| Προβληματα στη ταπα λαδιου... | |
|
+5valentinosgsxr 1ndianos maikstain T.R.E caza 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
caza Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Hμερομηνία εγγραφής : 11/03/2010
| Θέμα: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Δευ 28 Ιουν 2010, 00:03 | |
| Καλησπερα παιδια!Προσφατα ειχα μια συζητηση με ενα παλικαρι που ασχολειται κ αυτος πολυ με τη suzuki.Moυ ειπε πως τα suzuki ανεξαιρετως ''πονανε'' στη ταπα λαδιου και πως απο τους πολλους κραδασμους ξεβιδωνεται.Μαλιστα ειχε σκοτωθει κ ενα παλικαρι με αναλογο σκηνικο που ηταν φορτωμενος με χιλιομετρα κ του εφυγε η ταπα λαδιου,πατησε τα λαδια του κ σκοτωθηκε.Το ειχα ακουσει αλλα θεωρησα οτι ειναι μεμονωμενο(τραγικο) περιστατικο κ πως δεν ισχυει κατι τετοιο γενικως.Εσεις εχετε ακουσει αναλογα περιστατικα? Αν ναι γνωριζουμε τροπους αντιμετωπισης? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Δευ 28 Ιουν 2010, 00:06 | |
| - caza έγραψε:
Αν ναι γνωριζουμε τροπους αντιμετωπισης? Ναι,σφίγγουμε την τάπα με όση ροπή προβλέπεται απ'το μάνουαλ και είμαστε ΟΚ... | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Δευ 28 Ιουν 2010, 00:21 | |
| επισεις κανουν μια τρυπα στην ταπα και βαζουν μια ασφαλεια | |
|
| |
caza Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Hμερομηνία εγγραφής : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Δευ 28 Ιουν 2010, 00:24 | |
| Την εχεις κανει εσυ φιλε μου αυτη τη πατεντα?Δουλευει αψογα? | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Δευ 28 Ιουν 2010, 00:35 | |
| στο προηγουμενο μοτο το ειχε κανει ο μηχανικος μου γιατι ειχε γινει ενας ντορος με το σκηνικο που ειπες.δεν ειχα προβλημα ουτε πριν ουτε μετα,απλα για λογους ασφαλειας.δεν αποδιχτηκε ποτε τι εφταιγε η αν ηταν λαθος μηχανικου και δεν εβαλε σωστα την ταπα. | |
|
| |
caza Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Δευ 28 Ιουν 2010, 00:40 | |
| Τωρα οτι κ να υποθεσει ο καθενας η ουσια ειναι μια...Οτι ενα παιδι εφυγε αδικα. Μακρυα απο μας κ ολο το κοσμο αυτα τα πραγματα!!!! | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Δευ 28 Ιουν 2010, 00:46 | |
| εχεις απολυτο δικιο γιαννη αλλα δεν εχει ξανα ακουστει κατι τετοιο σε αλλο μοτο γιαυτο κατα την γνωμη μου πρεπει να ηταν πατατα μηχανικου | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Δευ 28 Ιουν 2010, 01:20 | |
| μη γενικευουμε ενα μεμονομενο γεγονος,που κατα 99,9% οφειλετε σε ανθρωπινο λαθος!!! το σωστο σφιξιμο και ολα οκ!!! | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Δευ 28 Ιουν 2010, 01:39 | |
| - caza έγραψε:
- Moυ ειπε πως τα suzuki ανεξαιρετως ''πονανε'' στη ταπα λαδιου και πως απο τους πολλους
κραδασμους ξεβιδωνεται Ανεξαιρετως | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Δευ 28 Ιουν 2010, 09:24 | |
| Αν τη σφιξεις σωστα δεν υπαρχει περιπτωση να ξεβιδωσει κι αν ποτε ξεβιδωσει σιγουρα ειναι απο ανθρωπινο λαθος Εδω τα ΚΤΜ που πραγματικα εχουν κραδασμους δεν ξεβιδωνουν οχι τα GSXR που δουλευουν σαν ραπτομηχανες Αλλα αν θες του κανεις μια μικρη τρυπα και του βαζεις μια συρματασφαλιση για να εισαι 100% σιγουρος | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Δευ 28 Ιουν 2010, 14:02 | |
| μαλιστα τωρα με βαλατε σε σκεψεις...εγω εχασα 3 ταπες απο τον αισθητηρα λ ετσι..ευτυχως την μια δεν την εφαγε ο πανοςκ8 μια φορα που ειμασταν με 299..μετα την συρματασφαλισα...βρε λες?? | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| |
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Δευ 28 Ιουν 2010, 16:13 | |
| | |
|
| |
Giannis-P- Jr.gixxer
Τόπος : Πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 42 Hμερομηνία εγγραφής : 10/04/2015
| Θέμα: Απ: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Κυρ 18 Οκτ 2015, 21:52 | |
| Παιδια καλησπερα.Σε μια συζητηση με φιλους αναφερθηκαμε στο εν λογω θεμα με την κατω ταπα λαδιου του καρτερ και επειδη στο παρελθον εχουμε χασει φιλο απο αυτο και μολις εμαθα και για αλλο ενα περιστατικο.μου μπηκε η ιδεα τωρα και δεν μου βγαινει.εγω πιστευα οτι με ενα καλο σφιξιμο ολα καλα.η ερωτηση μου ειναι 1ον αν ξερουμε κανενα συνεργειο να το κανει οπως πρεπει.(εγω δεν βαζω χερι)και 2ον αν υπαρχει κατι ετοιμο στο εμποριο after market?? | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Κυρ 18 Οκτ 2015, 22:22 | |
| αν τη σφιξεις σωστα δεν προκειται να φυγει (ακομα καλυτερα αν τη σφιξεις με ροποκλειδο με βαση τη ροπη που λεει το μανουαλ). εχουν χαλασει καρτερ τα αμερικανακια γιατι σφιγγανε πολυ τις ταμες | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Προβληματα στη ταπα λαδιου... Κυρ 18 Οκτ 2015, 23:24 | |
| - Giannis-P- έγραψε:
- Παιδια καλησπερα.Σε μια συζητηση με φιλους αναφερθηκαμε στο εν λογω θεμα με την κατω ταπα λαδιου του καρτερ και επειδη στο παρελθον εχουμε χασει φιλο απο αυτο και μολις εμαθα και για αλλο ενα περιστατικο.μου μπηκε η ιδεα τωρα και δεν μου βγαινει.εγω πιστευα οτι με ενα καλο σφιξιμο ολα καλα.η ερωτηση μου ειναι 1ον αν ξερουμε κανενα συνεργειο να το κανει οπως πρεπει.(εγω δεν βαζω χερι)και 2ον αν υπαρχει κατι ετοιμο στο εμποριο after market??
Πάντως για να κοιμάσαι ήσυχος,άνοιξε της μια τρύπα και συρματασφάλισέ την. Την σφίγγεις 2kg και λίγο συρματάκι και καθάρισες. | |
|
| |
| Προβληματα στη ταπα λαδιου... | |
|