| πρόβλημα με καθρέφτες | |
|
+10tsosmigmp louk6 Hlektrologos ghost mike Miou gsxrk71000 Leroy k8 600 kk paul22 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: πρόβλημα με καθρέφτες Δευ 17 Οκτ 2011, 14:54 | |
| καλησπέρα, χθές παρατήρησα οτι στα 180km ο δεξιός καθρέφτης έκλεινε ελαφρός μπορώ να τον σφίξω απο πουθενά?
ευχαριστώ εκ τον προτέρων | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Δευ 17 Οκτ 2011, 15:24 | |
| το προβλημα αυτο διορθωθηκε μετα τα μοντελα του 2008 και μετα, οποτε μπορεις να βαλεις καθρεφτες απο 2008 και μετα ή αλλιως βαλε locktite στη μπιλια του καθρευτη αλλα ΔΕΝ θα μπορεις να τους κλεισεις μετα !!! Εχω ακουσει κατι τρελες πατεντες που τους βγαζουνε, τους γυρνανε αναποδα και ριχνουν αμμο και κατι κουλα και τρεχα γυρευε......οτι σε φωτισει ο θεος !!!!!
Παντως ΔΕΝ εχουν βιδα να σφιξεις ! | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Δευ 17 Οκτ 2011, 15:27 | |
| Άσε του '08 έχω και εγώ και το ίδιο πρόβλημα έχω. Απλά τώρα θα πάρουν πόδι και οι 2 και τέλειωσε το πρόβλημα. | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Δευ 17 Οκτ 2011, 15:34 | |
| και εμενα έχει αρχίσει να χαλαρώνει ο δεξής και να δω τι θα κάνω... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Δευ 17 Οκτ 2011, 15:36 | |
| λυσεις και πατεντες υπαρχουν πχ βαζεις μια ψιλη τρυπανοβιδα απο κατω και ολα οκ, αλλα για να ειναι και σπαστοι εκει ειναι το θεμα !!!!!!
Παντως εγω διαφωνω με οσους βγαζουν καθρεφτες !!!!!!!!!!!!!!!! και ειδικα σε βολτες με πολλα μηχανακια !!!! | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Δευ 17 Οκτ 2011, 15:38 | |
| το περίμενα οτι δεν έχει βίδα αφου το κοίταξα κ δεν βρήκα τίποτα γι αυτο κ έγραψα εδώ,απογοήτευση δηλαδή | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Δευ 17 Οκτ 2011, 15:42 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- λυσεις και πατεντες υπαρχουν πχ βαζεις μια ψιλη τρυπανοβιδα απο κατω και ολα οκ, αλλα για να ειναι και σπαστοι εκει ειναι το θεμα !!!!!!
Παντως εγω διαφωνω με οσους βγαζουν καθρεφτες !!!!!!!!!!!!!!!! και ειδικα σε βολτες με πολλα μηχανακια !!!! Φίλε Κώστα ξέρεις πόσο καιρό το σκεφτόμουν να μην τους βγάλω; Είχα συνηθίσει να οδηγώ με καθρέφτες. Τώρα που χαλάσαν και τους έχω κλειστούς οδηγώ με περισσότερη προσοχή στην κίνηση. Όλα τελικά είναι θέμα συνήθειας. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Δευ 17 Οκτ 2011, 16:55 | |
| εχουν βιδα που σφιγγει ρεεεεεε μην βγαλει κανενας τους καθρεφτες γιατι δεν ξερει πως να τους σφιξει .... ελεος............ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΛΕΜΕ.... | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Δευ 17 Οκτ 2011, 17:19 | |
| απο που ρε αλεξ εχω εναν παλιο μπροστα μου κ εχει απλα ροδελα που κανει πατουρα στο πλαστικο | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Δευ 17 Οκτ 2011, 20:41 | |
| - mike έγραψε:
- απο που ρε αλεξ εχω εναν παλιο μπροστα μου κ εχει απλα ροδελα που κανει πατουρα στο πλαστικο
ρε φιλε θυμαμαι οτι ειχα παει στον μουρατη για να παρω 1 καθρεφτη και ηταν χαλαρος στην αρθρωση αυτη και επιτοπου εβγαλε το λαστιχενιο ταπακι και απο μεσα ειχε βιδα που την εσφιξε και εγινε κομπλε ο καθρεφτης και τον αγορασα | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Δευ 17 Οκτ 2011, 21:38 | |
| αυτό που λές το είδα κ εγώ κ μπήκα στον πειρασμό να το ξηλώσω αλλα δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο | |
|
| |
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Τρι 18 Οκτ 2011, 03:55 | |
| Επειδη το θεμα το εχω ψαξει παρα μα παρα πολυ και εχω δοκιμασει και ορισμενες απο αυτες τις πατεντες ας δωσω τα φωτα μου. Οι μαμα καθρευτες απο την στιγμη που παρουν τζογο δεν σφιγγουν απο καπου. Αν καποιον δεν τον ενδιαφερει να τους διπλωνει τοτε μπορει να βρει πολλες πατεντες για να μην παιζουν. Το προβλημα ειναι αν θελεις να τους μαζευεις. Εγω το εψαξα και εκανα κατι τετοιο http://www.600rr.net/vb/showthread.php?t=112107. Το αποτελεσμα ηταν καλο αλλα για να τους ανοιξεις και ν τους κλεισεις 1-2 φορες γιατι μετα ξελασκαρε η βιδα και ηθελε σφιξιμο παλι. Γι αυτο λοιπον προχωρησα στην τελευταια και καλυτερη λυση........αγορασα aftermarket καθρευτες ποιο μικρους, πιο ομορφους απο τους μαμα, με led αντι για λαμπα και με βιδα που σφιγγει οσο θελεις. Τελεια λυση αν και ηταν λιγο ακριβοι. Γι αυτο μην το παλευεται παιδια η παρτε αλλους η αφηστε τους οπως ειναι. | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Κυρ 06 Νοε 2011, 02:54 | |
| πόσο βγήκαν κ απο πού τους πήρες? | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Κυρ 06 Νοε 2011, 03:26 | |
| αν βαλεις παξιμαδια ασφαλειας? παλι χαλαρωνει?? | |
|
| |
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Κυρ 06 Νοε 2011, 03:54 | |
| http://www.motorcyclediscovery.eu/Μπορει να αργησει λιγο να στην ανοιξει την σελιδα αλλα θα ανοιξει.Απο εδω τους πηρα. Κοστος 100Ε αλλα πιστεψε με τα αξιζουν πραγματικα.Αμα θες εχει και πιο φθηνους χωρις φλας. | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Δευ 07 Νοε 2011, 15:41 | |
| σε ποια κατηγορία είναι?όπου και να πάω λέει οτι δε βρίσκει προϊόντα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Δευ 07 Νοε 2011, 18:06 | |
| Τωρα φτιαχνουν τα παιδια το site οπως και το μαγαζι.Αν εχεις χρονο περνα μια βολτα απο εκει και θα σου δειξει διαφορους καθρευτες.Εχουν ενα μαγαζι με αξεσουαρ ο ενας αδελφος και ενα πλυντηριο ο αλλος σε μικρη αποσταση πανω στον ιδιο δρομο. Αν το μαζαζι ειναι κλειστο πηγαινε στο πλυντηριο θα ειναι σιγουρα εκει. | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Δευ 07 Νοε 2011, 19:00 | |
| | |
|
| |
tsosmigmp Jr.gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 1 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2013
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Πεμ 03 Οκτ 2013, 11:43 | |
| καλημερα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και ψαχνω να βρω κι εγω λυσεις για τους καθρεφτες.... ολα τα παραπανω που γραφετε τα εχω δοκιμασει και απο το μαγαζι που λεει και ο φιλος που ειναι τα δυο αδερφια εχω παει κι εχω ψωνισει ειναι τα παιδια στην καλλιθεα πανω στην δοιρανης...ΛΥΣΗ ακομα δεν εχω βρει....οι κθρεφτες με τα led flash που πηρα απο τα παιδια ειναι με κοντα μπρατσα και δεν βλεπεις τιποτα πισω παρα μονο τους ωμους σου ειδικα αν εισαι και λιγο γεροδεμενος...τους δικους μου τους εχω πρεσαρει 3-4 φορες αλλα παλι τιποτα μετα τα 180 αρχιζουν και κλεινουν ειναι μεγαλο προβλημα αυτο και δεν χερω πως να το αντιμετωπισω... Η μονη λυση που υπαρχει ειναι να εχει διωρθοσει η suzuki το λαθος στα επομενα μοντελα και να ταιριαζει καποιο απο αυτα.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Πεμ 03 Οκτ 2013, 12:12 | |
| οτσαν λες τους δικους σου εννοεις τους μαμα ή τπτ κινεζικους ???? γιατι με τους μαμα ποτε δεν ειχα προβλημα στα δικα μου gsxr ... | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Πεμ 03 Οκτ 2013, 13:08 | |
| Η Suzuki δεν έχει να διορθώσει τίποτα όσο αφορά τους καθρέπτες. Οι καθρέπτες μας ΔΕΝ είναι αναδιπλούμενοι ως προς το ανοιξε-κλείσε για να περνας ανάμεσα απο αυτοκίνητα κτλ κτλ αλλά μόνο ως προς την μεταφορά. Εννοώ οτι οι καθρέπτες πέραν της κανονικής τους θέσης που είναι ΑΝΟΙΧΤΟΙ έχουν άλλη μια και αυτή είναι γυρισμένοι τέρμα κάτω ανάποδα για να μην προεξέχουν όταν είναι να μεταφερθεί το μηχανάκι. ΔΕΝ έχουν θέση να κλείνουν δίπλα απο τη ζελατίνα και αυτός είναι ο λόγος που ξεχειλώνουν και μετά παίζουν στην νορμάλ θέση. Κι εγώ το έκανα στο Κ8, ξεχειλώσανε, τους πέταξα τελείως (πήρα ένα ζευγάρι μεταχειρισμένους για καβάντζα) κι έβαλα τάπες και τέλος. Το σωστό είναι ή με καθρέπτες σε κανονική θέση ή τίποτα. Κλειστοί δίπλα παο την ζελατίνα θα ξεχειλώσουν είναι δεδομένο. | |
|
| |
Batzio Jr.gixxer
Όνομα: : Ηλίας Αριθμός μηνυμάτων : 8 Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Πεμ 14 Αυγ 2014, 10:15 | |
| Εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, οι δικοί μου καθρέφτες δουλεύουν άψογα με την παρακάτω απλούστατη μόντα: Σκέψη: Ουσιαστικά ο καθρέφτης αναρτάται στην βάση του με κάτι σαν "πιρτσίνι", ούτως ώστε, και να υπάρχει και τρύπα στην μέση για να περνάει το καλώδιο του φλας, αλλά και να μπορεί να ανοιγοκλείνει. Με τον καιρό ή με τυχόν χτύπημα, το "πιρτσίνι" λασκάρει. Εγώ απλά σκέφτηκα να το συμπιέσω με κάποιον τρόπο, μήπως και ξαναγίνει σφιχτό, όπως ήταν αρχικά. Υλικά: δύο πολύγωνα κλειδιά και ένα σετάκι βίδα-παξιμάδι (αυτό ακριβώς που φαίνεται στην φωτό). Το παξιμάδι είναι επίτηδες "μακρύ" για καλύτερη λαβή. Εφαρμογή: Παίρνουμε τον καθρέφτη στο χέρι, βιδώνουμε την βίδα-παξιμάδι και σφίγγουμε. Θέλει καλό σφίξιμο, αλλά σταδιακά. Σφίγγω - δοκιμάζω. Κόστος: 3 Ευρώ (και με κλέψανε κι όλας) | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Πεμ 14 Αυγ 2014, 15:52 | |
| Το καλωδιο του φλας απο που περναει τωρα; επισης κινηση πλεον υπαρχει; δηλαδη κλεινουν στην θεση μπροστα αναποδα γοα μεταφορα; | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: πρόβλημα με καθρέφτες Πεμ 14 Αυγ 2014, 15:57 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Το καλωδιο του φλας απο που περναει τωρα; επισης κινηση πλεον υπαρχει; δηλαδη κλεινουν στην θεση μπροστα αναποδα γοα μεταφορα;
τα καλα τα καλωδια κεντττττττττττττ | |
|
| |
| πρόβλημα με καθρέφτες | |
|