| ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη | |
|
+8[alex] terrorzone aris sr20ve JIMK7 krosfala babis k8 Miou zinos 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Τετ 12 Απρ 2017, 21:02 | |
| Πάρα πολύ όμορφο το αποτέλεσμα!!! Μπράβο!!! | |
|
| |
zinos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 216 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Τετ 12 Απρ 2017, 21:09 | |
| - [alex] έγραψε:
-
πολύ ωραία δουλειά!
αν έχεις όρεξη να εξηγήσεις: η χρυσή μπογιά δεν έχει κίνδυνο να φύγει κομματάκι-κομματάκι και να τα κάνει κ*λο εκεί μέσα; κοιταξε τωρα.υπαρχει μια σημαντικη λεπτομερεια σ αυτο που λες κ εχεις δικιο. αν υπερφορτωσεις την επιφανεια με πολυ χρωμα και γινει παχυ σαν σοβας, ειναι μεγαλυτερος ο κινδυνος αποκολλησης. αν ριξεις 2-3 αχνες, δεν εχει αναγκη καμια. σκεψου π.χ ενα σπρευ. το πιο φτηνο. εκει που θα πεσει η ψιλη αχνη δε ξεκολλαει με τιποτα, σε λογικα πλαισια παντα. αλλωστε η καμπανα δεν ειναι εκτεθειμενη εξω για να χτυπηθει κτλ. και το πιο σημαντικο βεβαια, ειναι τα υλικα. το house of kolors που χρησιμοποιησα ειναι πολυυυ παραπερα απο τ απλα συμβατικα χρωματα, γι αυτο και ''τσουζουν'' τα candy δινουν ακριβως το anodized look. βαφεας δεν ειμαι, αλλα ρωταω και ψαχνω για τις δουλιτσες που κανω,και να σου πω και το αλλο? αν δεν πειραματιστεις κ να αποτυχεις και καπου, δυσκολα εξελισεσαι | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| |
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Τετ 12 Απρ 2017, 21:32 | |
| δεν το κρυβω. ειδα αυτο και αντεγραψα. πηρα λοιπον τις ροδελες των ελατηριων και..... και μετα στον μηχανακι: εχω βαλει φλατζα, κολλα, για σημερα το αφηνω, αυριο βαζω λαδια κ δοκιμη. μετα σειρα εχει να γινει χρωμιοβαφη να φυγει το τρικολορε π λεει κ ο jim. ετσι: κι ομως, ειναι βαφη αυτο. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Πεμ 13 Απρ 2017, 02:02 | |
| Είναι μουναρα. Θέλω κ γω ένα, ποσό βγαίνει περίπου ? | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Πεμ 13 Απρ 2017, 07:49 | |
| - panosk8 έγραψε:
- Είναι μουναρα. Θέλω κ γω ένα, ποσό βγαίνει περίπου ?
αν μιλας για το καπακι, αν εχεις καποιο παλιο κ ασχοληθεις μονος σου, το κοστος δε θα ξεπερασει το 20αρικο. αν μιλας για τον βαμενο κινητηρα, εδω τον βρηκα: http://www.xmchromepaint.gr/αλλα εγω θα το κανω εδω σε καποιο φιλο που κανει κ αυτος τετοιες δουλειες. μονο τα καπακια ομως. κοστος δε ξερω να σου πω γι αυτο | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Πεμ 13 Απρ 2017, 08:22 | |
| λιγες πληροφοριες αν καποιος θελει να ασχοληθει. 1.ποτηροτρυπανο μπορεις να χρησιμοποιησεις και ξυλου. ειναι παμφτηνο σε σχεση με τα μεταλλου κ κανει δουλεια στο αλουμινιο-μαγνησιο. 2.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:αφου κανεις την τρυπα, στρωνεις ενα γυαλοχαρτο 320-400 σε λεια επιφανεια κ τριβεις την πατουρα π θα πατησει το ''γυαλι'' κρατωντας το καπακι κ πατωντας σταθερα 3.επειδη το καπακι εχει παχος 3.5mm τα σπειρωματα δεν ειναι για πολλα σφιξιματα, οποτε χρειαζεται προσοχη στο σφιξιμο. εγω εκανα και το εξης.σημαδεψα τις 5 απο τις 8 τρυπες να πεσουν ακριβως στα νευρα που εχει εσωτερικα το καπακι. 4.αν το καπακι εχει καποιο ραγισμα κ δε θελεις να πληρωσεις ειδικες κολλησεις, η κολλα σου ειναι η permatex.δοκιμασμενη. αυτα,... | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Πεμ 13 Απρ 2017, 16:45 | |
| Δεν έχω χρονο αδερφέ να ασχοληθώ τώρα αλλά με ενδιαφέρει να το κάνει κάποιος για μένα γι αυτό ρωτώ τιμη | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Πεμ 13 Απρ 2017, 22:17 | |
| - panosk8 έγραψε:
- Δεν έχω χρονο αδερφέ να ασχοληθώ τώρα αλλά με ενδιαφέρει να το κάνει κάποιος για μένα γι αυτό ρωτώ τιμη
ναι, καταλαβαινω. εγω δουλευω σε συνεργειο κ οταν χαλαρωνει η δουλεια εχω το χρονο να παιζω με τα δικα μου. δεν το κανω για πωληση, αλλα για χομπι κανω διαφορα πατεντιλικια για μενα και για φιλους για να περναμε ομορφα την ωρα μας. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Σαβ 15 Απρ 2017, 20:48 | |
| Το χρυσαφι το χρώμα από που το πηρες? | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Σαβ 15 Απρ 2017, 21:02 | |
| - gixxermak έγραψε:
- Το χρυσαφι το χρώμα από που το πηρες?
Βασικα ειχα παρει μισο κιλο πριν καιρο, ειχαμε κανει κατι ζαντες αυτοκινητου κ μου εμεινε λιγο. υπαρχει αντιπροσωπεια της house of kolors και στην ελλαδα-θεσαλονικη- κ εχει συνεργατες σ ολη την ελλαδα.εγω το ειχα βρει σ ενα καταστημα που τα δουλευει στη λαρισα. εναλλακτικα μπορεις να βρεις στο e bay σε μικρες ποσοτητες για αερογραφο. δε το εψαξα,αλλα ξερω οτι υπαρχει. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Σαβ 15 Απρ 2017, 21:42 | |
| - zinos έγραψε:
- gixxermak έγραψε:
- Το χρυσαφι το χρώμα από που το πηρες?
Βασικα ειχα παρει μισο κιλο πριν καιρο, ειχαμε κανει κατι ζαντες αυτοκινητου κ μου εμεινε λιγο. υπαρχει αντιπροσωπεια της house of kolors και στην ελλαδα-θεσαλονικη- κ εχει συνεργατες σ ολη την ελλαδα.εγω το ειχα βρει σ ενα καταστημα που τα δουλευει στη λαρισα. εναλλακτικα μπορεις να βρεις στο e bay σε μικρες ποσοτητες για αερογραφο. δε το εψαξα,αλλα ξερω οτι υπαρχει.
Με αυτο μπορεις να βαψεις και μπροστινό θεωρητικά.. ενα φτηνός τροπος να το κανεις χρυσο. Ποιο ειναι αυτο το χρυσο που εριξες? | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Σαβ 15 Απρ 2017, 22:11 | |
| ναι γινεται, το εχει κανει φιλος μου φανοποιος που κανει ειδικες βαφες μοτο-αερογραφιες κλπ..αλλα τη διαδικασια δε τη γνωριζω, θα πρεπει ν απευθυνθεις σε βαφειο θα κοιταξω το κουτι της μπογιας αυριο κ θα σου πω τι κωδικο γραφει. αυτο εχει βαψει ο φιλοσ μ. ειναι το ιδιο χρυσο σε ζαντες-μπουκαλες | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
| |
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Κυρ 16 Απρ 2017, 22:16 | |
| | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Κυρ 23 Απρ 2017, 12:17 | |
| Πολύ ωραία δουλειά έκανες ρε φίλε!!! Εμένα μου βγήκε πολύ παραπάνω, άλλα αγόρασα καπάκι, κόλες, τόρνο, χρώματα, πολυκαρβονικό... Στο 20αρικο τι έχεις βάλει μέσα; | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Κυρ 23 Απρ 2017, 21:46 | |
| - Leroy έγραψε:
- Πολύ ωραία δουλειά έκανες ρε φίλε!!!
Εμένα μου βγήκε πολύ παραπάνω, άλλα αγόρασα καπάκι, κόλες, τόρνο, χρώματα, πολυκαρβονικό... Στο 20αρικο τι έχεις βάλει μέσα; ενταξει, χοντρικα παντα. το καπακι το ειχα. το πολυκαρμπονικο 5ευρω -ρεταλι που φτανει για δυο κομματια,-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LEXAN- βιδακια χρυσα 6 ευρω,οχι απαραιτητα ομως, μπορεις και να βαλεις πιο φτηνα του κιλου με 1ε. φλατζα εκοψα μονος μου, τορνος αντε να παρει και ενα 10αρικο για το δαχτυλιδι. τωρα για τα βαφτικα, ειναι επιλογη του καθενος, π.χ μπορεις και να βαψεις με σπρει θερμοκρασιας 5-7 ευρω. εγω απλα ετυχε να εχω τα χρωματα περισευμα απο αλλες εφαρμογες. το βαψιμο της καμπανας ειναι αλλη δουλεια, για κοστος καπακιου μιλαω μονο. α, και μια φλατζοκολλα, που αν ασχολεισαι γενικως, εννοειται οτι υπαρχει στο εργαστηριο σου. αν το καπακι δεν εχει σπασιμο, η σιδηροκολλα δεν χρειαζεται καπου. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Κυρ 23 Απρ 2017, 22:12 | |
| Εμένα ο τόρνος μου έπιασε τον κώλο κανονικά Κόλλα έβαλα ανάμεσα στο δαχτυλίδι και στο καπάκι της loctite Γενικά υπάρχουν διάφοροι τρόποι να γίνει και αν έχεις πρόσβαση σε μηχανουργείο ακόμα καλύτερα. Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα πάντως | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Κυρ 23 Απρ 2017, 22:30 | |
| - Leroy έγραψε:
- Εμένα ο τόρνος μου έπιασε τον κώλο κανονικά
Κόλλα έβαλα ανάμεσα στο δαχτυλίδι και στο καπάκι της loctite
Γενικά υπάρχουν διάφοροι τρόποι να γίνει και αν έχεις πρόσβαση σε μηχανουργείο ακόμα καλύτερα. Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα πάντως ευχαριστω. σου ειχα πει οτι θα κλεψω μερικες καλες ιδεες σου. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη Κυρ 23 Απρ 2017, 22:34 | |
| Ελεύθερα γι' αυτό είναι τα φόρουμ άλλωστε... | |
|
| |
| ''διαφανες'' καπακι συμπλεκτη | |
|