Καλησπερα στην ομαδα!
Γραφω πρωτη φορα καθως ειμαι νεοσυλεκτο μελος.
Εχω στην κατοχη μου ενα gsr-600 07 μοντελο χωρις abs.Πριν μια εβδομαδα εκει που πηγενα εσβησε τπ μηχανακη στα καλα καθουμενα σε ηρεμη πορεια στην πολη!Περιμενα την οδικη καμια ωρα να το παω στον ηλεκτρολογο (οπως μου ειπε τηλεφωνικα ο μαστορας μου).Οταν ηρεθε η οδικη το μηχανακι πηρε μπροστα κανονικα!!!!
Να μην σας κουραζω αλλο το πηγα (με οδικη) στον ηλεκτρολογο αρχησε να μου κανει διαφορες δουλειες σε καλοδια γιατι μου ειπε οτι ειχαν προβλημα π.χ.καταργηση συναγερμου,xenon και on-off διακοπτη γιατι ηταν λιγο σπασμενοσ απο πτωση που ειχα απο σταντ και ελεγε οτι απο εκει σβηνη και δεν ξανα περνει!
Ειχαν περασει 3 μερες για να φερει ενα διαγνωστηκο μηχανημα απο εναν φιλο του απο την suzuki για να βρουν τελικα λεει οτι ειναι απο τον αισθητηρα pick-up (δεν τον εχω ξανα ακουσει) που οταν ζεστενετε σβηνη την μηχανη και οτι αυτο το προβλημα το ειχαν ολα τα gsr-600 και κανει 200$+!!!
Παιδια μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε κατι για αυτο το θεμα αν οντως εθναι προβλημα κατασκευαστικο ή ακομα και καποια λυση διοτι δεν νιωθω εμπιστωσυνη σε αυτα που μου λενε!!!!