Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια!!
Εδω και λιγες ημερες αποκτησα τελικα το μηχανακι των ονειρων μου μετα απο 10 σχεδον χρονια.....
Gsxr 600 k9 λευκο περλα. Το μηχανακι περαν του οτι θελει καποια μικρο συμμαζεματα ειναι σε γενικες γραμμες καλο.
Διαμαντι ειπα μολις το καβαλησα, πολυ καλο και σχετικα ανετο για ss ειπα.
Μπαινω στο ψητο: ξεκιναμε την προηγουμενη Κυριακη με ενα φιλο να παμε Κατερινη απο Θεσσαλονικη για καφεδακι και να χαρουμε και τα μηχανακια μας στην εθνικη. Ολα ωραια και καλα, μεχρι που φτανουμε παραλια Κατερινης και κανουμε μια σταση προτου δουμε που θα κατσουμε. Λοιπον παω να βαλω ξανα μπρος και οταν ανοιξα τον κεντρικο διακοπτη το κοντερ νεκρο( μονο η ενδειξη νεκρας αναβε) φωτα πορειας νεκρα και ολα τα φλας αναμενα ταυτοχρονα αλλα σε μικροτερη ενταση της κανονικης. Ανειπωτη ξενερα παιρνω το παλικαρι που μου το πουλησε μου λεει ρε συ δεν μου χε κανει ποτε κατι τετοιο. Αφου πινω τον καφε της παρηγοριας γυρναω με σβηστο κοντερ πισω και αρχιζω να ψαχνομαι.
Σε καποια φαση αφαιρω την ασφαλεια της μεσαιας σκαλας και ξαφνικα το καντραν πηρε ρευμα και ανοιξε κανονικα. Οταν πηγα να ανοιξω φλας παλι νεκρο το καντραν, το ιδιο και μετο αναμμα μεγαλης η των αλαρμ. Οταν τα κλεινω ομως το κοντερ επανερχεται. Σημειωση το πισω φως και η κορνα δουλευουν κανονικα.
Σας ευχαριστω