andreasf2 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2019
| Θέμα: Power Commander 3 και αισθητηρας λαμδα Παρ 17 Ιουλ 2020, 23:55 | |
| Γεια σας παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση
Εβαλα μια ολοσωμη εξατμιση απο αμερικη hindle μαρκας. Ολοι μου ειπανε να αλλαξω και προγραμμα και επειδη δεν ηθελα να μπλεξω με προγραμματιστες κτλπ πηρα ενα power commander 3 μεταχειρισμενο. Περασα χαρτη για ολοσωμη εξατμιση ακριβως ιδιας μαρκας με τη δικια μου απο τη σελιδα της dynojet. Η εξατμιση παρολα αυτα δεν εχει τρυπα για αισθητηρα λαμδα.. Μπορω βεβαια να το παω σε καποιον να κολλησει ενα παξιμαδι εκει πανω και να μπαινει αλλα βλεπω οτι δεν υπαρχει λογος απο τη στιγμη που φορας PC .
Εβγαλα τον αισθητηρα απο την φυσα αλλα ειδα πως πολλοι περνουν o2 elminiator ενα φυσακι που κουμπωνει πανω στην φυσα και ξεγελαει τον εγκεφαλο..
Ρωταω λοιπον αν το αφησω ετσι χυμα χωρις καταργητη θα εχω καποιο θεμα με τα μειγματα ? Επισης δεν παρατηρησα ιδιαιτερη διαφορα στο γκαζι.. Μου ειπαν 4-5 αλογα ροδα περιπου διαφορα εγω εχω την εντυπωση οτι παει και χειροτερα μην πω.. Τελος οταν εβαλα το χταποδι της εξατμισης αφησα τα στρογγυλα φλατζακια που ειχε πανω η μαμα πειραζει καπου αυτο ?
Ευχαριστω | |
|
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Power Commander 3 και αισθητηρας λαμδα Σαβ 18 Ιουλ 2020, 11:42 | |
| Αφού έβαλες PC η σωστή και λογική λύση είναι να ρυθμιστεί σε δυναμόμετρο. Οι έτοιμοι χάρτες συνήθως έχουν σημαντική απόκλιση από το ένα μηχανάκι στο άλλο και ναι μπορεί να είναι χειρότεροι. Εξαρτώνται επίσης από διάφορους παράγοντες όπως πίεση, θερμοκρασία, καύσιμο κλπ. Όλες οι άλλες λύσεις είναι ημίμετρα. Δεν θα ήθελα να σε κουράσω με λεπτομέρειες όπως ότι χρειάζεσαι 2 χάρτες (Καλοκαίρι-Χειμώνα) κλπ. Είναι μάλλον υπερβολή. Η dynojet βγάζει οδηγίες, ψάξε να βρεις για το δικό σου μήπως έχει κάτι το ειδικό να κάνεις. Η εξάτμιση όταν τοποθετείται πρέπει να γίνετε σωστά και συνήθως πρέπει να γίνετε αλλαγή στα ζοάν εξάτμισης για να σφραγίσει σωστά και να μην έχει απώλειες. Τι μηχανάκι έχεις; | |
|
andreasf2 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2019
| Θέμα: Απ: Power Commander 3 και αισθητηρας λαμδα Σαβ 18 Ιουλ 2020, 18:05 | |
| Suzuki gsxr 600 k7
αφησα τα μανησια ζουαν πανω γιατι ηταν σε καλη κατασταση Με τον αισθητηρα λαμδα τι παιζει ? πειραζει που το FI ειναι αναμενο επειδη αποσυνεδεσα το φυσακι του λαμδα ? | |
|
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Power Commander 3 και αισθητηρας λαμδα Τρι 21 Ιουλ 2020, 17:36 | |
| Εν έτη 2020, δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά το Power Commander είναι πεταμένα λεφτά. Βρες έναν σωστό tuner να στο φτιάξει να έχεις αποτέλεσμα που να κάνει την διαφορά και προφανώς πούλα το PC3. Έτσι αναφορικά, πριν 10 χρόνια, είχαμε δοκιμάσει PC3 σε ZX10-R 2004-5 με χαμαgucci full body κατεβάζοντας και δοκιμάζοντας χάρτες και πήραμε 2 όρχεις. Προσωπικά προτείνω TRE aka Balogiannis Nikos, η ερώτηση όμως είναι γιατί τον προτείνω? Η απάντηση είναι το βίντεο ποιο κάτω, αλλά και το ότι το συγκεκριμένο R1 πριν βάλει πρόγραμμα αλλά πριν βάλω και εγώ μου έριχνε, όσο έπρεπε λόγο της χαοτικής διαφοράς κιλών που είχαμε. Η αλλαγή που είχαμε στο βίντεο ήταν ότι το R1 είχε βάλει 520 αλυσίδα από 530 και είχαμε και οι 2 πρόγραμμα, εμένα από τον Balogianni. https://www.youtube.com/watch?v=1mdMAbBijHwμετά ότι είδες στο βίντεο. | |
|