| Aftermarket fairings | |
|
+7Koyfo Miou Thodoros1369 krosfala gjp arogeo93 cytheDS 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cytheDS Normal gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Mακεδονία Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 97 Αγωνιζόμενος : Life is a circuit Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2015
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Παρ 27 Απρ 2018, 22:02 | |
| - Miou έγραψε:
- Koyfo έγραψε:
- K8 1000 από auctmarts με απόδειξη 200$ την οποία και κοστολογισανε μάλλον τελωνείο βγήκε όλα μαζί 485euro
200$ το κουστουμι και η αποδειξη και σου ζητησαν 285€ τελωνειο ??? Λογικά 200 ήταν η απόδειξη.. όχι ή τιμή.. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Σαβ 28 Απρ 2018, 03:02 | |
| Oπως ακριβως στα λενα κ τα παιδια μαν. Αν θες τελειο δεν ειναι. Τα πλαστικα να καταλαβεις δεν ειναι το ιδιο ευκαμπτα με τα μαμα,ουτε φυσικα εχουν την τελεια εφαρμογη. Αλλα ειναι αρκετα καλα κ πολυ καλα για την τιμη τους. Επισης κι η βαφη δεν ειναι τελεια,μπορει να χει κανα τρεξιματακι απο βερνικι,αλλα οχι τπτ τραγικο. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Σαβ 28 Απρ 2018, 03:06 | |
| - Miou έγραψε:
- με 500ε πλαστικα + βαφη+ μεταφορικα μην περιμενεις οτι θα εχεις την ποιοτητα των μαμα
εχει τυχει να δω κινεζικα μετα απο 3 χρονια και το λευκο εχει γινει κιτρινο (κιτρινισε το βερνικη) εχει τυχει να δω μετα απο 5+ χρονια και να ειναι ακομα σουπερ Ρε συ Μιου τι ειπες τωρα?Αυτο επαθα κι εγω κ το κοιτουσα τον τελευταιο καιρο να εχουν ψιλοκιτρινισει 2-3 κομματια κ λεω πως δεν κιτρινισε ολο?Γινεται αυτο απ το βερνικι ε?δεν το ξερα... | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Σαβ 28 Απρ 2018, 10:54 | |
| - cytheDS έγραψε:
- Miou έγραψε:
- Koyfo έγραψε:
- K8 1000 από auctmarts με απόδειξη 200$ την οποία και κοστολογισανε μάλλον τελωνείο βγήκε όλα μαζί 485euro
200$ το κουστουμι και η αποδειξη και σου ζητησαν 285€ τελωνειο ??? Λογικά 200 ήταν η απόδειξη.. όχι ή τιμή.. 400euro κομπλέ με μεταφορικά ήταν, 200$ απόδειξη είχε βάλει μέσα οπότε βάλανε +85euro τελωνείο | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Σαβ 28 Απρ 2018, 11:04 | |
| α οκ τωρα τα λες ξεκαθαρα γιατι με ειχες μπερδεψει ______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
| |
Thodoros1369 Normal gixxer
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Σαβ 28 Απρ 2018, 11:20 | |
| Πριν το χειμώνα παρηγγειλα καθρέφτες για το Κ7 .. Αξία 32€ ο Κινέζος τους έβαλε 15$. Πάω ταχυδρομειο κ βλέπω γραμμένο πάνω με στιλό, "αξία καθρεφτών μοτό 32€" και μου βάζει κ άλλα 22€ το ταχυδρομείο έξοδα και ΦΠΑ ... Μετά από λίγο καιρό φίλος παίρνει το πρόσθετο πλαστικό του ρεζερβουάρ για το Κ7,η κούτα τεράστια,αξία γραμμένη πουθενά απ τον Κινέζο,πλήρωσε στο ταχυδρομειο 3€. Τα συμπεράσματα δικά μας Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it | |
|
| |
nick3750 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2015
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Σαβ 28 Απρ 2018, 20:59 | |
| Ειχα παραγγείλει και εγω απο auctmarts πριν 2 χρονια απο το σιτε τους και μου βγηκαν 350-370ευρω συνολικα με αποδιξει 200 δολλαρια δεν εφαγα τελωνιακους φορους ευτυχώς και μου ηρθαν στην πορτα μου με ελτα κουριερ στην αθηνα βεβαια. Θετικα: πολυ καλη επικοινωνια μαζι τους αλλαγη χρωτατος σε μερικα κομματια χωρις επιπλεον επιβάρυνση πολυ καλη εφαρμογη χωρις κοψε ραψε και τα σχετικα Αρνητικα: εχω φαει κατι πετραδακια στην εθνικη και εκει που εχει χτυπηθεί το πλαστικο εχει κανει μικρο σημαδακι (χιλιοστα ετσι δεν φενετε καν) και εχει φυγει το χρωμα επισης τα αυτοκολητα ειναι πιο μεγαλα απο τα μαμα στο μουτρο και στην ουρα,τα πλαινα που εχει το σημα του gsxr ειναι κολημενα λιγο πιο πισω απο οτι τα μαμα και μαλλον λιγο πιο μεγαλα, το suzuki της καρινας ειναι κολημενο πιο πανω απο το μαμα. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος ανετα ξανα επερνα απο αυτους...
| |
|
| |
cytheDS Normal gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Mακεδονία Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 97 Αγωνιζόμενος : Life is a circuit Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2015
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Σαβ 28 Απρ 2018, 21:18 | |
| Σχετικά με αυτό που λες ότι ήρθαν στην πόρτα σου χωρίς τελωνείο κλπ.. πιστεύω ότι έχεις 50% πιθανότητα να φας τελωνειο για τον λόγο ότι μένεις Αθήνα.. αυτό το λέω διότι εμείς από βόρεια Ελλάδα όταν παραγγέλνουμε κάτι απέξω περνάει από το τελωνείο της Αθήνα και έπειτα από της θεσσαλονικης, οπότε πιστεύω αν την γλυτώσεις από την Αθήνα θα την φας από εδώ.. έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πλέον ..(προσωπική μου αποψη,από αυτά που βλεπω με τις παραγγελίες μου) | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Κυρ 29 Απρ 2018, 15:27 | |
| Σωστος,καπως ετσι πρεπει να ναι | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Κυρ 29 Απρ 2018, 23:07 | |
| - cytheDS έγραψε:
- Σχετικά με αυτό που λες ότι ήρθαν στην πόρτα σου χωρίς τελωνείο κλπ.. πιστεύω ότι έχεις 50% πιθανότητα να φας τελωνειο για τον λόγο ότι μένεις Αθήνα.. αυτό το λέω διότι εμείς από βόρεια Ελλάδα όταν παραγγέλνουμε κάτι απέξω περνάει από το τελωνείο της Αθήνα και έπειτα από της θεσσαλονικης, οπότε πιστεύω αν την γλυτώσεις από την Αθήνα θα την φας από εδώ.. έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πλέον ..(προσωπική μου αποψη,από αυτά που βλεπω με τις παραγγελίες μου)
Το θεμα τελωνειο ειναι ρισκο κ τυχη... Το μακρυνο 2009 ειχα παραγγειλει απο τον αουτμαρκ κουστουμακι jordan για το κ8. Παρα την χαμηλη αποδειξη το κουτι κολλησε στο τελωνειο. Ετυχε να ειμαι αθηνα εκεινη την περιοδο κ πηγα απο το Ελ.Βενιζελος μπας κ βγαλω ακρη με μια μικρη ιστοριουλα ετοιμη να του αραδιασω Βρηκα τον αρμοδιο υπαλληλο-τον εκτελωνιστη που ειχε το δεμα μου-κ του ειπα οτι κ καλα ειχαμε παραγγειλει 2 ιδια κουστουμια κ μονο το δικο μου κολλησε στο τελωνειο. ...πως σε 3 μερες θα φευγαμε οδικως 3 μηχανες για Ιταλια κ το δικο μου δεν ειχε φερινγκ. Ευτηχως μετα απο μισης ωρας "ψησιμο" με αφησε να φυγω με την κουτα κ χωρις να πληρωσω τπτ Απο σχεση ποιοτητας τιμης,νομιζω ειναι οτι καλυτερο μπορει να βαλει καποιος στην μηχανη του κ με πολυ καλη εφαρμογη,απλα υπαρχει θεμα με το μουτρο κ το φτερο,οπου με τα πετραδακια φευγει χρωμα-βερνικι κ ασταρι μαζι κ κανει ολοκληρο βαθουλωμα. | |
|
| |
nick3750 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2015
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Δευ 30 Απρ 2018, 01:34 | |
| Ναι ήμουν αρκετά τυχερός πιστεύω ηταν και πιο χαλαρα τοτε..τωρα πλεον εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα με το τελωνιο και κατα 99% θα την φας οπουδηποτε και αν μενεις.. ενημερωσε μας παντος αν τελικα παραγγείλεις για να εχουμε μια ιδεα! | |
|
| |
cytheDS Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Δευ 30 Απρ 2018, 12:55 | |
| Ναι εννοείται ότι θα ενημερώσω αν τελικά κάνουμε την παραγγελία. Αν και εγώ ψηθηκα πιο πολύ για να πάρω κουστούμι απτον φίλο μου.. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Παρ 04 Μάης 2018, 19:51 | |
| 50-50 οι πιθανοτητες να πληρωσεις τελωνειο. επαρχια μενω και δεν ειχα πληρωσει. φιλος που μενει 2χλμ αποσταση πληρωσε. εξαρταται απο τον υπαλληλο ισως? δε ξερω σιγουρα. εδω και καιρο γνωριζουνε και ελεγχουν τα παντα. ζελατινα για Ζ750 (το μασκακι πανω στο κοντερ) κοστους 55ευρω πληρωσα 16ευρω τελωνειο.
ειτε πληρωσεις ειτε οχι βγαινει φθηνοτερα απο το να παρεις καινουριο η μεταχειρισμενο γνησιο. εχεις φερινγκ τα οποια με λιγη προσοχη θα αντεξουν χρονια. | |
|
| |
cytheDS Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Παρ 04 Μάης 2018, 20:45 | |
| - noodles έγραψε:
- 50-50 οι πιθανοτητες να πληρωσεις τελωνειο.
επαρχια μενω και δεν ειχα πληρωσει. φιλος που μενει 2χλμ αποσταση πληρωσε. εξαρταται απο τον υπαλληλο ισως? δε ξερω σιγουρα. εδω και καιρο γνωριζουνε και ελεγχουν τα παντα. ζελατινα για Ζ750 (το μασκακι πανω στο κοντερ) κοστους 55ευρω πληρωσα 16ευρω τελωνειο.
ειτε πληρωσεις ειτε οχι βγαινει φθηνοτερα απο το να παρεις καινουριο η μεταχειρισμενο γνησιο. εχεις φερινγκ τα οποια με λιγη προσοχη θα αντεξουν χρονια. Εννοείται πως συμφερει, δεν το συζυταω.. απλα από πέρυσι το καλοκαίρι σταματάνε τα πάντα για έλεγχο στο τελωνείο.. εγώ μάλλον θα τα παρωετα το καλοκαιρι.. και μάλλον θα πάρουμε 2 σετ μαζί με τον φίλο μου | |
|
| |
cytheDS Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Σαβ 05 Μάης 2018, 18:56 | |
| Έριξα μια ματιά στο car.gr και είδα ότι έχει ένας τύπος αγγελίες για σετ αφτερμαρκετ στα 460€ έχει ψωνίσει κανένας από αυτόν? | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Σαβ 05 Μάης 2018, 19:59 | |
| - cytheDS έγραψε:
- Έριξα μια ματιά στο car.gr και είδα ότι έχει ένας τύπος αγγελίες για σετ αφτερμαρκετ στα 460€ έχει ψωνίσει κανένας από αυτόν?
Για βαλε λινκ | |
|
| |
cytheDS Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Aftermarket fairings Σαβ 05 Μάης 2018, 23:42 | |
| | |
|
| |
| Aftermarket fairings | |
|