GeorgeTourkas Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2017
| Θέμα: Εχω θεμα υψους Κυρ 05 Νοε 2017, 20:56 | |
| Καλησπέρα στην ομάδα αποφάσισα και εγώ στα 25 να πάω σε gsxr τα τελευταία 3 χρόνια ήμουν σε ένα Duke 640.ο ενδοιασμούς μ όσον αναφορά το street είναι κατά πόσο βολικό θα είναι για εμένα που είμαι 1.94 ψηλός να το καβαλήσω Περιμένω γνώμες άμα γίνεται από παρόμοιους χρήστες | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Εχω θεμα υψους Δευ 06 Νοε 2017, 14:46 | |
| θα φας ζορια παιζουν και αλλοι ψηλοι με gsxr κτλ ςς μηχανακια αλλα παντα ολοι εχουν θεματακι
αλλα οταν ανοιξεις το γκαζι το χαμογελο μεσα απο το κρανος θα σε κανει να ξεχασεις τα παντα σχετικα με το υψος σου και το ποσο εισαι διπλωμενος πανω στην σελα | |
|
diam Adv. gixxer
Όνομα: : Διαμαντής Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 418 Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012
| Θέμα: Απ: Εχω θεμα υψους Δευ 06 Νοε 2017, 16:11 | |
| Εχω υψος 1.97. Πριν το GSXR ειχα Ζ750. Το ξυλο που ειχα φαει απο τον αερα δε περιγραφεται. Με το suzuki καμια σχεση. Πολυ περισσοτερη καλυψη απο τον αερα. Εβαλα και μια πιο ψηλη ζελατινα και ολα καλα. Βασικο θεμα ειναι να βολευτεις στη θεση. Αμα "κουμπωσεις" εισαι οκ. Βρες καποιο ss να καβαλησεις για πολυ ωρα ομως και θα δεις. Μην ανεβεις σε R6, daytona κλπ εκει δε χωρας με τπτ. | |
|
Zuki93 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 88 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2016
| Θέμα: Απ: Εχω θεμα υψους Τρι 23 Ιαν 2018, 01:29 | |
| - diam έγραψε:
- Εχω υψος 1.97. Πριν το GSXR ειχα Ζ750. Το ξυλο που ειχα φαει απο τον αερα δε περιγραφεται.
Με το suzuki καμια σχεση. Πολυ περισσοτερη καλυψη απο τον αερα. Εβαλα και μια πιο ψηλη ζελατινα και ολα καλα. Βασικο θεμα ειναι να βολευτεις στη θεση. Αμα "κουμπωσεις" εισαι οκ. Βρες καποιο ss να καβαλησεις για πολυ ωρα ομως και θα δεις. Μην ανεβεις σε R6, daytona κλπ εκει δε χωρας με τπτ. Eπισης.Μου λενε ολοι σαν παπακι φαινεται το gixxer απο κατω.1,97 115 κιλα γομαρι να ουμ αλλα δεν μασαμε. Το θεμα χαμηλο κλιπ ον το χω ξεπερασει.Σε πορεια 120 χλμ δεν μπορω να πω οτι κουραστηκα.Και σε χαλαρο ρυθμο ετσι.. | |
|
arogeo93 Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Σερρες Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 69 Hμερομηνία εγγραφής : 08/04/2014
| Θέμα: Απ: Εχω θεμα υψους Τετ 31 Ιαν 2018, 17:43 | |
| - GeorgeTourkas έγραψε:
- Καλησπέρα στην ομάδα αποφάσισα και εγώ στα 25 να πάω σε gsxr τα τελευταία 3 χρόνια ήμουν σε ένα Duke 640.ο ενδοιασμούς μ όσον αναφορά το street είναι κατά πόσο βολικό θα είναι για εμένα που είμαι 1.94 ψηλός να το καβαλήσω
Περιμένω γνώμες άμα γίνεται από παρόμοιους χρήστες 1,93 εγώ και δεν μπορώ να πω πως έχω κάποιο θέμα . | |
|