f@dlR Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 68 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: FI error - 600 K8 Πεμ 22 Οκτ 2009, 13:32 | |
| Ειναι κατι που με ψιλοπροβληματισε...μια φορα στα τοσα (δηλαδη μπορεί κάθε 3-4 μήνες) απο το πουθενα μπορει να εμφανιστει το FI και συγκεκριμενα την τελευταια φορα ηταν σαν να εμενα απο βενζινη...επεφταν οι στροφες μεχρι που εσβησε στο τελος.Και καθε φορα η λυση που κανω ειναι να το αφηνω 1λεπτο γιατι μιζαρει χωρις να παιρνει μπρος και μετα ειναι απροβληματιστο.Εχω πειραγμενα μιγματα στον Commander, R55 , ξηλωμένη πεταλούδα εξατμησης και φίλτρο.Αλλα δεν μου δημιουργει ποτε θεματα και ειναι απροβληματιστη η χρηση της μηχανης σε ολο το φασμα των στροφων..τι μπορει να παιζει?Δεν με ενοχλει που κανει την εμφανιση απλα δεν θελω να εχω θεματα υστερα και να τρεχω.Παντως στην αλλαγη των μπουζι που ηταν σχετικα προσφατη ειδα τα παλια και ημουν οκ στο μίγμα. | |
|
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: FI error - 600 K8 Πεμ 22 Οκτ 2009, 15:28 | |
| Κοίταξε , απο προσωπική εμπειρία θα σου πω τη γνώμη μου. Όταν σου ξαναβγάλει FI θα ψαξεις πισω στην ουρα μεσα και θα βρεις μια φισα διαγνωσης διπολικη. Θα κλεισεις το διακοπτη θα γεφυρωσεις τους δυο πολους της θα ανοιξεις το διακοπτη και αυτωματως στο καντραν σου θα σου εμφανιστει μια αριθμιτικη ενδειξη π.χ 01 ή 08 διψηφια τελοσπαντων. Αυτη αντιστοιχει σε βλαβη που πρεπει να κοιταξεις απο το manual της μοτο σου . Σ.Σ Αν σου βγαλει ενδειξη 00 σημαινει οτι εχεις καπου στην καλωδιωση σου διαρροη ή κομμενο καλωδιο. ΠΡΟΣΟΧΗ η φισα ειναι μια μαυρη που καπακωνει με ενα λαστιχενιο ταπακι. Πιστευω να σε βοηθησει , εμενα μου ηταν γδαρμενο καλωδιο στην καλωδιωση που παει στην ασφαλειοθηκη. καλη τυχη.. | |
|
f@dlR Normal gixxer
| Θέμα: Απ: FI error - 600 K8 Πεμ 22 Οκτ 2009, 15:31 | |
| Είναι μια λύση αυτη και ευχαριστώ αλλα αυτο ειναι σε περιπτωση που θα εμφανιστει ξανα και δεν το κανει καθολου συχνα.Καταχωρει τα FI για να την παω καποια στιγμη σε συνεργιο η στην Suzuki με το διαγνωστικο να δουν οτι οντως τις ταδε φορες εβγαλε το FI με αυτο το σφαλμα ? | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: FI error - 600 K8 Πεμ 22 Οκτ 2009, 21:00 | |
| - f@dlR έγραψε:
- Είναι μια λύση αυτη και ευχαριστώ αλλα αυτο ειναι σε περιπτωση που θα εμφανιστει ξανα και δεν το κανει καθολου συχνα.Καταχωρει τα FI για να την παω καποια στιγμη σε συνεργιο η στην Suzuki με το διαγνωστικο να δουν οτι οντως
τις ταδε φορες εβγαλε το FI με αυτο το σφαλμα ? Ναι μπορουν να το δουν με το διαγνωστικο οσες μερες κι αν περασουν | |
|
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: FI error - 600 K8 Πεμ 22 Οκτ 2009, 22:45 | |
| Αισθητηρας εκκεντροφορου μηπως Το εχω δει να συμβαινει 2 φορες και μαλιστα με τα ιδια συμπτωματα! και σε κ9 1000 και σε κ8 750! | |
|
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: FI error - 600 K8 Παρ 23 Οκτ 2009, 07:06 | |
| Αν πας στο συνργειο που εχει διαγνωστικο , θα στο διαβασει , διοτι η μνημη του εγκεφαλου το κραταει (jim k7 is right). Μονο σε περιπτωση που στο διαστημα , απο τη στιγμη που στο εδειξε μεχρι τη διαγνωση ετυχε να αποσυνδεσεις την μπαταρια , υπαρχει πιθανοτητα να εχει σβηστει απο τη μνημη.... Επειδη αναφερεις οτι του εχεις περασει commander το οποιο σημαινει οτι εχεις παρεμβει σε καλωδια , κοιταξε και ελεγξε σχολαστικα τις νεες ενωσεις-επαφες , διοτι αν εχουν φτιαχτει προχειρα του τυπου στριβω τα συρματα και τα τυλιγω με μονωτικη και οχι ομορφα με φισακια και θερμοσυστελλωμενα ''μακαρονια'' υπαρχει πιθανοτητα και με την σχετικη υγρασια μονο να εχουν δημιουργηθει οξειδωσεις οι οποιες σου δημιουργουν προβλημα... Κατα τον ιδιο τροπο ελεγξε και τις καλωδιωσεις αν εχεις βαλει συναγερμο... | |
|
f@dlR Normal gixxer
| Θέμα: Απ: FI error - 600 K8 Παρ 23 Οκτ 2009, 11:15 | |
| Να ομολογήσω οτι δεν μου πήγε το μυαλό στις καλωδιωσεις...οταν εχω χρονο θα τις κοιταξω ωστε να βεβαιωθω οτι δεν ειναι αυτος ο παραγοντας και μετα θα παω στο θεμα Fi με το διαγνωστικο.Ευχαριστω για τις συμβουλες σας..ειναι πολυτιμες! | |
|