| ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet | |
|
+5papagym JIMK7 ktm_21 gixxermak gat0s 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 02:02 | |
| | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 02:27 | |
| Ο τρόπος πληρωμής ήταν με paypal; | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 09:41 | |
| Χμμμ αποτι βλεπω δεν εχει στο site να πληρωσεις μεσω paypal οποτε χλωμο να παρεις τα λεφτα πισω. Εγω προσπαθω να παραγγελνω μονο μεσω γνωστων site η to ψαχνω πρωτα. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 09:41 | |
| Κριμας γιατι βλεπω και εχει ωραια πραγματακια | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 09:43 | |
| Δοκιμαστε ebay.co.uk εκει βαζουν καλουδια και πολλα site γνωστα site apo Αγγλια και μαλιστα εχουν και πιο φθηνες τιμες αποτι στα ιδια τους τα site. Με PAYPAL αμα γινει και μαλακια παιρνεις τα λευτα σου πισω. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 09:49 | |
| | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 10:04 | |
| Αν και δεν έχω ψωνίσει ποτέ από αυτόν, πίστευα ότι ήταν καλό μαγαζί και είχε και πολλά ωραία καλούδια που έγραψε και ο Δημήτρης!! Ααα... ρε άτιμη κρίση... πιθανόν θα έρθουν και δυσκολότερες μέρες, το νου σας!!! | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 10:31 | |
| Μαλλον γι αυτο το μαγαζι ειχε απ'ολα! Γιατι προφανως δεν ειχε τιποτα! | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 11:08 | |
| - ktm_21 έγραψε:
- Χμμμ αποτι βλεπω δεν εχει στο site να πληρωσεις μεσω paypal οποτε χλωμο να παρεις τα λεφτα πισω. Εγω προσπαθω να παραγγελνω μονο μεσω γνωστων site η to ψαχνω πρωτα.
Εχω κανει παρα πολλες παραγγελιες μεσω ιντερνετ.οι πιο πολλες απο ebay. Ακομα μια φορα με εκλεψε ενας Αγγλος απο ebay.co.uk και ηταν με paypal αλλα και παλι δεν πηρα τιποτα. Το νου σας παιδια | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 11:29 | |
| Πραγματικα κριμα Γατε και 100 ευρα να ηταν που λεει ο λογος, ειναι μαλακια να σου τα περνουν ετσι μερικα καθικια. Στον δρομο τα βρισκουμε? Η καλη πληροφορηση του Γατου και τον υπολοιπων συνφορουμιτων ομως, βοηθαει πολυ και εμας τους υπολοιπους που κανουμε αγορες μεσω νετ.
Αυτα τα κολομαγαζα δεν υπαρχει τροπος να τα κλεινουμε ενα ενα? Πως γινετε να εξαπατουν κοσμο και να περναει ετσι στο ντουκου? | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 11:35 | |
| - Leroy έγραψε:
- Πραγματικα κριμα Γατε και 100 ευρα να ηταν που λεει ο λογος, ειναι μαλακια να σου τα περνουν ετσι μερικα καθικια. Στον δρομο τα βρισκουμε? Η καλη πληροφορηση του Γατου και τον υπολοιπων συνφορουμιτων ομως, βοηθαει πολυ και εμας τους υπολοιπους που κανουμε αγορες μεσω νετ.
Αυτα τα κολομαγαζα δεν υπαρχει τροπος να τα κλεινουμε ενα ενα? Πως γινετε να εξαπατουν κοσμο και να περναει ετσι στο ντουκου? Αντε ντε. Πως ειναι αυτο το μαγαζι ανοιχτο ακομη ενω εχει κανει ζημια σε τοσους? | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 11:40 | |
| Δεν εχω προβλημα απο τα ιντερνετικα μαγαζια, ψωνιζω και εγω. Αλλα τετοια μαγαζια θα τα εκλεινα ευχαριστως, αν μου λεγανε σε ποιον να απευθυνθω. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 11:48 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- ktm_21 έγραψε:
- Δοκιμαστε ebay.co.uk εκει βαζουν καλουδια και πολλα site γνωστα site apo Αγγλια και μαλιστα εχουν και πιο φθηνες τιμες αποτι στα ιδια τους τα site. Με PAYPAL αμα γινει και μαλακια παιρνεις τα λευτα σου πισω.
Ετσι παντα ψωνιζω αλλα δεν τα βρισκω ολα Aς που με δεν βρισκω αυτα τα μπουζια
http://www.moto-racing.co.uk/item--Denso-Iridium-Power-Spark-Plugs-Suzuki-GSXR1000--GSXR1000+Denso+Iridium+Plugs.html χεχεχεχεχεεχε το πηγες απο δω.......το πηγες απο κει.........τα μπουζακια τα ζαχαρωνεις sorry για το spam. δυστυχως αυτα ειναι τα ''κακα'' της αγορας απο internet.αν ηταν απο ελλαδα πηγαινες του ριχνες δυο -τρεις μπουφλες και τουλαχιστον σου φευγε το αχτι. παντως Ανεστη το ebay και το paypall εχουν δικλειδες ασφαλειας στην περιπτωση που πεσεις σε λαμογιο.δεν μου τυχε και δεν το χω ψαξει αλλα νομιζω μπορεις να αντιδρασεις αν καποιος σε δαγκωσει. track number δεν σου εδωσε?γιατι μερικες φορες μ@λ@κιζονται και τα δικα μας ταχυδρομια. σε μια παραγγελια απο muzzys ηρθε ο ενας εκκεντροφορος σε 2 εβδομαδες και ο αλλος σκαλωσε στο ταχυδρομιο(οχι στο τελωνειο) και εκανε ενα μηνα και............ | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 16:30 | |
| Ευχαριστουμε για την πληροφοριση. Ειναι πολυ χρησιμο να αναφερουμε μεταξυ μας ποια ειναι τα αξιοπιστα δικτυακα μαγαζια. Επειδη καπου εδω μεσα εχω διαβασει και για ενα παρομιο περιστατικο, μηπως ειναι καλο να φτιαξουμε ενα θεμα που να ενημερωνεται συνεχως με αναξιοπιστα δικτυακα μαγαζια? Για να ειναι συγκεντρωμενα σε μια μαυρη λιστα εννοω. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Σαβ 06 Μαρ 2010, 17:59 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Ευχαριστουμε για την πληροφοριση. Ειναι πολυ χρησιμο να αναφερουμε μεταξυ μας ποια ειναι τα αξιοπιστα δικτυακα μαγαζια. Επειδη καπου εδω μεσα εχω διαβασει και για ενα παρομιο περιστατικο, μηπως ειναι καλο να φτιαξουμε ενα θεμα που να ενημερωνεται συνεχως με αναξιοπιστα δικτυακα μαγαζια? Για να ειναι συγκεντρωμενα σε μια μαυρη λιστα εννοω.
+1000 | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
pissaman Normal gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Εκεί... Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 91 Αγωνιζόμενος : Αγίου και εγώ σαν τον Kostagym Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet Κυρ 07 Μαρ 2010, 23:55 | |
| Καλό είναι να ξέρετε ότι μπορείτε να πάρετε τα λεφτά σας πίσω αν δεν παραλάβετε τίποτα ή αν αυτό που παραλάβατε δεν ήταν αυτό που περιμένατε. Όπως ακριβώς λειτουργεί το paypal έτσι λειτουργεί και το charge back της πιστωτικής κάρτας. Έχω πάρει 2 φορές λεφτά πίσω 3 μήνες αφού είχα ψωνίσει κάτι. Στην μία περίπτωση μάλιστα, είχα πληρώσει χώρο σε server αλλά επειδή δεν ήταν όπως είχε υποσχεθεί ο πωλητής, η τράπεζα μου επέστρεψε τα χρήματα. Μιλήστε με τις τράπεζες σας, θα πάθετε πλάκα πόσο πολύ θέλουν να σας εξυπηρετήσουν! | |
|
| |
| ΠΡΟΣΟΧΗ σε μαγαζι απο internet | |
|