| σωστη ρυθμιση βαλβιδων | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: σωστη ρυθμιση βαλβιδων Σαβ 31 Μαρ 2018, 17:01 | |
| παιδια καλησπέρα.ρυθμιζω τις βαλβιδες και εχω καποιες ερωτήσεις για αυτους που γνωριζουν.τα διακενα μετα από χιλιόμετρα μεγαλωνουν ή μικραινουν?οι εισαγωγης μου είναι ολες κοντα στο ανωτερο οριο,που θα ηταν επιθυμητο να πανε? | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: σωστη ρυθμιση βαλβιδων Κυρ 01 Απρ 2018, 21:15 | |
| Καπου στη μεση ειναι η αλήθεια. Μικραινουν καθως φθειρονται εδρες και βαλβίδες, μεγαλώνουν καθως φθειρονται εκκεντροφοροι και καπελώτα. Φέτος ανοιξα cbr600 07 με 44000 χλμ και ήταν ολες στη μεση, gsxr 750 k8 με 29000χλμ και ηταν ολες στη μεση εκτος απο δυο εισαγωγης που ηταν στα χαμηλα ορια και xs750 του 1978 που ηταν όλες κλειστες. | |
|
| |
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: σωστη ρυθμιση βαλβιδων Κυρ 01 Απρ 2018, 23:12 | |
| Και το φιλερ πρεπει να περναει ουτε σφιχτα ουτε χαλαρα;ήτο μεγαλυτερο που χωραει οσο σφιχτα και αν ειναι αυτο; | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: σωστη ρυθμιση βαλβιδων Δευ 02 Απρ 2018, 22:52 | |
| Το φιλερ να περνάει σφιχτά, αλλα να περνάει χωρίς δυσκολια Αν πχ εχεις μια βαλβίδα με 0.25 και πιέσεις το 0.30 θα μπει ανοιγοντας σου τη βαλβίδα κατα 0.05mm. Προσωπικά αντί να βάλω το 0.25 βάζω 2 φιλερ το 0.10 και 0.15 που θα λυγισουν αν βρουν ζορι και δοκιμάζω και μεγαλυτερο διάκενο πάλι με 2 φιλερ, πχ θα βάλω το 0.20 μαζι με το 0.08. Ισως να μην ειναι επαγγελματικός ο τροπος μου, αλλα δεν ειμαι επαγγελματίας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: σωστη ρυθμιση βαλβιδων Τετ 04 Απρ 2018, 15:47 | |
| Παλικαρε σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες σου να εισαι καλα
.και να πω κατι γενικα σε ολους επειδη ειμαι εδω μεσα απο 2011 και το φορουμ ηταν αλλιως τοτε να πω οτι τωρα πλεον δεν ασχολειται-βοηθαει κανεις,και ξερω ποιοι ξερουν εδω μεσα και ειναι αρκετοι.ελπιζω απλα μα μην γινεται στοχοποιημενα σε μενα γιατι αλλοι βοηθιουνται.και ειμαι και γω ενας απο αυτους που εχουν αρκετες γνωσεις και τις μοιραζομαι και με καινουργιους και με παλιους εδω μεσα...μαλλον κατηντισε το φορουμ που ηταν απο τα καλυτερα στο να λεμε ´καλως ηρθες ´ και ´τι ωραιο μηχανακι ειναι αυτό´ | |
|
| |
kotsosre Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 110 Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2016
| Θέμα: Απ: σωστη ρυθμιση βαλβιδων Τετ 04 Απρ 2018, 20:11 | |
| - varypiniths έγραψε:
- Παλικαρε σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες σου να εισαι καλα
.και να πω κατι γενικα σε ολους επειδη ειμαι εδω μεσα απο 2011 και το φορουμ ηταν αλλιως τοτε να πω οτι τωρα πλεον δεν ασχολειται-βοηθαει κανεις,και ξερω ποιοι ξερουν εδω μεσα και ειναι αρκετοι.ελπιζω απλα μα μην γινεται στοχοποιημενα σε μενα γιατι αλλοι βοηθιουνται.και ειμαι και γω ενας απο αυτους που εχουν αρκετες γνωσεις και τις μοιραζομαι και με καινουργιους και με παλιους εδω μεσα...μαλλον κατηντισε το φορουμ που ηταν απο τα καλυτερα στο να λεμε ´καλως ηρθες ´ και ´τι ωραιο μηχανακι ειναι αυτό´ Ακριβώς αυτό έχω παρατηρήσει κ' εγώ αλλά δεν είναι μόνο σε αυτό το forum,είναι σε όλα τα forum το ίδιο. Ο κόσμος έχει προβλήματα υποθέτω και τον απασχολεί πως θα λύσει τα δικά του σε καθημερινή βάση απ' το να αναλώσει φαιά ουσία και χρόνο για τα προβλήματα κάποιου σε ένα forum. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: σωστη ρυθμιση βαλβιδων Τετ 04 Απρ 2018, 22:08 | |
| γενικο ειναι το φενομενο παλικαρια!
περα απο τα 1002 προβληματα που εχουμε ολοι μας, απο τι στιγμη που κανεις log in το κανεις υποτιθεται για καπιο λογο... πιστευω οτι περισσοτερο παιζει ρολο το εγωιστικο-ανταγωνιστικο κομματι, δηλ γιατι να δωσω τις χ-ψ γνωσεις μου σε εναν αγνωστο και αυριο αυτος ειναι "βγει" καλυτερος απο μενα. δε μιλαω για το πως να λυσεις-δεσεις ενα μοτερ, αλλα και για τα πιο απλα οπως πχ πως να τεντωσεις σωστα την αλυσιδα.
εντελως φιλικα και χωρις παρεξηγησεις με κανεναν. ειναι η προσωπικη και γενικη αποψη μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: σωστη ρυθμιση βαλβιδων Πεμ 05 Απρ 2018, 00:55 | |
| - noodles έγραψε:
- γενικο ειναι το φενομενο παλικαρια!
περα απο τα 1002 προβληματα που εχουμε ολοι μας, απο τι στιγμη που κανεις log in το κανεις υποτιθεται για καπιο λογο... πιστευω οτι περισσοτερο παιζει ρολο το εγωιστικο-ανταγωνιστικο κομματι, δηλ γιατι να δωσω τις χ-ψ γνωσεις μου σε εναν αγνωστο και αυριο αυτος ειναι "βγει" καλυτερος απο μενα. δε μιλαω για το πως να λυσεις-δεσεις ενα μοτερ, αλλα και για τα πιο απλα οπως πχ πως να τεντωσεις σωστα την αλυσιδα.
εντελως φιλικα και χωρις παρεξηγησεις με κανεναν. ειναι η προσωπικη και γενικη αποψη μου... Ετσι ακριβως ειναι τι να λεμε τωρα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: σωστη ρυθμιση βαλβιδων Πεμ 05 Απρ 2018, 18:20 | |
| ρε παιδια και κυριως πετρο. ρε φιλε αφου το ξερεις οτι εδω μεσα παντα καποιος θα βοηθαγε παντα καποιος ηταν μεσα στο φορουμ και οταν διαβαζε μια ερωτηση απαντουσε τωρα πια σχεδον οι μισοι εχουν πουλησει τα μηχανακια και δεν μπαινουν καν στο φορουμ και οι αλλοι μισοι τα εχουν και τα βλεπουν αντι να τα καβαλανε και εγω δλδ που το καβαλαω το καβαλαω για την δουλεια εχω να παω βολτα σοβαρη απο του αγιου @@ και ξερεις γιατι ετσι? γιατι ρε φιλε σε ολους μας λειπουν τα μπικικινια αμα δεν εχεις αιμα πως θα γινεις αιμοδοτης ειχε πει καποτε ενας σοφος ( ο tre νομιζω)
επισης σιγουρα δεν μπαινει πια ο κοσμος που εμπαινε πιο παλια και αυτο το βλεπεις καθε φορα που θα μπεις μεσα και θα ειναι ελαχιστα μελη λογκαρισμενα . πχ αυτη την στιγμη ειναι μολις 7 ατομα μεσα
και κατι ακομα στο θεμα ερωτηση-απαντηση δλδ ποσα ακομα θεματα πρεπει να ανοιξουν που θα ρωταει καποιος τεμπελης τι λαδι να βαλει στο μηχανακι του? ελεος πια εχουμε 15 θεματα για λαδι ας κανει και μια αναζητηση
το ιδιο και για τακακια το ιδιο και για λαστιχα κτλ κτλ κτλ
πιστευω να καταλαβατε τι θελω να πω και να μην παρεξηγηθω | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: σωστη ρυθμιση βαλβιδων Τρι 10 Απρ 2018, 00:26 | |
| Απλά την κατιούσα έχει πάρει το φόρουμ.
Δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομική κρίση. | |
|
| |
| σωστη ρυθμιση βαλβιδων | |
|