| Cbr1000rr | |
|
+7kentaurosk8 Koyfo noodles kotsosre Volde27 Miou cytheDS 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Δευ 02 Απρ 2018, 16:50 | |
| εχω βαρεθει να ακουω την μαλακια-πιπιλα για το πλαισιο των κ5 πες μου ρε κενταυρε δυο κ5 με την ανακληση που εχουν κοψει
δυο μονο στα χιλιαδες που πουληθηκαν στην ελλαδα που εκοψαν στα καλα καθουμενα ή απο σουζες ή απο εντο οχι αυτα που τρακαραν με φορτηγο | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Δευ 02 Απρ 2018, 17:33 | |
| Ασε ρε Αλεξ.τα ιδια λεγανε με τα GSR.Εγω το στουκαρα καρφωτο με 170χλμ.Δεν εμεινε βιδα αλλα το πλαισιο δεν επαθε ''γρατζουνια''. Λιγο που ειχα ψαξει το παρατραγουδο kobe steel ,honda και νομιζω καβασακι αγοραζαν απο εκει 10ετιες....
ΥΓ:Για τους απιστους μερες που ειναι ,παραθετω και φωτο αν χρειαστει. | |
|
| |
cytheDS Normal gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Mακεδονία Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 97 Αγωνιζόμενος : Life is a circuit Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2015
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Δευ 02 Απρ 2018, 20:38 | |
| Για το Κ5-6 δεν έχω γνώμη γιατί δεν "ετυχε" να δω από κοντά.. αλλά ένα Κ8 ενός φίλου κόπηκε μπροστα μου από σουζα. | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Δευ 02 Απρ 2018, 21:38 | |
| Σε ποια σουζα φιλε Γιαννη?στη νούμερο σουζα 1.654.768?Επίσης ο φιλος σου τη κατεβαζε τη σουζα ή το σκαγε κατω το μηχανκι?ρωτα και για τα ZX-10r 2004,2005....παρε σουζουκα .στο λενε ευγενικα τα παιδια | |
|
| |
cytheDS Normal gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Mακεδονία Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 97 Αγωνιζόμενος : Life is a circuit Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2015
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Τρι 03 Απρ 2018, 00:42 | |
| Ναι δεν λέω μπορεί να είχε κάνει και παραπάνω σουζες από τον αριθμό που ανεφερες. | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Τρι 03 Απρ 2018, 10:02 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Τετ 04 Απρ 2018, 01:14 | |
| το κ5 σε σχεση με το 08+cbr ειναι η νηχτα με την μερα, οπιος δεν ειναι κολιμενος κ εχει οδιγιση κ τα 2 ξεκαθαρα θα στο πει ...το cbr ειναι πολυ πιο ολοκλιρομενο μηχανακη κ θα σου μαθει πολλα περισοτερα ..και θα πας κ πιο γριγορα λογο της ευκολιας του παντου ... οσο για το λαδι δεν καινε κ τοσο πολυ εξαρτατε πως το πας ...οστοσο παντα πρεπει να εχεις τον νου σου σε ενα αγωνιστικο ΣΚ ανετα επερνε κοντα στο 1 λτ ,3 διαφορετικα μηχανακια μεσα σε 3 μερες (ελευθερα,χρονομετριμενα,αγωνας) οστοσο κ τα 09 δεν ειτανε καλυτερα ...εαν εχεις τον νουσου δεν θα εχεις κανενα θεμα ...επισεις πουλαω κ εγω ενα μπορντο στοκ αμα σε ενδιαφερει :p | |
|
| |
cytheDS Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Τετ 04 Απρ 2018, 01:56 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- το κ5 σε σχεση με το 08+cbr ειναι η νηχτα με την μερα, οπιος δεν ειναι κολιμενος κ εχει οδιγιση κ τα 2 ξεκαθαρα θα στο πει ...το cbr ειναι πολυ πιο ολοκλιρομενο μηχανακη κ θα σου μαθει πολλα περισοτερα ..και θα πας κ πιο γριγορα λογο της ευκολιας του παντου ...
οσο για το λαδι δεν καινε κ τοσο πολυ εξαρτατε πως το πας ...οστοσο παντα πρεπει να εχεις τον νου σου σε ενα αγωνιστικο ΣΚ ανετα επερνε κοντα στο 1 λτ ,3 διαφορετικα μηχανακια μεσα σε 3 μερες (ελευθερα,χρονομετριμενα,αγωνας) οστοσο κ τα 09 δεν ειτανε καλυτερα ...εαν εχεις τον νουσου δεν θα εχεις κανενα θεμα ...επισεις πουλαω κ εγω ενα μπορντο στοκ αμα σε ενδιαφερει :p Είμαι 50-50 να αλλάξω το δικό μου. Πριν απο μερικές εβδομάδες ήμουν σίγουρος.. αλλά με αυτά που διαβάζω, που μου λένε φίλοι και γνωστοί φοβάμαι μην πάρω κάνα "λυκο" και τρέχω και δεν φτάνω.. αυτό με κρατάει πίσω απτό να το αλλαξω. Δεν λεω, το μεταχειρισμένο είναι πάντα λαχείο, αλλά όπως και να έχει δεν είναι 100-200€ για να πεις ας πάει στα κομμάτια. Ο περισσότερος κόσμος στις μέρες περνάει δύσκολα.. Αλλά αν θελεις στείλε μου σε πμ μερικές φώτο και την τιμή του για να το έχω στο νου μου σε περίπτωση που αποφασίσω να το αλλαξω.. | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Τετ 04 Απρ 2018, 02:53 | |
| μολις το ανεβασω car.gr θα σου στιλο το λινκ γιατι δεν εχω φοτος τωρα ... οστοσο το τι λεει ο καθενας ειναι στο χερι σου κατα ποσο θα το μετρισεις ....τωρα κατι αποψεις του τυπου "διαβασα καπου ετσι" απο ατομα που εχουνε δει το μηχανακη μονο σε φοτογραφιες καταλαβενεις οτι δεν ειναι κ σωστες, πιο πολυ σε συζιτισεις καφετεριας παραπεμπουνε παρα σε πραγματικα γεγονοτα οστε να σε βοιθισουνε να κρινεις ...αυτα τα λεω χορις να θελω να θιξω κανενα απο τα παιδια που κανανε τα παραπανω ποστ ,ολοι εχουμε αποψεις απλος καπιες μετρανε παραπανω ...να τονισο οτι το Cbr που εχω τωρα ειναι το 5ο κατα συρα στα χεργια μου+ οσα ειχαμε δουλεψει αγωνιστικα οσο ειμουνα στον ψυχογιο...ενα παραδιγμα : | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Τετ 04 Απρ 2018, 07:55 | |
| Εμενα παντως φιλςο μου με σιμπιαρ 08 του τσιμπαγε αρκετο λαδι σε τρακ ντει (δλδ γυρω στα 800μλ στα 4 20λεπτα)Αλλαξε λαδι που του ειπε καποιος μεσα στη πιστα κ εβαλε ή 0/30W ή 5/30W k το προβλημα σχεδον εξαλειφθηκε(150μλ στα 420λεπτα) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Τετ 04 Απρ 2018, 15:47 | |
| η καταναλοση ειναι ξεκαθαρα στο ανιξε κλισε του γκαζιου αμα πας χαλαρα δεν κεει τπτ (φαση 5-6.000στροφες)δεν ειναι απο τα ελατιρια που πιστευουνε παρα πολλοι ...σιγουρα το λαδι που φορας παιζει μεγαλο ρολο | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Τετ 04 Απρ 2018, 18:37 | |
- η καταναλοση ειναι ξεκαθαρα στο ανιξε κλισε του γκαζιου αμα πας χαλαρα δεν κεει τπτ (φαση 5-6.000στροφες)δεν ειναι απο τα ελατιρια που πιστευουνε παρα πολλοι ...σιγουρα το λαδι που φορας παιζει μεγαλο ρολο
Φιλου 2008 καθαρα πισταδικο με ολες τις ανακλησεις,δεν εκαιγε σχεδον καθολου λαδι... Η γνωμη μου ειναι πως οταν καποιος αναβατης δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις απο την μοτοσυκλετα του κ την εχει για μικτη χρηση,τα suzuki ειναι μονοδρομος Κ ειναι μονοδρομος λογω αξιοπιστιας κινητηρα κ πιο "τουρισταδικης" θεσης οδηγησης που σε βοηθα παρα πολυ στις καθημερινες μετακινησεις. Ευτηχως μοντελα απο το 2005-2009 κυκλοφορησαν κατα χιλιαδες στην Ελλαδα οποτε τα..."κουσουρια" ολων των μοντελων ειναι γνωστα. To cbr θα σε βοηθησει παααααρα πολυ αν εχεις "πισταδικες ανησυχιες" κ οπως ειπε ο τσαντακιας,θα σε παει "πιο κατω" σε χρονο απο τα suzuki σχετικα ευκολα λογω γεωμετριας. Οχι οτι τα suzuki δεν θα σε πανε,απλα θελουν περισσοτερη δουλεια κ εχουν ενα "ταβανι" σε χρονο,μετα θα κολλησεις κ θα δυσκολευτεις ενω με το cbr ο χρονος ερχεται πιο ευκολα. Για το δρομο τα κ5-6-7-8-9 ειναι πιο βολικα κ λογω θεσης κ βεβαια πιο ροπατου κινητηρα (ειδικα κ5-6 που ειχαν απιστευτες χαμηλομεσαιες) Τωρα απο αξιοπιστια suzuki κ παλι suzuki που ακομα κ σε χερια..."κανιβαλου" δυσκολα παθαινουν το παραμικρο. Για πλαισιο σε κ5-6 με ανακληση δεν εχω ακουσει το παραμικρο... Απο ανακλησεις τα suzuki ειχαν τρομπα μπροστινου φρενου ενω για τα cbr φανταζομαι θα ξερεις... Εγω για δρομο,καθημερινη χρηση κ λιγο πιστα θα διαλεγα κ7-8. Στην αθηνα-που ανεβαινα συχνα καποια περιοδο πριν το ετοιμασω για αγωνες-το ειχα καταευχαριστηθει...κ με 2ο ατομο αρκετα συχνα Απλα σε οτι αποφασισεις σχολαστικο ελεγχο γιατι εχω δει τα απιστευτα... | |
|
| |
cytheDS Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Τετ 04 Απρ 2018, 20:42 | |
| Για πίστα τρακ ντεις κλπ δεν το σκέφτομαι καν.. ποτέ δεν μου άρεσε το αγωνιστικό κομμάτι.. να βλέπω ναι, αλλά όχι να συμμετέχω ο ίδιος.. Ο μόνος λόγος που θέλω να αλλάξω το 600 είναι γιατί όλοι στην παρέα έχουν 1000 και 12ρια και οταν πάμε βόλτες είμαι συνέχεια στην τσίτα αν θέλω να τους ακολουθησω. Η χρήση που κάνω είναι καθαρά βόλτας κανένα ΣΚ και αυτό με το ζόρι. Από Ιούνιο μέχρι τέλος Αυγούστου που βγάζω την μηχανή δεν κάνω παραπάνω από 2000-2500 χλμ.. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Τετ 04 Απρ 2018, 22:02 | |
| +999 σε mistiriodi_tsantakia και babi k8, οι πιο ολοκληρωμενες αποψεις χωρις κολληματα! @cytheDS σε τι διαδρομες κινουντε μετα 1000αρια και θελεις να τους περνας? για κλειστο στροφιλικι θα σε βοηθησει το cbr, για ευθειες-ανοιχτες παρατεταμενες παιρνεις gsxr-zx. το θεμα ομως ειναι να βρεις να οδηγησεις για να εχεις μια ολοκληρωμενη προσωπικη αποψη. στην αρχη και εγω ακουγα οτι μου λενε διαφοροι "κολλημενοι"-"ασχετοι" αλλα οταν οδηγησα διαφορα ss και γενικα αλλων κατηγοριων μηχανακια αλλαξα γνωμη και τα ειδα ολα πιο αντικειμενικα. παρε μηχανακι το οποιο σε καλυπτει, ειτε σε εμφανιση, ειτε οδηγικα, ειτε δε ξερω τι. το ποιο θα ειναι αυτο το γνωριζεις εσυ και κανενας αλλος. | |
|
| |
cytheDS Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Τετ 04 Απρ 2018, 23:32 | |
| Προς Θεού δεν είπα ότι θέλω να περνάω τα 1000, είπα ότι θέλω να ακολουθω. Σε βόλτες πχ Θεσσαλονίκη Λάρισα ή Βόλο. Εθνική με ευθια. Ούτε της στροφής είμαι αλλά ούτε και στην φάση που δεν θέλεις να σε περνάει κανείς. Από 1000 έχω οδηγήσει κ4 Κ6 κ8 και L4 και ζχ12 (και τα δύο μοντέλα) από honda μόνο ένα CBR 1000 του 2005 και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Κυρ 08 Απρ 2018, 13:35 | |
| τα προιγουμενα cbr (04-05-06-07) ειναι φιλικα μηχανακια αλλα δεν εχουνε ψυχη ,to 08 ειναι τελιος διαφορετικο . Εαν τωρα θες απλος καφε κ βολτα χτιπα κ9+ ειναι πολυ κοντα στο CBR και φυσικα ειναι αξιοπιστο ,βεβεα τα δινουνε λιγο ακριβα οποτε αμα θες κατι γτινοτερο πας στο κ7-κ8 ... τα κ07-08 για εμενα δυστιχος ειναι μεγαλη μαουνα κ μονο τα κουπια λιπουνε απο τον στανταρ εξοπλισμο :P οστοσο για βολτα το μοτερ αλλα κ το μηχανακη ολο εχει απιστευτη πιοτιτα κιλισις ,εχω κανει ταξιδια κ ειτανε πραγματικα χαλαρο κ ανετο (μην παρεξηγιθω σχετικα με αλλα SS) λιγο χοντρικα κ μπακαλιστικα στα λεω για αυτο το μηχανακι αλλα φανταζομαι αυτο σε ενδιαφερι (πως ρολαρι) | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Τρι 10 Απρ 2018, 00:08 | |
| - cytheDS έγραψε:
- Προς Θεού δεν είπα ότι θέλω να περνάω τα 1000, είπα ότι θέλω να ακολουθω. Σε βόλτες πχ Θεσσαλονίκη Λάρισα ή Βόλο. Εθνική με ευθια. Ούτε της στροφής είμαι αλλά ούτε και στην φάση που δεν θέλεις να σε περνάει κανείς. Από 1000 έχω οδηγήσει κ4 Κ6 κ8 και L4 και ζχ12 (και τα δύο μοντέλα) από honda μόνο ένα CBR 1000 του 2005 και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
εσυ μιλας για τεραστιες ευθειες, εκει μονο το busa θα σε ικανοποιησει πληρως. κ8 η κ9+ ειναι 2 καλες επιλογες. | |
|
| |
cytheDS Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Τρι 10 Απρ 2018, 02:27 | |
| - noodles έγραψε:
- cytheDS έγραψε:
- Προς Θεού δεν είπα ότι θέλω να περνάω τα 1000, είπα ότι θέλω να ακολουθω. Σε βόλτες πχ Θεσσαλονίκη Λάρισα ή Βόλο. Εθνική με ευθια. Ούτε της στροφής είμαι αλλά ούτε και στην φάση που δεν θέλεις να σε περνάει κανείς. Από 1000 έχω οδηγήσει κ4 Κ6 κ8 και L4 και ζχ12 (και τα δύο μοντέλα) από honda μόνο ένα CBR 1000 του 2005 και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
εσυ μιλας για τεραστιες ευθειες, εκει μονο το busa θα σε ικανοποιησει πληρως. κ8 η κ9+ ειναι 2 καλες επιλογες. Πρόσφατα πηρα βόλτα μπουσα ενός φίλου (1ης γενιας) από ομορφιά νομίζω ότι χάνει πολύ και λίγο στα φρένα σε σύγκριση με το 2ης γενιάς που είχε ένας φίλος παλιότερα. Αλλά για εμένα είναι πολύ ογκώδες μηχανή και δεν "ταιριάζει" και τόσο με την ηλικία μου. Δεν λέω ότι είναι για παππούδες κλπ και δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αν σημερα στα 25 μου πάρω μπουσα στα 30-35 τι θα πάρω? Αλλά και εκτός από όλα αυτά που γράφω παραπάνω νομίζω ότι δεν έχω την κατάλληλη εμπειρία για να πάω από το 600 στο 1300..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cytheDS στις Τρι 10 Απρ 2018, 02:32, 1 φορά | |
|
| |
cytheDS Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Cbr1000rr Τρι 10 Απρ 2018, 02:31 | |
- τα προιγουμενα cbr (04-05-06-07) ειναι φιλικα μηχανακια αλλα δεν εχουνε ψυχη ,to 08 ειναι τελιος διαφορετικο .
Εαν τωρα θες απλος καφε κ βολτα χτιπα κ9+ ειναι πολυ κοντα στο CBR και φυσικα ειναι αξιοπιστο ,βεβεα τα δινουνε λιγο ακριβα οποτε αμα θες κατι γτινοτερο πας στο κ7-κ8 ... τα κ07-08 για εμενα δυστιχος ειναι μεγαλη μαουνα κ μονο τα κουπια λιπουνε απο τον στανταρ εξοπλισμο :P οστοσο για βολτα το μοτερ αλλα κ το μηχανακη ολο εχει απιστευτη πιοτιτα κιλισις ,εχω κανει ταξιδια κ ειτανε πραγματικα χαλαρο κ ανετο (μην παρεξηγιθω σχετικα με αλλα SS) λιγο χοντρικα κ μπακαλιστικα στα λεω για αυτο το μηχανακι αλλα φανταζομαι αυτο σε ενδιαφερι (πως ρολαρι) Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά το μπάτζετ που θέλω να διαθέσω είναι Μαξ 5000€ οπότε κ7-8-9+++ δεν τα έχω στο στόχαστρο γιατί ξεφεύγουν αρκετά από αυτά τα χρήματα που θέλω να δωσω | |
|
| |
| Cbr1000rr | |
|