lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Σωληνάκια υψηλής πίεσης Κυρ 04 Οκτ 2009, 12:59 | |
| Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή εταιρία για κιτ σωληνακίων υψηλής(ανεξαρτήτως χρημάτων).Να επιλέξω μια γραμμή και γέφυρα ή δύο γραμμές κατευθείαν στις δαγκάνες;GSXR 1000 K7 το μηχανάκι. | |
|
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: Σωληνάκια υψηλής πίεσης Κυρ 04 Οκτ 2009, 15:29 | |
| Goodrich!!!Αυτά έχω βάλει και εγώ και πιστεύω είναι τα καλύτερα της αγοράς!!!! | |
|
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Σωληνάκια υψηλής πίεσης Κυρ 04 Οκτ 2009, 16:10 | |
| - Kydo έγραψε:
- Goodrich!!!Αυτά έχω βάλει και εγώ και πιστεύω είναι τα καλύτερα της αγοράς!!!!
Συμφωνω για τα goodrich. Πιστευω ομως οτι και να βαλεις θα ειναι πολυ καλυτερα απο τα μαμα | |
|
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: Σωληνάκια υψηλής πίεσης Κυρ 04 Οκτ 2009, 18:05 | |
| φιλε οποια μαρκα και να βαλεις ειναι πανω κατω ιδια.επελεξε δυο γραμμες απο την τρομπα.ετσι ειναι στα αγωνιστικα επομενος ετσι ειναι καλυτερα | |
|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Σωληνάκια υψηλής πίεσης Κυρ 04 Οκτ 2009, 18:55 | |
| παιδιά, θα σας παρακαλούσα ΠΡΙΝ άνοιξε κάποιο ποστ να ψάχνετε πρώτα αν υπάρχει ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ με αυτό που σας απασχολεί..!! | |
|
dennisefl Jr.gixxer
Όνομα: : Διονυσιος Κυριακατος Τόπος : Κεφαλλονια Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 34 Hμερομηνία εγγραφής : 27/01/2009
| Θέμα: Απ: Σωληνάκια υψηλής πίεσης Δευ 26 Οκτ 2009, 21:45 | |
| - lotinia έγραψε:
- Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή εταιρία για κιτ σωληνακίων υψηλής(ανεξαρτήτως χρημάτων).Να επιλέξω μια γραμμή και γέφυρα ή δύο γραμμές κατευθείαν στις δαγκάνες;GSXR 1000 K7 το μηχανάκι.
Θα σου προτεινα και εγω Goodridge υπαρχουν ομως και τα Hel επισης πολυ γνωστα.Καλυτερα να καταργησεις τον διαχωριστηρα και να βαλεις δυο γραμμες κατευθειαν απο την τρομπα στις δαγκανες.Νομιζω ομως οτι και οι εταιρειες που κατασκευαζουν σωληνακια υψηλης δινουν τα κιτ τους χωρις διαχωριστηρα.Καλα φρεναρισματα και λιγη προσοχη στην αρχη μεχρι να συνηθισεις στην καινουργια αισθηση που θα εχουν. | |
|
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Σωληνάκια υψηλής πίεσης Δευ 26 Οκτ 2009, 22:21 | |
| Εγω παλι δεν θα σου προτεινω μαρκα η καταργηση διαχωρηστηρα μιας και εχω οδηγησει μηχανες με σωληνακια με δυο σωληνακια απο την τρομπα και με γεφυρα και δεν ειδα διαφορα. Αυτο που θα σου προτεινω ομως ειναι να ΜΗΝ βαλεις (και καλα λογω ελαφρυτερων) σωληνακια που εχουν ρακορακια αλουμινενια,βαλε μεταλλικα κανονικα γιατι εχουν ακουστει περιπτωσεις (και μια εχω δει προσωπικα σε triumph 675 ) που εσπασε το αλουμινενιο ρακορ με κινδυνο απωλεια φρενου την καταλληλη στιγμη. | |
|