| ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? | |
|
+23landen spyroszx bougas13 ninja Mtec ripseventh karagio Darksoul T.R.E tromokratis grsky2 Morningstar petr@n nktr trelf Lelos69 GSXR-K8 kentaurosk8 bruce-77s valentinosgsxr nasos-v GIXXERAKIAS costasm3 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
costasm3 Jr.gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αγ .Στεφανος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 14 Αγωνιζόμενος : οχι Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τρι 10 Νοε 2009, 11:23 | |
| γεια σας μαγκες πως βλεπουμε αν ενα κ8 ειναι παραεισαγωγης η οχι? τα φωτα σας..... | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τρι 10 Νοε 2009, 11:54 | |
| - costasm3 έγραψε:
- γεια σας μαγκες πως βλεπουμε αν ενα κ8 ειναι παραεισαγωγης η οχι? τα φωτα σας.....
Πας με την αδεια σε ενα καταστημα της Suzuki και κοιταν τον αριθμο πλαισιο,αν ειναι δικο τους το βλεπουν εκεινοι ετσι. | |
|
| |
costasm3 Jr.gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αγ .Στεφανος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 14 Αγωνιζόμενος : οχι Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τρι 10 Νοε 2009, 12:06 | |
| οκ αδερφε θα το τσεκαρω....ευχαριστω | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τρι 10 Νοε 2009, 12:11 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Πεμ 12 Νοε 2009, 11:36 | |
| Αν δεν εβγαλες ακομη ακρη, ο Σφακιανακης σου το λεει με ενα τηλεφωνημα και τον αριθμο κυκλοφοριας. | |
|
| |
bruce-77s Jr.gixxer
Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Hμερομηνία εγγραφής : 28/08/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τετ 20 Ιαν 2010, 11:49 | |
| ρε παλικαρια τι διαφορα εχουν τα παραεισαγωγής με τα (γνήσια)? | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τετ 20 Ιαν 2010, 11:55 | |
| Γνησια είναι όλα. Το σφακιανακέικο έχει ελληνική εγγύηση ενώ τα άλλα ευρωπαική. (σε καλύπτει ο dealer που το έχεις πάρει και όχι η ελληνική αντιπροσωπεία) | |
|
| |
bruce-77s Jr.gixxer
Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Hμερομηνία εγγραφής : 28/08/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τετ 20 Ιαν 2010, 11:59 | |
| αρα πιστευω οτι αξιζει να πάρω ενα 750 του 2009 παραεισαγωγής κ να γλυτώσω 2000ε τι λες? | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τετ 20 Ιαν 2010, 12:17 | |
| Αν είναι αξιόπιστος ο dealer τότε ναι πάρτο δαγκωτό. Εγώ έτσι έκανα με το 1000 και γλίτωσα 2000€ και ευτυχώς όταν στα 4000 χλμ μαμήθηκε η αριστερή δισκόπλακα (το κλασσικό με τα πριτσίνια) ο Ολλανδός που το είχαμε φέρει μου αντικατέστησε και τις 2!!! | |
|
| |
GSXR-K8 Normal gixxer
Όνομα: : MAKHS Τόπος : KOΡΥΔΑΛΛΟΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 118 Αγωνιζόμενος : OXI Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τετ 20 Ιαν 2010, 19:30 | |
| και εγω απο ολλανδια εχω και οταν επαθα κατι με το σταμπιλιζατερ αμεσως μου το εφτιαξαν! | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Σαβ 06 Φεβ 2010, 18:33 | |
| Αυτο που ποσταρε ο nasos πιο πανω με τους κωδικους Ε, που μπορεις να το δεις?Το γραφει καπου πανω στην μηχανη? | |
|
| |
trelf Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Hμερομηνία εγγραφής : 27/11/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τετ 28 Ιουλ 2010, 10:21 | |
| παιδια μπορειτε να δωσετε στοιχεια απο αξιοπιστα μαγαζια παραεισαγωγης;;;
ευχαριστω... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τετ 28 Ιουλ 2010, 10:54 | |
| το παίρνεις και κάτω από 10.500 βρήκα 1 τελευταίο σε προσφορά και σου στέλνω πμ | |
|
| |
petr@n Jr.gixxer
Τόπος : Aθηνα, Φιλοθεη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 38 Αγωνιζόμενος : Δυστηχως οχι ακομα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Πεμ 29 Ιουλ 2010, 01:39 | |
| - bruce-77s έγραψε:
- αρα πιστευω οτι αξιζει να πάρω ενα 750 του 2009 παραεισαγωγής κ να γλυτώσω 2000ε τι λες?
Μα το ρωτας φιλε μου, ειναι απλη ανθρωπινη λογικη! Εννοειται, και σου μιλαει παθον!! Εγω βλεπεις δεν προσεξα τα 2.000 ηθελα να ειναι 100% γνησιο να μου το παραδωσει ο ιδιος ο Σφακιανακης τρομαρα μου! Απλα για να εξαληψεις οποιαδηποτε αμφιβολια ψαξε το μαγαζι που θα το παρεις.... Αυτα απο εμενα καλη αγορα σου ευχομαι! | |
|
| |
Morningstar Jr.gixxer
Όνομα: : Σταύρος Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Δευ 02 Αυγ 2010, 03:33 | |
| Είμαι σίγουρος πως όλοι ή έστω σχεδόν όλοι όσοι έχουν ενδοιασμούς με τα παραεισαγωγής είναι επειδή έχουν "συνηθίσει" την ιδέα των αποκλειστικών εισαγωγέων στα αυτοκίνητα. Ε, αυτό στις μοτοσυκλέτες δεν ισχύει, ο νόμος δεν το απαγορεύει. Αν λοιπόν βλέπαμε 10 εισαγωγείς BMW, Seat, VW, Volvo, Subaru και όλα, θα καθόμασταν να ψάξουμε ένα ένα τα μαγαζιά για την καλύτερη προσφορά. Αυτό όμως δυστυχώς γίνεται μόνο στις μοτοσυκλέτες εδώ στην Ελλάδα. Γιατί λοιπόν να πας στον πιο ακριβό; Δεν θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω για τα extra χρήματα που θα πληρώσεις.
Δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα ελληνικό και ένα ευρωπαϊκό, και τα 2 η μαμά εταιρία τα έφτιαξε, από το ίδιο εργοστάσιο βγήκανε, τι να φοβάσαι και γιατί, όσον αφορά την μηχανή; Το μόνο που δέχομαι σαν φόβο, είναι η λαμογιά του εισαγωγέα.
2 μηχανές έχω αγοράσει όλες κι'όλες, και οι 2 παραεισαγωγής ήταν, και δεν με χάλασαν τα 3 χιλιάρικα που γλίτωσα από τον Έλληνα εισαγωγέα. Ο δεύτερος (κατά σειρά αγοράς) μάλιστα εισαγωγέας μου είπε πως συνεργάζεται με τον Σφακιανάκη, επειδή ρώτησα τι παίζει με τα service και την εγγύηση.
Και ο Κώστας και ο Νώντας είναι επαγγελματίες, και από όσο ξέρω και ο άλλος δίπλα στον Νώντα (μαγαζιά δεν αναφέρω, για ευνόητους λόγους, εξάλλου τους ξέρετε) είναι πολύ σωστός, είναι και ο αρχαιότερος εξάλλου. Και οι 3 είναι εγγύηση, με πιο φθηνούς τους 2 πρώτους, αλλά με ελάχιστες διαφορές μεταξύ και των τριών.
Ορίστε και οι τιμές που πήρα εγώ στις αγορές μου. 2008: Κ8 600 --> 9300€ 2010: Κ9 750 --> 10000€
Και στην τελική, μάλλον σπάνιο να σου χρειαστεί η εγγύηση. Suzuki αγοράζεις, όχι Ducati (λέω εγώ τώρα!! παράδειγμα!!) | |
|
| |
grsky2 Jr.gixxer
Όνομα: : Νικοs Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2010
| |
| |
tromokratis Normal gixxer
Όνομα: : Spiros Τόπος : ☢ athina ☢ Αριθμός μηνυμάτων : 130 Hμερομηνία εγγραφής : 20/02/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Σαβ 19 Φεβ 2011, 12:23 | |
| καλήμερα σε όλους τους φίλους .εχθές παρέλαβα το δεύτερο κ8 1000 από μαγαζί στη μηχαλακοπουλου το μηχανάκι είχε βγάλει άδεια τον 8/9 και έχει μόνο 48 χιλιόμετρα είναι σε κατάσταση κούτας και είναι εισαγωγής .θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι κλειστό και πως μπορώ να το καταλάβω να σημιοθει ότι δεν το έχω ανικση γιατι στρώνετε και πως μπορώ να καταλάβω τι χώρα προελεύσεως του | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Σαβ 19 Φεβ 2011, 22:07 | |
| - tromokratis έγραψε:
- καλήμερα σε όλους τους φίλους .εχθές παρέλαβα το δεύτερο κ8 1000 από μαγαζί στη μηχαλακοπουλου το μηχανάκι είχε βγάλει άδεια τον 8/9 και έχει μόνο 48 χιλιόμετρα είναι σε κατάσταση κούτας και είναι εισαγωγής .θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι κλειστό και πως μπορώ να το καταλάβω να σημιοθει ότι δεν το έχω ανικση γιατι στρώνετε και πως μπορώ να καταλάβω τι χώρα προελεύσεως του
Δες τι κωδικό γράφει πάνω στον εγκέφαλο... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Κυρ 20 Φεβ 2011, 00:35 | |
| - Morningstar έγραψε:
- Είμαι σίγουρος πως όλοι ή έστω σχεδόν όλοι όσοι έχουν ενδοιασμούς με τα παραεισαγωγής είναι επειδή έχουν "συνηθίσει" την ιδέα των αποκλειστικών εισαγωγέων στα αυτοκίνητα. Ε, αυτό στις μοτοσυκλέτες δεν ισχύει, ο νόμος δεν το απαγορεύει. Αν λοιπόν βλέπαμε 10 εισαγωγείς BMW, Seat, VW, Volvo, Subaru και όλα, θα καθόμασταν να ψάξουμε ένα ένα τα μαγαζιά για την καλύτερη προσφορά. Αυτό όμως δυστυχώς γίνεται μόνο στις μοτοσυκλέτες εδώ στην Ελλάδα. Γιατί λοιπόν να πας στον πιο ακριβό; Δεν θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω για τα extra χρήματα που θα πληρώσεις.
Δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα ελληνικό και ένα ευρωπαϊκό, και τα 2 η μαμά εταιρία τα έφτιαξε, από το ίδιο εργοστάσιο βγήκανε, τι να φοβάσαι και γιατί, όσον αφορά την μηχανή; Το μόνο που δέχομαι σαν φόβο, είναι η λαμογιά του εισαγωγέα.
2 μηχανές έχω αγοράσει όλες κι'όλες, και οι 2 παραεισαγωγής ήταν, και δεν με χάλασαν τα 3 χιλιάρικα που γλίτωσα από τον Έλληνα εισαγωγέα. Ο δεύτερος (κατά σειρά αγοράς) μάλιστα εισαγωγέας μου είπε πως συνεργάζεται με τον Σφακιανάκη, επειδή ρώτησα τι παίζει με τα service και την εγγύηση.
Και ο Κώστας και ο Νώντας είναι επαγγελματίες, και από όσο ξέρω και ο άλλος δίπλα στον Νώντα (μαγαζιά δεν αναφέρω, για ευνόητους λόγους, εξάλλου τους ξέρετε) είναι πολύ σωστός, είναι και ο αρχαιότερος εξάλλου. Και οι 3 είναι εγγύηση, με πιο φθηνούς τους 2 πρώτους, αλλά με ελάχιστες διαφορές μεταξύ και των τριών.
Ορίστε και οι τιμές που πήρα εγώ στις αγορές μου. 2008: Κ8 600 --> 9300€ 2010: Κ9 750 --> 10000€
Και στην τελική, μάλλον σπάνιο να σου χρειαστεί η εγγύηση. Suzuki αγοράζεις, όχι Ducati (λέω εγώ τώρα!! παράδειγμα!!) στειλε μου πμ απο ποιους!!σε εχει καλυψει καποιος σε κατι ξερω γω! | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Κυρ 20 Φεβ 2011, 01:35 | |
| Αγαπητε Morningstar εγω θα διαφωνησω καθετα στο οτι ο Νωντας ειναι επαγγελματιας. Ο λογος εινΑΙ οτι 2 φορες πηγα για τον προβολεα μου που μπαζει κατι λιγα (αγορασμενο απο Νωντα). Την πρωτη φορα μου το επαιξε ανετος λεγοντας μου οτι η εταιρια του δεν αναγνωριζει το προβλημα μου και πηρε ενα σεσουαρ της πλακας μπροστα μου εβγαλε τις λαμπες και φυσαγε μεσα για να στεγνωσει ο προβολεας(το τζαμι) ....και την δευτερη φορα (μετα απο 5-6 μηνες) οταν πηγα ξανα μπας και καταφερω τιποτα γελαγε ΕΙΡΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και ηταν ιδιαιτερα προκλητηκος....... ωστοσο περα απο αυτα παλι παραεισαγωγης θα επερνα | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Κυρ 20 Φεβ 2011, 16:18 | |
| Πιστευω οτι με τα παραλληλα πρεπει να εισαι σιγουρος με τον εισαγωγεα γτ παιζει λαμογια!Εμενα φιλος αγορασε κ2 750 το 2003 απο που δεν λεμε και σε 2 χρονακια ηρθαν και του το πηραν γτ ηταν κλεμενο απο γερμανια κ εχασε τα λεφτα του ο ανθρωπος.Χρειαζεται μεγαλη προσοχη απου και τι ψωνιζεις | |
|
| |
Mtec Normal gixxer
Όνομα: : Manos Τόπος : Turboland Αριθμός μηνυμάτων : 87 Hμερομηνία εγγραφής : 17/02/2011
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Κυρ 20 Φεβ 2011, 16:45 | |
| Και ενα δικο μου σχολιο που εχω δει.. Δεν ξερω αν ισχυει και στα μηχανακια το συγκεκριμενο γιατι δεν εχω παρει ποτε παραεισαγωγης να εχω αποψη, αλλα στα αμαξια το εχει δει σε 2 περιπτωσεις που οταν πηγαν αμαξι στο συνεργειο τους ειπαν να πανε να απευθυνθουν στην χωρα που το αγορασαν να τους καλυψει. Μετα απο μαιλ κλπ στην μαμα εταιρεια ακρη δεν βρηκαν γιατι και τα συνεργεια εχουν τον τροπο τους Στο δια ταυτα την φαγαν τα παιδια :( Επισης σε αμαξι φιλου μου που αγορασε απο παραεισαγωγη και γλυτωσε αρκετα χρηματα, ειχε προβληματα πολλα με τις αρχες γιατι του ελεγαν οτι ειναι εισαγωγη απο Αμερικη που εχουν εντελως αλλα στανταρντ και οτι το αμαξι δεν ειχε παρει εκριση τυπου και δεν εβγαζε πινακιδες και αλλα πολλα. Και επειδη ο προηγουμενος ιδιοκτητης του ειχε κανει μια μαιμουδια και ειχε βγαλει πινακιδες (δεν ξερω τι και πως) τον απειλουσαν με κατασχεση μεχρι να βγει ακρη.. Δεν θελω να προιδεασω κατι, θελω απλα να συμφωνησω με τους προλαλησαντες οτι γενικα θελει προσοχη και ψαξιμο οτι κανουμε... | |
|
| |
ninja Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 117 Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Κυρ 20 Φεβ 2011, 19:39 | |
| Φιλε Λουκα (ripseventh) εσυ ομως μιλας για μεταχειρισμενο μηχανακι προφανως, εκτος κι αν του το πουλησαν για καινουριο, ενα μεταχειρισμενο μηχανακι γενικοτερα δεν ξερεις τι ιστορια μπορει να κουβαλαει, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα μη δαιμονοποιουμε τα παραεισαγωγης γενικα. Α και γιατι δε λεμε απο που? Μηπως καταφερει και δαγκωσει κι αλλους? Δωστονε τον π@^%#* Εγω παντως μια φορα εχω χρειαστει εγγυηση και με καλυψε κανονικα ο εισαγωγεας, ουτε που χρειαστηκε να ασχοληθω με Σφακιανακη, γενικα δε μπορω να σκεφτω ουτε μισο λογο για να δωσεις αρκετα παραπανω χρηματα για να παρεις το ιδιο πραγμα. 8) | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Κυρ 20 Φεβ 2011, 20:15 | |
| πάντως από το κατάστημα tsm Euromoto που έχουμε πάρει αρκετές μοτό δεν έχουμε το παραμικρό παράπονο στο θέμα εγγύησης. Αντλίες, tps κλπ ανταλλακτικά που χρειάστηκαν τα κάλυψαν εύκολα. Ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις κοψίματος πλαισίου κ5 την κάλυψαν και ο επίσημος αντιπρόσωπος έκλεισε απλά την πόρτα. Το απίστευτο είναι ότι μας κάλυψε στην ανάκληση για τη βάση πλαισίου κ5, κ6 δύο μήνες πριν παραλάβει τις βάσεις η αντιπροσωπεία !! και μας κάλυψε και μηχανή του papagym παρόλο που δεν την είχε αγοράσει από εκεί !! Ε, τι άλλο λοιπόν να πω γι αυτόν τον παραεισαγωγέα όταν σε καλύπτει και σε πράγματα που ο αντιπρόσωπος το παίζει λόρδος και δυσκοίλιος. Δεν πειράζει ξυδάκι.....έτσι γίνονται καλύτεροι | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| |
| |
| ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? | |
|