Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: καουτσουκ, βιδες κλπ Πεμ 01 Νοε 2018, 12:30 | |
| Υπαρχει καποιο καταστημα Αθηνα που να πουλαει βιδες, καουτσουκ, ροδελες κλπ που να ειναι παρομοια με αυτα των μοτοσυκλετων; Ψαχνω πχ για 1000 k8 βιδες και καουτσουκ που χρησιμοποιουνται για να δεσει το φαναρι στο μουτρο, η πχ ηια καουτσουκ που κουμπωνει πανω το κοντερ κλπ. Ξερω οτι σα τα γνησια δε βρισκεις αλλα και αυτη η suzuki εκτος απο το οτι δεν εχει σχεδον τιποτα stock, κανει και 2-3 ευρω το τεμαχιο... | |
|
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: καουτσουκ, βιδες κλπ Πεμ 01 Νοε 2018, 12:50 | |
| | |
|
Thodoros1369 Normal gixxer
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: καουτσουκ, βιδες κλπ Πεμ 01 Νοε 2018, 15:06 | |
| - Koyfo έγραψε:
- Υπαρχει καποιο καταστημα Αθηνα που να πουλαει βιδες, καουτσουκ, ροδελες κλπ που να ειναι παρομοια με αυτα των μοτοσυκλετων;
Ψαχνω πχ για 1000 k8 βιδες και καουτσουκ που χρησιμοποιουνται για να δεσει το φαναρι στο μουτρο, η πχ ηια καουτσουκ που κουμπωνει πανω το κοντερ κλπ. Ξερω οτι σα τα γνησια δε βρισκεις αλλα και αυτη η suzuki εκτος απο το οτι δεν εχει σχεδον τιποτα stock, κανει και 2-3 ευρω το τεμαχιο... Θελεις να περιμενεις μεχρι μεθαυριο να δω τι θα μου περισεψει ?? Μουτρο εδενα σημερα αλλα δεν τελειωσα. Θα μου περισεψουν σιγουρα καποια κοματια .. Τα κιτ απ το ebay,αν ειναι απο κινα που πηρα 2,ειναι για τα πανυγηρια ... τα μισα δεν ταιριαζουν. Εδω υπαρχει μονιμο στοκ που εχει τα παντα .. https://www.motorcyclespareparts.eu/en/suzuki-partsΤο κακο ειναι τα 15Ε μεταφορικα ακομα κ αν παρεις μια βιδα | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: καουτσουκ, βιδες κλπ Πεμ 01 Νοε 2018, 17:21 | |
| γενικα για ελαστικα, καουτσουκ, ορινγκ, τσιμουχακια κτλ μπενος Χαλκοκονδύλη 54 δεν ειναι ιδια με τα γνησια αλλα σιγουρα θα βρεις κατι που θα ταιριαζει
για βιδες κοιτα σε βιδεμπορικη κτλ
| |
|
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: καουτσουκ, βιδες κλπ Παρ 02 Νοε 2018, 03:03 | |
| - terrorzone έγραψε:
- για εδω σε βλεπω
https://www.ebay.com/sch/Motorcycle-Bolt-Kits-for-Suzuki-GSXR1000/35560/bn_33121442/i.html?_fsrp=1 στο πιο γνωστα βιομηχανβικα βιδαδες κτλ.... δεν εχω βρει ποτε Αυτά τα κινέζοκιτ τα έχω δει όλα ένα προς ένα. Δυστυχώς τα περισσότερα κομμάτια που έχουν μέσα δεν κάνουν, μόνο λίγα ταιριάζουν. - Thodoros1369 έγραψε:
- Θελεις να περιμενεις μεχρι μεθαυριο να δω τι θα μου περισεψει ?? Μουτρο εδενα σημερα αλλα δεν τελειωσα.
Θα μου περισεψουν σιγουρα καποια κοματια ..
Τα κιτ απ το ebay,αν ειναι απο κινα που πηρα 2,ειναι για τα πανυγηρια ... τα μισα δεν ταιριαζουν.
Εδω υπαρχει μονιμο στοκ που εχει τα παντα .. https://www.motorcyclespareparts.eu/en/suzuki-parts Το κακο ειναι τα 15Ε μεταφορικα ακομα κ αν παρεις μια βιδα Ναι όταν με το καλό τελειώσεις για βάλε μια φωτο τισου έχει μείνει. Αυτόν τον ξέρω, εκεί κοιτάω για κωδικούς κλπ. Ιδιες τιμές με εδώ έχει πάνω κάτω... - Miou έγραψε:
- γενικα για ελαστικα, καουτσουκ, ορινγκ, τσιμουχακια κτλ
μπενος Χαλκοκονδύλη 54 δεν ειναι ιδια με τα γνησια αλλα σιγουρα θα βρεις κατι που θα ταιριαζει
για βιδες κοιτα σε βιδεμπορικη κτλ
thanks!! | |
|