Greek GSX-R forum
SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  Poll_l10SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  Poll_c10SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  Poll_r10 
JIMK7
SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  Poll_l10SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  Poll_c10SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600

Πήγαινε κάτω 
+2
krosfala
bartender
6 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
bartender
Jr.gixxer

Άντρας Ηλικία : 34
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Hμερομηνία εγγραφής : 10/04/2017

SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600    SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  EmptyΔευ 10 Απρ 2017, 14:57

Καλησπερα στην ομαδα!
Γραφω πρωτη φορα καθως ειμαι νεοσυλεκτο μελος.
Εχω στην κατοχη μου ενα gsr-600 07 μοντελο χωρις abs.Πριν μια εβδομαδα εκει που πηγενα εσβησε τπ μηχανακη στα καλα καθουμενα σε ηρεμη πορεια στην πολη!Περιμενα την οδικη καμια ωρα να το παω στον ηλεκτρολογο (οπως μου ειπε τηλεφωνικα ο μαστορας μου).Οταν ηρεθε η οδικη το μηχανακι πηρε μπροστα κανονικα!!!!
Να μην σας κουραζω αλλο το πηγα (με οδικη) στον ηλεκτρολογο αρχησε να μου κανει διαφορες δουλειες σε καλοδια γιατι μου ειπε οτι ειχαν προβλημα π.χ.καταργηση συναγερμου,xenon και on-off διακοπτη γιατι ηταν λιγο σπασμενοσ απο πτωση που ειχα απο σταντ και ελεγε οτι απο εκει σβηνη και δεν ξανα περνει!
Ειχαν περασει 3 μερες για να φερει ενα διαγνωστηκο μηχανημα απο εναν φιλο του απο την suzuki για να βρουν τελικα λεει οτι ειναι απο τον αισθητηρα pick-up (δεν τον εχω ξανα ακουσει) που οταν ζεστενετε σβηνη την μηχανη και οτι αυτο το προβλημα το ειχαν ολα τα gsr-600 και κανει 200$+!!! scratch
Παιδια μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε κατι για αυτο το θεμα αν οντως εθναι προβλημα κατασκευαστικο ή ακομα και καποια λυση διοτι δεν νιωθω εμπιστωσυνη σε αυτα που μου λενε!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 700
Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου
Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600    SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  EmptyΔευ 10 Απρ 2017, 17:54

Ta gsr ειχαν θεμα με τον ανορθωτη κι απ οτι θυμαμαι ειχε βγει ανακληση.
Τσεκαρε σε αντ/πεια αν εγινε.
Τετοιο θεμα που σου ειπαν πρωτη φορα τ ακουω κ δε νομιζω οτι ισχυει.
Πας σε αντ/πεια κουμπωνουν το διαγνωστικο κι απλα αν εχει πεσει στο εμφανιζει
σαν tip over κατι τετοιο
κ κανουν reset.
aris sr20ve
Adv. gixxer
Adv. gixxer
aris sr20ve

Άντρας Όνομα: : Άρης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 677
Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή...
Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600    SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  EmptyΔευ 10 Απρ 2017, 18:19

Για ότι ανταλλακτικά θες από gsr ρώτα το μέλος Θοδωρής "terrorzone"
bartender
Jr.gixxer

Άντρας Ηλικία : 34
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Hμερομηνία εγγραφής : 10/04/2017

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600    SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  EmptyΤρι 11 Απρ 2017, 02:30

Δεν φταίει ο ανορθωτης γιατί όταν κούμπωσε επάνω το διαγνωστηκο έβγαλε ότι έχει πρόβλημα ο αισθητήρας του pick up που δεν γνωρίζω τι ειναι(είναι μου είπαν πισω από το κομπλερ)
Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν είναι πρόβλημα που το έβγαλαν αυτά τα μηχανάκια όπως μου λέει ο ηλεκτρολόγος!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600    SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  EmptyΤρι 11 Απρ 2017, 10:48

εδω μεσα εχουμε μολις 2-3 ατομα με gsr μηπως ειναι καλυτερα να ρωτησεις στο φορουμ για τα gsr ?
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600    SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  EmptyΤρι 11 Απρ 2017, 14:07

Το pick up μπορει να χαλασει στο οποιοδηποτε μηχανακι δεν είναι χουσουρι μονο του gsr ...αλλα για να στο κανει μονο ζεστο κατά πασα πιθανοτητα είναι αυτό Wink
Μακης750cc
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : Μακης
Αριθμός μηνυμάτων : 24
Hμερομηνία εγγραφής : 25/03/2017

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600    SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600  EmptyΠεμ 20 Απρ 2017, 16:07

Θα συμφωνησω με τον jimk7 και απλα απο περιεργεια και μονο βαλε τον μηχανικο σου να μετρησει ποσα volt βγαλει ο ανορθωτης πανω στους πολους της μπαταριας(2 λεπτα διαρκεια εχει) μηπως εχεις καμια υπερφορτωση και σου εκανε ζημια και παλι ξανα λεω απο περιεργεια και μονο δεν νομιζω να ευθυνεται ανορθωτης αλλα φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα Wink

SOS!Προβλημα σε αισθητηρα pick-up σε gsr-600
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» υποδοχη για αισθητηρα λαμδα
» προβλημα???
» F1 προβλημα k7 600

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com