλεσμα. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Καθρέφτες Τετ 25 Ιαν 2017, 19:10 | |
| - Miou έγραψε:
- ρε σπυρακο καπως μπορεις να το μπαλωσεις
οκ ειναι καλη αυτη η απαντηση χωρις το ουγκ ?
αμα τον βγαλεις και τον παρεις στο χερι θα δεις απο μεσα εχει κατι σαν ροδελα. αμα την στραβωσεις καπως θα φτιαξει αλλα μην νομιζεις οτι θα ειναι κομπλε για παντα ... Ελα ρε συ. Ουγκ εννοώ "βγαλτους.δεν τους θες κλπ" | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Καθρέφτες Πεμ 26 Ιαν 2017, 15:51 | |
| - ripperblackdevil έγραψε:
- Εμενα παντως τους ειχε φτιαξει ο λιολιος με σφυρι κ καλεμι αλλα πλεον ειναι σταθεροι εδω κ 2 χρονια..
σφυροδρεπανο ??? | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Καθρέφτες Πεμ 26 Ιαν 2017, 16:24 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καθρέφτες Πεμ 26 Ιαν 2017, 16:53 | |
| οχι ειναι αλλοιως οι καθρεφτες στα κ5 και μετα και εχει προβλημα η αρθρωση κατω εκει που πιανει στο φερινγκ εκει που μπορεις να κλεινεις τελειως τον καθρεφτη βλεπεις στην φωτο κατω χαμηλα εκει που εχει μια μαυρη ταπα ? εκει μεσα ειναι το προβλημα | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Καθρέφτες Πεμ 26 Ιαν 2017, 17:21 | |
| | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Καθρέφτες Πεμ 26 Ιαν 2017, 17:53 | |
| Και εμένα στην αρχή έτσι ήταν αλλά μετά από 48000 χιλιόμετρα τα έπαιξαν :Ρ | |
|
| |
Thodoros1369 Normal gixxer
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: Καθρέφτες Δευ 18 Φεβ 2019, 21:04 | |
| Παιδια γραφετε για τους μαμα ? Δηλαδη χαλαρωνουν κ οι μαμα-suzuki ?
Οταν πηρα το Κ δεν ειχε καθρεφτες κ πηρα κατι κινεζικους απο γερμανια,με μερικα ανοιξε-κλεισε για την κουκουλα χαλαρωσε ο αριστερος κ χοροπηδαει ..σκεφτομαι να του σκασω ενα μπουνιδι με το γαντι αλλα κρατιεμαι επειδη ειδα ποσο εχουν οι suzuki ...
Τιποτα universal σε καλη ποιοτητα παιζουν ? Αν κ οσοι εχω δει δεν μ αρεσαν γ@μω ... | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Καθρέφτες Δευ 18 Φεβ 2019, 21:29 | |
| Καθρέφτη καθρεφτάκι μου... Κλασσικό πρόβλημα, βασικά αν θες να τον γυρνάς είναι λάθος. Δεν είναι για ανοιγοκλείσιμο αυτή η άρθρωση είχαν θέμα. Μαμά στη κούτα όταν ήταν καινούρια τα μηχανάκια, ήταν γυρισμένοι προς τη μούρη, ανάποδα δηλαδή. Όταν το έπαιρνες το χτυπούσες και απολάμβανες! Αλλά μετά τους έκανες ανεμόμυλους σαν τα κοριτσάκια στα ποδηλατάκια. Οπότε και καινούριους να πάρεις ακόμα και από κίνα, (πού είναι πάρα πολύ καλοί) δεν θα τους γυρνάς. Κοίτα με καμιά ποντιά από μέσα να τους σταθεροποιήσεις. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καθρέφτες Τρι 19 Φεβ 2019, 10:28 | |
| και οι γνησιοι το παθαιναν αυτο τελευταιο χρονο εχει αρχισει ο δεξης και το κανει. μου σπαει τα νευρα. μου ειχε πει καποτε καποιος οτι βγαζεις το καπακι και κατι πηραζεις μεσα στην ροδελα που εχει και καπως σφιγγει αλλα οταν το ανοιξα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη να το φτιαξω. | |
|
| |
Thodoros1369 Normal gixxer
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: Καθρέφτες Τρι 19 Φεβ 2019, 11:24 | |
| Δεν υπάρχει σωτηρία ... Ωραία .. Όχι τίποτα άλλο αν τον κολησω με κάποιο τρόπο κ γίνει σταθερός δεν μας βολεύει στην πυλωτη γιατί σχεδόν από δίπλα περνάμε με τ αυτοκινητα. | |
|
| |
| Καθρέφτες | |
|