Greek GSX-R forum
Θόρυβος μετά το check Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Θόρυβος μετά το check Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Θόρυβος μετά το check Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Θόρυβος μετά το check Poll_l10Θόρυβος μετά το check Poll_c10Θόρυβος μετά το check Poll_r10 
JIMK7
Θόρυβος μετά το check Poll_l10Θόρυβος μετά το check Poll_c10Θόρυβος μετά το check Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Θόρυβος μετά το check

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Ch_Andrew
Jr.gixxer
Ch_Andrew

Άντρας Όνομα: : Ανδρέας
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 5
Hμερομηνία εγγραφής : 31/07/2018

Θόρυβος μετά το check Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Θόρυβος μετά το check   Θόρυβος μετά το check EmptyΤρι 31 Ιουλ 2018, 01:31

Καλησπέρα σε όλους!
Πριν 4 μέρες, και μετά από μια βδομάδα ακινησίας της μηχανής (GSXR 600 K6) λόγω διακοπών, πήγα επιτέλους να οδηγήσω το μωρό και συνάντησα το εξής πρόβλημα: Αφού γύρισα το κλειδί και έβαλα νεκρά, την ώρα που έκανε το τσεκ, ο ήχος που κάνει συνήθως ήταν αρκετά πιο δυνατός και κράτησε κάποια δευτερόλεπτα παραπάνω, ενώ ακουγόταν σαν να ξεκινάει ξανά και ξανά το τσεκ. Επίσης ήταν αναμμένο το κόκκινο λαμπάκι του τρόμου και το F1. Πήρε μπρος κανονικά αλλά κατά τη διάρκεια της διαδρομής το λαμπάκι έμεινε αναμμένο και το F1 εμφανιζόταν σε εναλλαγή με την ένδειξη θερμοκρασίας. Σε χαμηλές στροφές συμπεριφερόταν φυσιολογικά, αλλά επειδή κινήθηκα μέσα στην πόλη με κίνηση δεν ανέβασα καθόλου στροφές για να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί. Στην επιστροφή από την δουλειά μου, ξανά το ίδιο. Γενικά είμαι τυπικότατος στα service και στα βενζινάδικα που επιλέγω. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη αν υπάρχει παρόμοιο θέμα, απ'όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mariosbusa
Normal gixxer
Normal gixxer
mariosbusa

Άντρας Όνομα: : Μαριος
Τόπος : Ξανθη
Αριθμός μηνυμάτων : 71
Hμερομηνία εγγραφής : 04/06/2018

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Θόρυβος μετά το check   Θόρυβος μετά το check EmptyΤρι 31 Ιουλ 2018, 15:43

Καλησπερα!!!καταρχην η μπαταρια σου σε τι κατασταση ειναι???η θερμοκρασια ηταν σε κανονικα επιπεδα???σου εκανε τιποτα κοψιματα-μπουκωματα στην διαδρομη???πηγαινε το και καμια βολτα εξω απο την πολη να δεις τι σου κανει...
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Θόρυβος μετά το check   Θόρυβος μετά το check EmptyΤρι 31 Ιουλ 2018, 17:02

το πιο πιθανο ειναι να τα εχει παιξει η μπαταρια σου
βρες μια απο ενα φιλο , βαλτην πανω και τσεκαρε
Ch_Andrew
Jr.gixxer
Ch_Andrew

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Θόρυβος μετά το check   Θόρυβος μετά το check EmptyΤρι 31 Ιουλ 2018, 20:32

Καλησπέρα και πάλι. Η μπαταρία είναι καινούργια, την άλλαξα πριν 2 μήνες περίπου και επειδή έχω έναν καλό γνωστό ηλεκτρολόγο τάσεις κτλ τις έλεγξα πρώτες. Το απόγευμα άφησα την μηχανή στο συνεργείο (εξουσιοδοτημένο) και αύριο θα ξέρω και θα σας πω τι έγινε.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Θόρυβος μετά το check   Θόρυβος μετά το check EmptyΤετ 01 Αυγ 2018, 09:32

φιλε το βραδυ μου εσκασε η φλασια
εαν ηταν η μπαταρια θα επρεπε με την βολτα να εχει φορτισει
τι εξατμιση εχεις πανω? εαν εχεις το μαμα τελικο με το εξουπ ειναι πολυ πιθανο να εχει χαλαρωσει καμια ντιζα ή κατι τετοιο και να μην αφηνει το κλαπετο να δουλεψει σωστα
Ch_Andrew
Jr.gixxer
Ch_Andrew

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Θόρυβος μετά το check   Θόρυβος μετά το check EmptyΤετ 01 Αυγ 2018, 09:41

Καλημέρα και πάλι! Αλέξανδρε έχεις δίκιο, φταίει η εξάτμιση τελικά. Έχει θέμα μία βαλβίδα(ή κάτι τέτοιο, δεν έχω ιδέα από τεχνικά θέματα, αύριο θα πάω να πάρω την μηχανή και θα ενημερώσω το ποστ μήπως φανεί χρήσιμο και σε κάποιον άλλο). Τελικά θα την απομονώσουν με ρύθμιση στον εγκέφαλο μέχρι να δω ποια aftermarket θα βάλω. Θα έχει μείωση στην απόδοση χαμηλά, αλλά όταν αλλαχτεί με την καινούργια θα λειτουργεί κανονικά.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Θόρυβος μετά το check   Θόρυβος μετά το check EmptyΤετ 01 Αυγ 2018, 10:15

η βαλβιδα που λες ειναι αυτο που λεω και εγω
ή εχει ξερυθμιστει καμια ντιζα ή τα επαιξε η βαλβιδα
δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις εξατμιση εαν δεν θελεις να βαλεις αφτερ τελικο
Ch_Andrew
Jr.gixxer
Ch_Andrew

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Θόρυβος μετά το check   Θόρυβος μετά το check EmptyΤετ 01 Αυγ 2018, 10:20

Για να είμαι ειλικρινής αν έβρισκα αυτή που ήθελα θα την είχα αλλάξει από καιρό, αλλά δεν βγαίνει πλέον και δεν εμπιστεύομαι μεταχειρισμένη. Γενικά θέλω να την αλλάξω, οπότε τώρα το βλέπω και σαν αφορμή :P
Ch_Andrew
Jr.gixxer
Ch_Andrew

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Θόρυβος μετά το check   Θόρυβος μετά το check EmptyΠεμ 02 Αυγ 2018, 14:19

Το πρωί παρέλαβα το μωρό. Είχαν σπάσει κάτι πλαστικά γρανάζια που έχει η σερβομηχανή. Αφαιρέθηκε και ρυθμίστηκε να δουλεύει χωρίς αυτή, γιατί το κόστος αλλαγής της θα ήταν 380 ευρώ. Έκανα περίπου 10 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη, αλλά μέχρι στιγμής δεν κατάλαβα διαφορά στην απόδοση. Οπότε όλα καλά.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Θόρυβος μετά το check   Θόρυβος μετά το check EmptyΠεμ 02 Αυγ 2018, 18:52

περιεργο που δεν καταλαβες διαφορα
παλι καλα δλδ γιατι οταν το βγαλεις αυτο το 600 ψιλοψοφαει χαμηλα

Θόρυβος μετά το check
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» sd check error help!!
» θορυβος
» παραξενος θορυβος

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com