Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
Θέμα: χανετε βιδες? Σαβ 19 Μαρ 2011, 21:32
ειχα το χτ που ηταν τρακτερ και βαρεθηκα να αγοραζω χαμενες βιδες.... πηρα το τζουσουκσουρου και λεω επιτελους ενα σωστο μηχανακι οχι σαν το τρακτερ που ειχα... αλλα παλι σημερα εξαφανιστηκε μυστιριωδως μια βιδα απο το fairing και μου θυμησε κατι απο τα παλια συμβαινει και σε εσας η ειμαι πολυ καφτης??????or γκαντεμης?? !!!
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
Θέμα: Απ: χανετε βιδες? Σαβ 19 Μαρ 2011, 21:59
Καλλα εισαι εγω γυριζα σερρες Με -1 βιδα στην αριστερη δαγκανα και η 2τερη με 2 σπιρες ακομα και 8α φευγε και αυτη Απο τοτε οτι βιδα λυσω την πλακωνω στο στο Lock Tide και εχω το κεφαλι μου υσηχο.
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Θέμα: Απ: χανετε βιδες? Σαβ 19 Μαρ 2011, 22:06
Μάλλον δεν λύνεις συχνά τότε... Δεν χρειάζονται όλες οι βίδες πασόκολλα,αλλά σ'αυτές που έχουν απ'το εργοστάσιο θα πρέπει να βάζουμε,σε μερικά πράγματα οι κατασκευστές είναι πιο έξυπνοι...
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: χανετε βιδες? Σαβ 19 Μαρ 2011, 22:06
αρκετα χρονια και μετα απο 4 gsxr μου ετυχε μονο 1 φορα να χασω 1 βιδα και ειμαι σιγουρος οτι δεν την ειχα σφιξει καλα εγω μιας και την ειχα λυσει πιο πριν...
αρα μαλλον εισαι ψιλογκαντεμης...
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
Θέμα: Απ: χανετε βιδες? Σαβ 19 Μαρ 2011, 22:08
Sotos27 έγραψε:
Καλλα εισαι εγω γυριζα σερρες Με -1 βιδα στην αριστερη δαγκανα και η 2τερη με 2 σπιρες ακομα και 8α φευγε και αυτη Απο τοτε οτι βιδα λυσω την πλακωνω στο στο Lock Tide και εχω το κεφαλι μου υσηχο.
soto, ροπόκλειδο και
Αν του πάρεις τον αερά, μετά την πρώτη φορά σε 5 λεπτά κάνεις πάνω- κάτω τάπα λαδιού δαγκάνες μπρος- πίσω αξονες μπρος-πισω και νυχια πηρουνιου
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
Θέμα: Απ: χανετε βιδες? Σαβ 19 Μαρ 2011, 22:21
Ναι το ροποκλειδο ειχα σκοπο να το παρω συντομα γιατι αρχισα να κανω αρκετα πραματα μονος οποτε μου χρειαζεται.
Ευχαριστω για το λινκ Θα το παλεψω
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
Θέμα: Απ: χανετε βιδες? Κυρ 20 Μαρ 2011, 13:58
Oikopedofagos έγραψε:
Sotos27 έγραψε:
soto, ροπόκλειδο και
Αν του πάρεις τον αερά, μετά την πρώτη φορά σε 5 λεπτά κάνεις πάνω- κάτω τάπα λαδιού δαγκάνες μπρος- πίσω αξονες μπρος-πισω και νυχια πηρουνιου
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
Θέμα: Απ: χανετε βιδες? Κυρ 20 Μαρ 2011, 17:11
nktr έγραψε:
mitsos έγραψε:
χανετε βιδες?
χρόνια τώρα
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
Θέμα: Απ: χανετε βιδες? Κυρ 20 Μαρ 2011, 17:30
παιδες το καπακι το δεξι του μοτερ γινετε να ξεβιδωσει μονο του?>εσφιξα ολες τις βιδες μιση στροφη περιπου
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
Θέμα: Απ: χανετε βιδες? Κυρ 20 Μαρ 2011, 18:25
Εμεμα παντως δεν μου εχει τυχει να χασω βιδα σε κανενα μηχανακι!Βεβαια που που και που εκανα ενα τσεκαρισμα καλου κακου και μερικες περνανε λιγο σφιξιμο!
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
Θέμα: Απ: χανετε βιδες? Δευ 21 Μαρ 2011, 15:38
η μεγαλυτερη βιδα που εχω χασει ηταν μαζι με το μανιταρι.. κ δε ξεβιδωσε,εσπασε...
μια φορα μου φυγε η μια απ τις 2 που κρατανε τη βαση οργανων κ το παξιμαδι απ την αλλη.. στην ουσια τη κρατουσε μονο η μια βιδα χωρις παξιμαδι. το τι ακουσε ο μηχανικος μετα.. απο κει κ περα μια φορα το μηνα,τις τσεκαρω ολες κ οπου μπορω χρησημοποιω παξιμαδια ασφαλειας. παντως τις προαλλες που ανοιξαμε για φιλτρο,ελειπε η μια απ τη σελα
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Θέμα: Απ: χανετε βιδες? Δευ 21 Μαρ 2011, 19:28
Darksoul έγραψε:
παιδες το καπακι το δεξι του μοτερ γινετε να ξεβιδωσει μονο του?>εσφιξα ολες τις βιδες μιση στροφη περιπου
Φίλιππα δεν θέλει πολύ σφίξιμο αυτό,πρόσεξε μην τις κλωτσήσεις...
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
Θέμα: Απ: χανετε βιδες? Δευ 21 Μαρ 2011, 19:42
2 Φορές έχασα τα αντίβαρα... Πασόκολλα και έληξε!
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
Θέμα: Απ: χανετε βιδες? Δευ 21 Μαρ 2011, 19:48
T.R.E έγραψε:
Darksoul έγραψε:
Φίλιππα δεν θέλει πολύ σφίξιμο αυτό,πρόσεξε μην τις κλωτσήσεις...
ναι ρε συ κανονικα θελει σιγκεκριμενη ροπη με ροποκλειδοκαστανιακαρυδακι αλλα το εσφιξα χαλαρα κ μετα απο καμια βολτα θα τα ξαναδω κ αν ξαναθελουν(που δε νομιζω) στο συνεργειο κ με ροποκλειδο κανονικα!
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
Θέμα: Απ: χανετε βιδες? Δευ 21 Μαρ 2011, 20:21
ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
2 Φορές έχασα τα αντίβαρα... Πασόκολλα και έληξε!
Τα ιδια και γω αλλα στο πρωτο που εχασα αμεσως πασοκολλα γιατι θα χανα κι αλλο μετα.