| C28 error fix | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bougas13 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 153 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2009
| Θέμα: C28 error fix Παρ 23 Νοε 2012, 18:27 | |
| Ξερει κανεις πως να κανουμε να μην εμφανιζεται η πραπανω βλαβη οταν εχουμε αφαιρεσει τον σερβοκινητηρα απο τις 2ες πεταλουδες σε 750 κ7. Επειδη εχει κοπει ενα συρματακι απο το τιλιγμα του στεπερ μοτερ στο εσωτερικο του σερβομηχανισμου και οσες φορες δοκιμασα να το κολλισω μετα απο λιγο ξεκολλαει παλι απο τους κραδασμους. Ουτως η αλλως εχω αγφαιρσει τις 2 πεταλουδςς απλα αν ξερει καποιος πως να σβησω και την βλαβη ας βοηθησει. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: C28 error fix Παρ 23 Νοε 2012, 18:42 | |
| κανεις την κολληση με το κλασικο κολλητηρι + καλαι και σπαει η κολληση απο τους κραδασμους ? φανταζομαι βαζειζ το καλαι που εχει και ( δεν θυμαμαι το ονομα αλλα ειναι κατι σαν βορακας) γιατι υπαρχει και το απλο καλαι αλλα δεν αντεχει ...
εαν βαζεις αυτο και ανοιγει δοκιμασε εαν εχεις κανα φιλο κοσμηματοπωλη ή αργυροχρυσοχοο να του το πας και να σου κανει αυτος τηνκολληση... εχουν κατι αλλα υλικα μεγαλυτερης αντοχης. η ασημοκολληση πχ ειναι πολυ δυσκολο να σπασει ...
πως εξαφανιζεις την βλαβη δεν εχω ιδεα......
εισαι αθηνα ?? | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: C28 error fix Παρ 23 Νοε 2012, 18:53 | |
| Ναι Αθηνα ειμαι. Εχει κοπει το συρματακι που πιανει με την κολλησ πανω στην μικρη πλακετα που χεει μεσα το μοτερ και λογο οτι το συρματακι ειναι πολυ κοντο δεν μπορει να γινει σωστη κολληση γι αυτο σπαει. Δυστυχως δεν εχει μποσικο να το κολλησω καλυτερα. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: C28 error fix Παρ 23 Νοε 2012, 19:09 | |
| - bougas13 έγραψε:
- Ναι Αθηνα ειμαι. Εχει κοπει το συρματακι που πιανει με την κολλησ πανω στην μικρη πλακετα που χεει μεσα το μοτερ και λογο οτι το συρματακι ειναι πολυ κοντο δεν μπορει να γινει σωστη κολληση γι αυτο σπαει. Δυστυχως δεν εχει μποσικο να το κολλησω καλυτερα.
Γιατί δεν κάνεις επέκταση στο συρματάκι και μετά να το κολλήσεις με καλύτερη κόλληση :?: | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: C28 error fix Παρ 23 Νοε 2012, 19:19 | |
| να αλλαξεις ολο το συρματακι ειναι εφικτο??? αν μπορεις να το βγαλεις και να το εχεις στο χερι και παρεις σβαρνα τους χρυσοχοους πιστευω μπορουν να στο φτιαξουν ....
εγω συνεργαζομαι πολλες φορες μαζι τους για να μου κανουν κολλησεις στα μεταλλικα γυαλια ... αν δεν βγαζεις ακρη μαζι τους το ξυλωνεις και μου το φερνεις μπας και βγαλω ακρη εγω με τους δικους μου... | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: C28 error fix Παρ 23 Νοε 2012, 19:21 | |
| Το συπματακι ειναι η ακρη του πηνιου δεν νομιζω οτι γινεται να μακρινει. Απλα το συγκεκριμενο στεπερ εχει τον ροτορα απο μαγνητη και τα πηνια βρισκονται εξωτερικα. | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: C28 error fix Παρ 23 Νοε 2012, 19:29 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: C28 error fix Παρ 23 Νοε 2012, 19:35 | |
| μηπως δεν κανεις καλα την κολληση??? την αφηνεις να βρασει ? αλλοιως ειναι ευκολο να ανοιξει ( ψυχρη κολληση το ονομαζουν αν θυμαμαι καλα)
τις ειδα τις φωτος ειναιλιγο μετα την μεση της σελιδας... κανονικη κολληση εχει κανει απλα ειναι λιγο γενεοδωρος με το καλαι . εχει βαλει το 2πλασιο απο οτι βαζεις σε μια κανονικη πλακετα.... | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: C28 error fix Παρ 23 Νοε 2012, 19:40 | |
| Εχει κοπει ακριβως κατω απο την πλακετα οση κολληση κι αν βαλω πρεπει να το κανω να σταξει για να το παρει μεσα του δεν εβγαλα και μια φωτο θα δοκιμασω παλι να το κολησω και θα δω. Απλα ελγα μηπως υπηρχε τροπος να καταργηθει χωρις error code. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: C28 error fix Παρ 23 Νοε 2012, 19:49 | |
| αμα ειναι ετσι οπως λες ναι δεν θα κολλησει ... για τα ερορ δεν εχω ιδεα να σου πω φιλε ... | |
|
| |
| C28 error fix | |
|