| σωληνακια υψυλης πιεσης | |
|
+6theodorek8 R evolution papagym panosk8 gat0s thanasis gixxer 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
thanasis gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: σωληνακια υψυλης πιεσης Πεμ 20 Αυγ 2009, 01:46 | |
| γεια σασ θα ηθελα την συμβουλη σας γιατι σκεφτομαι να αντικαταστησω στα φρενα μοθ τα σωληνακια με σωληνακια υψυλης πιεσης και ισωσ και μανετες.. υπαρχει κατι που πρεπει να ληφθει πολυ υποψιν γι αυτη την αλλαγη??δηλαδη βοηθαει στα φρεναρισματα καλυτερα η εμπεριεχει πολυ μεγαλο βαθ μο να μπλοκαρει τη ροδαα με το παραμικρο??? συμβουλευετε μονο μπροστα η και πισω?? γνωριζω φυσικα πως θελει πιο απαλα τη μανετα οχι οπω τα κανονικα απλα επειδη δεν εχω ξαναδουλεψει υπσυλης για αυτο ρωταω.. :aevev: :vwrv: | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: σωληνακια υψυλης πιεσης Πεμ 20 Αυγ 2009, 02:16 | |
| βαλτα και μην ρωτας πολλα. φτηνη λυση και καλή | |
|
| |
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: σωληνακια υψυλης πιεσης Πεμ 20 Αυγ 2009, 02:18 | |
| - gat0s έγραψε:
- βαλτα και μην ρωτας πολλα.
φτηνη λυση και καλή ευχαριστω για την απαντηση | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: σωληνακια υψυλης πιεσης Πεμ 20 Αυγ 2009, 03:25 | |
| βαλτα με τη μια,οπως ειπε κ ο γατος.
το φρενο δεν γινεται αποτομο με τα υψηλης.για να γινει κατι τετοιο θες διαφορετικα υλικα τριβης σε τακακια δισκους,ισως κ τρομπα φρενου.
αυτο που κανουν τα σωλινακια ειναι να μη πεφτει η αποδοση μετα απο σκληρα φρεναρισματα οταν βραζουν τα υγρα.για το πισω γνωμη μου να μην βαλεις,δεν χρειαζεται κ τοσο ενα δυνατο πισω στα SS. :betvt: | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: σωληνακια υψυλης πιεσης Πεμ 20 Αυγ 2009, 08:06 | |
| - thanasis gixxer έγραψε:
- γεια σασ θα ηθελα την συμβουλη σας γιατι σκεφτομαι να αντικαταστησω στα φρενα μοθ τα σωληνακια με σωληνακια υψυλης πιεσης και ισωσ και μανετες.. υπαρχει κατι που πρεπει να ληφθει πολυ υποψιν γι αυτη την αλλαγη??δηλαδη βοηθαει στα φρεναρισματα καλυτερα η εμπεριεχει πολυ μεγαλο βαθ μο να μπλοκαρει τη ροδαα με το παραμικρο??? συμβουλευετε μονο μπροστα η και πισω?? γνωριζω φυσικα πως θελει πιο απαλα τη μανετα οχι οπω τα κανονικα απλα επειδη δεν εχω ξαναδουλεψει υπσυλης για αυτο ρωταω.. :aevev: :vwrv:
Να βάλεις υψηλής αλλά μόνο μπροστά, πίσω δε χρειάζεται! Η αίσθηση γίνεται λίγο πιο απότομη αλλά όχι τεράστια και επικίνδυνη διαφορά. Αυτό που προσφέρουν είναι ότι δεν διαστέλονται όπως τα stock και δεν χάνεις από την δύναμη πίεσης! Είναι φθηνή και καλή βελτίωση όπως έγραψε και ο gatos! | |
|
| |
R evolution Normal gixxer
Όνομα: : Τασος Τόπος : πορτο ραφτη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 113 Hμερομηνία εγγραφής : 19/07/2009
| Θέμα: Απ: σωληνακια υψυλης πιεσης Πεμ 20 Αυγ 2009, 11:32 | |
| φουλ ολοι για σωληνακια υψηλης με λιγα λογια :P | |
|
| |
theodorek8 Jr.gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 39 Hμερομηνία εγγραφής : 17/01/2009
| Θέμα: Απ: σωληνακια υψυλης πιεσης Πεμ 20 Αυγ 2009, 12:17 | |
| θέλω κ εγω! σαν παιδι ζήλεψα...προς ποια μαρκα κοιτάμε?? :thanks!!: | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: σωληνακια υψυλης πιεσης Πεμ 20 Αυγ 2009, 13:36 | |
| - gat0s έγραψε:
φτηνη λυση και καλή +1000 :darg: Πολύ δυνατή λύση και τσάμπα! Γάτε εσύ με όλα αυτά που φοράς στα φρένα (τα πάντα!) πρόσεχε μη διπλώσεις κανα πηρούνι!!! :sbdf: | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: σωληνακια υψυλης πιεσης Πεμ 20 Αυγ 2009, 13:49 | |
| - theodorek8 έγραψε:
- θέλω κ εγω! σαν παιδι ζήλεψα...προς ποια μαρκα κοιτάμε?? :thanks!!:
+1000 Για πειτε οσοι εχετε βαλει για ποιες μαρκες συζηταμε και ποσο κοστιζουν? μηπως εχουμε και καμια ιστοσελιδα να κοιταξουμε? | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| |
| |
| Θέμα: Απ: σωληνακια υψυλης πιεσης Πεμ 20 Αυγ 2009, 16:08 | |
| με καλυπσατε παιδια οκ... φουλ για υψυλησ εστω μονο μπροστα... παντωσ προτεινετε καμια εταιρια να ξερουμε οσοι δοκιμασατε... και τιμη .. :erverv: | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: σωληνακια υψυλης πιεσης Πεμ 20 Αυγ 2009, 17:21 | |
| |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: σωληνακια υψυλης πιεσης Πεμ 20 Αυγ 2009, 23:40 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- gat0s έγραψε:
φτηνη λυση και καλή +1000 :darg: Πολύ δυνατή λύση και τσάμπα! Γάτε εσύ με όλα αυτά που φοράς στα φρένα (τα πάντα!) πρόσεχε μη διπλώσεις κανα πηρούνι!!! :sbdf: :grgrw: :grgrw: :grgrw: :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
| σωληνακια υψυλης πιεσης | |
|