GsxrPower Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2009
| Θέμα: Τάπα Αντικατάστασης Κυρ 25 Οκτ 2009, 13:35 | |
| Καλημερα... εχω βαλει μια ολοσωμη 4 σε 1 yoshimura r77.. και εκει που το εκανα σερβις μου ειπε ο,τι ο αισθητηρας Λ πρέπει να αποσυνδεθει και στην θεση του, δηλαδη εκει στον λαιμο τησ εξατμισης που βιδωνει πρεπει να μπει μια ταπα. ι εξατμιση αν δεν κανω λαθος, δεν την ειχε μεσα αυτην την ταπα. ο μηχανικος μου σωστα με συμβουλεψε ? αν ναι, που θα βρω αυτην την ταπα ? | |
|
alex k8 Normal gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Λουτσα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: Τάπα Αντικατάστασης Κυρ 25 Οκτ 2009, 20:42 | |
| - GsxrPower έγραψε:
- Καλημερα... εχω βαλει μια ολοσωμη 4 σε 1 yoshimura r77..
και εκει που το εκανα σερβις μου ειπε ο,τι ο αισθητηρας Λ πρέπει να αποσυνδεθει και στην θεση του, δηλαδη εκει στον λαιμο τησ εξατμισης που βιδωνει πρεπει να μπει μια ταπα. ι εξατμιση αν δεν κανω λαθος, δεν την ειχε μεσα αυτην την ταπα. ο μηχανικος μου σωστα με συμβουλεψε ? αν ναι, που θα βρω αυτην την ταπα ? εχω βαλει μονο το τελικο που καταργει το καταλυτη ρ-77 κ εχω τον λ πανω αλλα δεν εχω κανει τιποτε αλλο!η γνωμη μου ειναι αν δεν εχεισ πειραξει τιποτε αλλο μη τον καταργησεις,τωρα αν εχεις αλλαξει κατι αλλο στο μηχανακι σου καλητερα να σου δωσουν τα φωτα τους τα μαστορια gixxer | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Τάπα Αντικατάστασης Κυρ 25 Οκτ 2009, 22:27 | |
| Αν δεν εχεις βαλει προγραμμα στο μηχανακι οπως PC BAZZAZ και αλλες τετοιες μοναδες καλο θα ειναι να μην τον βγαλεις | |
|