| μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα | |
|
+17GSX-R 1000 panosk8 drkenan GIXXERAKIAS sporoskaterini teo46 ΚΑΣΤΟΡΙΑ Zuki κολτρέϊν JIMK7 DENNIS gixxermak thanosk6 gsxr1000nitro Hamamatsu valentinosgsxr nasos-v 21 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Σαβ 07 Νοε 2009, 20:55 | |
| σημερα το πρωι παω στο μαγαζι μου καννονικα να ανοιξω για την δυσκολη μερα το σαββατο!(κρεοπωλειο)
παω να ξεκλειδωσω........... η πορτα ανοιχτη......... τι μ@λακας ειμαι αφησα την πορτα ξεκλειδωτη και το μαγαζι ετσι ολο το βραδι........
αλλα οχι ρε ...... αφου εκει και εκει θυμαμαι καλα την κλειδωσα.........ωωωχχχχχχ
ανοιγω........... το ταμειο σε ανταλακτικα...........αδειο βεβαια......... ωωωωχχχχ ........ το λαπ τοπ του υπαλληλου......... μπαινω στο γραφειο............ τιποτα .........ολα ειχαν κανει φτερα
απολογισμος
το λαπτοπ το δικο μου το λαπτοπ του υπαλληλου που το αγορασε την παρασκευη το μεσσημερι και το εφερε κατευθειαν σε μενα να του κανω εγκατασταση και να του περασω τα βασικα 600-700 ευρω σε ψιλα το χρηματοκυβωτιο που κραταγα τα ψιλα 1 κλειδαρια για γυαλινη πορτα 75 Ευρω
τι να σας πω καταρχιν δεν ηταν πρεζακια ή κατι τετοιο ηταν επαγγελματιες απο τον τροπο που ειχαν ανοιξει την κλειδαρια(δεν σπασαν τσαμαρια και η κλειδαρια άχρηστη) ειχαν προσπαθισει να ανοιξουν και ενα αλλο μαγαζι , 3 μαγαζια διπλα απο το δικο μου......αλλα δεν μπορεσαν γιατι αυτος μενει απο πανω και το ειχε κλειδωσει απο μεσα και με πηρους στην πορτα
το τι τους εχω σουρι απο το πρωι δεν λεγετε δεν υπαρχει χειροτερο θεαμα οταν πας το πρωι στη δουλιτσα σου να βρεις το μαγαζι σου σε μια τετοια κατασταση
θα ελεγα πολλα αλλα εχω κουραστει απο το πρωι να σουρνο διαφορα για αγιους για της μαναδες τους τους πατεραδες τους κτλ
αυτα ... ετσι ηθελα να τα πω
για λιγες μερες ως οτου αγορασω λαπτοπ θα μπαινω γγια λιγο το βραδι απο το σπιτι..
αυτα
μακρια απο αλλους ....... | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Σαβ 07 Νοε 2009, 21:12 | |
| Περαστικα σου φιλε. Εχεις καθε δικιο να βριζεις. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Σαβ 07 Νοε 2009, 21:17 | |
| Παρε μετρα γιατι αυτα δεν τελειωνουν ποτε. Στο εκτελεστικο αποσπασμα πρεπει να τους πηγαινουν. | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Σαβ 07 Νοε 2009, 21:29 | |
| | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Σαβ 07 Νοε 2009, 21:39 | |
| Πωωω ρε φίλε!! κρίμα Τί κακό ειναι αυτο ρε γ@μωτο... τις τρελής γίνεται. Εχουν ριμάξει τον κοσμάκη. Νάσο εύχομαι οτι καλύτερο και να μη στεναχωριέσαι, θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, δεν μπαίνουν μόνο για να κλέψουν τα κωλόπαιδα καμια φορα.. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Σαβ 07 Νοε 2009, 21:41 | |
| Περισσότερες είναι οι ζημιες που σου κάνανε Νάσο παρα αυτά που κλέψανε μου φαίνεται.Ρε τα κωλόπαιδα έχουν κατακλέψει όλη την Ελλάδα!! | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Σαβ 07 Νοε 2009, 21:55 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Σαβ 07 Νοε 2009, 22:19 | |
| - GSXR-750 έγραψε:
- Περισσότερες είναι οι ζημιες που σου κάνανε Νάσο παρα αυτά που κλέψανε μου φαίνεται.Ρε τα κωλόπαιδα έχουν κατακλέψει όλη την Ελλάδα!!
+1000 εχουν ξεφυγει τα ατομα ολα ληστειες ακουω αυτες τις μερες κι εχει φοβηθει το ματι μου Μα καλα αυτη η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Σαβ 07 Νοε 2009, 23:35 | |
| | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Σαβ 07 Νοε 2009, 23:36 | |
| Πωωω πρεπει να ειναι τρελλο ξενερωμα να σε κλεβουν... Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα σε αυτη την χωρα δυστυχως θα ακουμε συχνα τετοια γεγονοτα.Ο κοσμος πειναει εκει εξω και τα πραγματα δεν αναμενονται και πολυ ροδινα... Περαστικα Νασο και υπομονη.... | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Κυρ 08 Νοε 2009, 00:06 | |
| Ω ρε φιλε πουστια!!! Δυστυχως ομως τετοιες μ@λ@κιες συμβαινουν!1 ΠΕραστικα! I mean it!! | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Κυρ 08 Νοε 2009, 00:14 | |
| βρε θέλουν γ@μησει να βάλουν και στην κολοτσεπη..αλλά όπως είπατε "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" | |
|
| |
sporoskaterini Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερίνη Πιερίας Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 440 Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία..... Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Κυρ 08 Νοε 2009, 08:32 | |
| δν εχω λογια φιλε μ..... γ@μησετα.... περαστικα... τα μουν..ανα.......... ψωφο κακο να εχουνε............ | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Κυρ 08 Νοε 2009, 10:10 | |
| Οχι ρε φιλε τωρα το ειδα γμτ...κριμα ρε Νασσο,ελπιζω να τα μπαγλαρωσουν σε τιποτα αλλο επ αυτοφορο τα τσογλανια και να παθυον οτι τους αξιζει ρε φιλε....περαστικα και αν θες τιποτα κτυπα τηλ. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Κυρ 08 Νοε 2009, 10:40 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Κυρ 08 Νοε 2009, 10:49 | |
| σημερα ειμαι πιο νορμαλ δεν ειμαι και στο μαγαζι να βλεπω........... ε να πανε να γ@μηθουν τα τσογλανια σας ευχαριστω ολλους για τα καλα σας λογια!! | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Κυρ 08 Νοε 2009, 12:08 | |
| | |
|
| |
drkenan Jr.gixxer
Όνομα: : kenan gagali Τόπος : komotini Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 17 Αγωνιζόμενος : kafe mera.... Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Κυρ 08 Νοε 2009, 12:37 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Κυρ 08 Νοε 2009, 16:15 | |
| νασο φιλε,τι να πω..τα τσογλανια εχουν ξεφυγει. ελπιζω να μη πειραξες τιποτα κ να ηρθαν οι ασφαλιτες να καταγραψουν το περιστατικο.επισης ενας ελεγχος για αποτυπωματα η οτιδηποτε αλλο,βοηθαει,γιατι θα ξανακλεψουν αλλου κ αν μαζευτουν πολλες καταγγελειες κ τους πιασουν καποτε,μονο τοτε θα ψαχνουν το σαπουνι για αρκετο καιρο.
το συστημα γαμιεται,γι αυτο κλεβουν.το καλο ειναι οτι κ η τεχνολογια εχει ξεφυγει,κ με ενα χιλιαρικο μπορεις να εγκαταστησεις συστημα συναγερμου,κ κλειστου κυκλωματος παρακολουθησης,καταγραφης απο το σπιτι σου,να ειδοποιει εσενα ,τους μπατσους ,το λυκοσκυλο σου, και και και...
ευχομαι να ναι το τελευταιο που σου συμβαινει. :| :| | |
|
| |
GSX-R 1000 Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 346 Αγωνιζόμενος : Μπαααααα Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Κυρ 08 Νοε 2009, 16:57 | |
| Σου ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα και να αντικαταστησεις τα απολεσθεντα ακομα γρηγοροτερα εσυ να'σαι καλα και να θυμασαι παντα οτι υπαρχουν και χειροτερα!! | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Δευ 09 Νοε 2009, 08:52 | |
| οχι ρπμ, είναι πραγματικά ότι πιο άσχημο έχεις αισθανθεί, να μπαίνεις στο χώρο σου και να τον βρίσκεις παραβιασμένο με πράγματα δικά σου να έχουν κλαπεί Νάσσο δύο επιλογές έχεις ή να μην αφήνεις πράγματα αξίας μέσα ή να βάλεις ρολλά. Περαστικά και μακριά από στεναχώριες....το gixxer σε περιμένει για βόλτες | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| |
| |
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Τρι 10 Νοε 2009, 09:17 | |
| Το να σου κλέβουν τον "κόπο" σου και να "παραβιάζουν" τον ιδιωτικό σου χώρο, ειναι ο,τι χειρότερο, πιστεύω. Ελπίζω γρήγορα να ανακάμψεις και ασφαλίσου όσο καλύτερα μπορείς, γιατι όπως λένε και οι υπόλοιποι μάλλον έρχονται δυσκολότερες μέρες. | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| |
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα Τρι 10 Νοε 2009, 12:02 | |
| | |
|
| |
| μου ανηξαν το μαγαζι τα κ@λ@παιδα | |
|