| ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? | |
|
+23landen spyroszx bougas13 ninja Mtec ripseventh karagio Darksoul T.R.E tromokratis grsky2 Morningstar petr@n nktr trelf Lelos69 GSXR-K8 kentaurosk8 bruce-77s valentinosgsxr nasos-v GIXXERAKIAS costasm3 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Κυρ 20 Φεβ 2011, 22:44 | |
| - nktr έγραψε:
- πάντως από το κατάστημα tsm Euromoto που έχουμε πάρει αρκετές μοτό δεν έχουμε το παραμικρό παράπονο στο θέμα εγγύησης. Αντλίες, tps κλπ ανταλλακτικά που χρειάστηκαν τα κάλυψαν εύκολα.
Ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις κοψίματος πλαισίου κ5 την κάλυψαν και ο επίσημος αντιπρόσωπος έκλεισε απλά την πόρτα. Το απίστευτο είναι ότι μας κάλυψε στην ανάκληση για τη βάση πλαισίου κ5, κ6 δύο μήνες πριν παραλάβει τις βάσεις η αντιπροσωπεία !! και μας κάλυψε και μηχανή του papagym παρόλο που δεν την είχε αγοράσει από εκεί !! Ε, τι άλλο λοιπόν να πω γι αυτόν τον παραεισαγωγέα όταν σε καλύπτει και σε πράγματα που ο αντιπρόσωπος το παίζει λόρδος και δυσκοίλιος. Δεν πειράζει ξυδάκι.....έτσι γίνονται καλύτεροι Νικολα πολυ παιζει το κοψιμο πλαισιου στα κ5 μας εχουν κοπει κ μας τα ποδια ρε γμτ Κ αμα ειναι να κοπει θα το σωσει η ενισχυση | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Κυρ 20 Φεβ 2011, 23:20 | |
| - nktr έγραψε:
- πάντως από το κατάστημα tsm Euromoto που έχουμε πάρει αρκετές μοτό δεν έχουμε το παραμικρό παράπονο στο θέμα εγγύησης. Αντλίες, tps κλπ ανταλλακτικά που χρειάστηκαν τα κάλυψαν εύκολα.
Ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις κοψίματος πλαισίου κ5 την κάλυψαν και ο επίσημος αντιπρόσωπος έκλεισε απλά την πόρτα. Το απίστευτο είναι ότι μας κάλυψε στην ανάκληση για τη βάση πλαισίου κ5, κ6 δύο μήνες πριν παραλάβει τις βάσεις η αντιπροσωπεία !! και μας κάλυψε και μηχανή του papagym παρόλο που δεν την είχε αγοράσει από εκεί !! Ε, τι άλλο λοιπόν να πω γι αυτόν τον παραεισαγωγέα όταν σε καλύπτει και σε πράγματα που ο αντιπρόσωπος το παίζει λόρδος και δυσκοίλιος. Δεν πειράζει ξυδάκι.....έτσι γίνονται καλύτεροι τι λες ρε συ σοβαρα?οποτε να παω αφοβα για το gear position sensor που θελει αλλαγμα! θα τους πειραξει που δε το παω εκει για σερβις? | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Κυρ 20 Φεβ 2011, 23:22 | |
| - ripseventh έγραψε:
- Νικολα πολυ παιζει το κοψιμο πλαισιου στα κ5 μας εχουν κοπει κ μας τα ποδια ρε γμτ Κ αμα ειναι να κοπει θα το σωσει η ενισχυση
και πριν την ανάκληση για τη βάση ήξερα αρκετά μοτό που μετά από σκληρή χρήση με σούζες και έντο δεν είχαν κάνει το παραμικρό κιχ. Αυτό που κατάλαβα και κατέληξα τελικά ότι αυτό που παίζει πρώτιστο ρόλο είναι το τακτικό τσεκάρισμα στο σφίξιμο των βιδών του μοτέρ που εδράζονται στο πλαίσιο (τις πάνω βίδες-μανιταριών κυρίως, κεφαλής και μπλόκ κυλίνδρων) και μετά οι πίσω. Οπότε τσέκαρε τα σφιξίματά σου και βάλε και την βάση για επιπλέον ενίσχυση και για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μην ανησυχείς για τίποτα, μια χαρά θα είναι το πλαίσιό σου και κοίτα να τη χαρείς τη μοτό σου. Καλό βράδυ | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Κυρ 20 Φεβ 2011, 23:45 | |
| | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| |
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Κυρ 20 Φεβ 2011, 23:58 | |
| | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 153 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τρι 22 Φεβ 2011, 21:28 | |
| Μαγκες καλησπερα επειδη ειμαι ετοιμος να γινω και εγω κατοχος ενος καινουριουGSXR 1000 L0 παραεισαγωγης θα ηθελα να μου πειτε με πμ αν μπορειται ποιοι ειναι αξιοπιστοι εισαγωγεις. Μεχρι τωρα εχω βολταρει μονο απο γνωστο εισαγωγεα στην Λ Αλεξανδρας αλλα θα ηθελα την γνωμη σας με πμ για να μην εχω τιποτα θεματα. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τρι 22 Φεβ 2011, 22:41 | |
| εγω το πηρα απο eurmto καλλιροης μαλλον για εκει λενε τα παιδια απο πανου σου στειλα πμ bouga ΑΑΑ καλοριζικο φιλε!!!! | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τετ 23 Φεβ 2011, 07:20 | |
| εχω παρει 2 μηχανακια απο παραεισαγωγεα στη Καληροης στο πρωτο ΖΧ636 ειχε γινει και ανακλυση απο καβα για εξατμιση και με καλυψε κανονικα.1500 ευρω κατω απο αντιπροσωπια ισως και πιο πολλα δεν θυμαμαι ακριβως.το ενε απο μοτοελλας και το αλλο απο ευρομοτο | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τετ 23 Φεβ 2011, 09:23 | |
| - bougas13 έγραψε:
- Μαγκες καλησπερα επειδη ειμαι ετοιμος να γινω και εγω κατοχος ενος καινουριουGSXR 1000 L0 παραεισαγωγης θα ηθελα να μου πειτε με πμ αν μπορειται ποιοι ειναι αξιοπιστοι εισαγωγεις. Μεχρι τωρα εχω βολταρει μονο απο γνωστο εισαγωγεα στην Λ Αλεξανδρας αλλα θα ηθελα την γνωμη σας με πμ για να μην εχω τιποτα θεματα.
ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.....και τουλαχιστον δεν υπογραφεις τιποτα αν δεν δεις πρωτα μηχανακι. μηλαω παντα για το συγκεκριμενο μαγαζι! αν θες να σου πω παραπανω,,πμ | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τετ 23 Φεβ 2011, 09:43 | |
| - nasos-v έγραψε:
- bougas13 έγραψε:
- Μαγκες καλησπερα επειδη ειμαι ετοιμος να γινω και εγω κατοχος ενος καινουριουGSXR 1000 L0 παραεισαγωγης θα ηθελα να μου πειτε με πμ αν μπορειται ποιοι ειναι αξιοπιστοι εισαγωγεις. Μεχρι τωρα εχω βολταρει μονο απο γνωστο εισαγωγεα στην Λ Αλεξανδρας αλλα θα ηθελα την γνωμη σας με πμ για να μην εχω τιποτα θεματα.
ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.....και τουλαχιστον δεν υπογραφεις τιποτα αν δεν δεις πρωτα μηχανακι.
μηλαω παντα για το συγκεκριμενο μαγαζι!
αν θες να σου πω παραπανω,,πμ Απο εκει πηρα το 1098 και μονο ξυλο δεν τους ερειξα. αν εχεις γερο συκωτι....γιατι οχι αλλιως | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Τετ 23 Φεβ 2011, 15:51 | |
| - nasos-v έγραψε:
- bougas13 έγραψε:
ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.....και τουλαχιστον δεν υπογραφεις τιποτα αν δεν δεις πρωτα μηχανακι.
μηλαω παντα για το συγκεκριμενο μαγαζι!
αν θες να σου πω παραπανω,,πμ καταλαβα τ εννοει ο θανος.. βαζεισ υπογραφες.. πλερω... και μετα....καλα κρασια.. περιμενεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........ ρε τι κουφαλες π ειναι ολοι αυτοι οι απατεωνες...πας μ τ χαρα να αγορασεις αυτο π ειχες παντα στ μυαλο σ κ μετα στ βγαζουν ξυνο. | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 153 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2009
| |
| |
tromokratis Normal gixxer
Όνομα: : Spiros Τόπος : ☢ athina ☢ Αριθμός μηνυμάτων : 130 Hμερομηνία εγγραφής : 20/02/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Παρ 25 Φεβ 2011, 19:51 | |
| μάγκες help πήγα να ανοίξω το μηχανάκι σήμερα λίγο πάνω άπω της 8000 και έκανε ένα απότομο κοπσιμο και στην πρώτη και στι ΔΕΥΤΕΡΑ έχω ξενερώσει ξέρει κανείς τι είναι | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Παρ 25 Φεβ 2011, 20:42 | |
| - tromokratis έγραψε:
- μάγκες help πήγα να ανοίξω το μηχανάκι σήμερα λίγο πάνω άπω της 8000 και έκανε ένα απότομο κοπσιμο και στην πρώτη και στι ΔΕΥΤΕΡΑ έχω ξενερώσει ξέρει κανείς τι είναι
αν εχεις βαλει συναγερμο meta η καποιον αλλο κ εχει κ κοψιμο κινητηρα τραβα βγαλε η τον συναγερμο η το κοψιμο μονο αλλιως τρομπα βενζινης καθαρισμα!αλλα μαλλον του συναγερμου ειναι! το ιδιο ακριβως ειχα εγω εκει που πηγε να κανει σουζα στην πρωτη εκανε κοψιμο ηταν απο την μαλακι@ που ειχα βαλει του συναγερμου για κοψιμο μαλλον αυτο τα παιξε γτ δε μου το κανε εδω κ 1 χρονο που χω την μηχανη!αλλα πηρε δρομο!! | |
|
| |
Όνομα: : Spiros Τόπος : ☢ athina ☢ Αριθμός μηνυμάτων : 130 Hμερομηνία εγγραφής : 20/02/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Παρ 25 Φεβ 2011, 21:45 | |
| ναι φίλε μου έχει μετα επάνω επίσης μόλις γύρισα από αττική οδό στην αρχή όλα καλά και μετά τα ίδια πάλι.μιμπος φταίει ότι έχει 200 χιλιόμετρα μόνο δεν ξέρω έχω ξενερώσει εσένα στο έκανε σε πόσο κερο αφτο ? αλο που παρατήρησα και κουφάθηκα είναι οτι όταν μπει ο συναγιαρμος μόνος του όταν πάω να το βάλω μπροστά πατώντας συμπλέκτη χωρίς να τον εχς βγάλει δουλεύει οι τρόμπα της βενζίνης | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Παρ 25 Φεβ 2011, 21:47 | |
| - Darksoul έγραψε:
- tromokratis έγραψε:
- μάγκες help πήγα να ανοίξω το μηχανάκι σήμερα λίγο πάνω άπω της 8000 και έκανε ένα απότομο κοπσιμο και στην πρώτη και στι ΔΕΥΤΕΡΑ έχω ξενερώσει ξέρει κανείς τι είναι
αν εχεις βαλει συναγερμο meta η καποιον αλλο κ εχει κ κοψιμο κινητηρα τραβα βγαλε η τον συναγερμο η το κοψιμο μονο αλλιως τρομπα βενζινης καθαρισμα!αλλα μαλλον του συναγερμου ειναι! το ιδιο ακριβως ειχα εγω εκει που πηγε να κανει σουζα στην πρωτη εκανε κοψιμο ηταν απο την μαλακι@ που ειχα βαλει του συναγερμου για κοψιμο μαλλον αυτο τα παιξε γτ δε μου το κανε εδω κ 1 χρονο που χω την μηχανη!αλλα πηρε δρομο!! διλαδη τι ειχες βαλη στο συναγιαρμο ? | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Παρ 25 Φεβ 2011, 23:41 | |
| Ρε σεις παλικάρια σόρρυ κι'ολας αλλά το γυροφέρνω ώρα τώρα.. Μ'ηπως λέω μήπως είμαστε λίγο ψιλό ,ελάχιστα OFF TOPIC? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Σαβ 26 Φεβ 2011, 00:31 | |
| - tromokratis έγραψε:
- ναι φίλε μου έχει μετα επάνω επίσης μόλις γύρισα από αττική οδό στην αρχή όλα καλά και μετά τα ίδια πάλι.μιμπος φταίει ότι έχει 200 χιλιόμετρα μόνο δεν ξέρω έχω ξενερώσει εσένα στο έκανε σε πόσο κερο αφτο ? αλο που παρατήρησα και κουφάθηκα είναι οτι όταν μπει ο συναγιαρμος μόνος του όταν πάω να το βάλω μπροστά πατώντας συμπλέκτη χωρίς να τον εχς βγάλει δουλεύει οι τρόμπα της βενζίνης
λοιπον ειναι ακριβως αυτο που σου λεω πας σε συνεργειο που θα σου κανουν σερβις suzuki και τους λες να σου ξεσυνδεσουν οτιδηποτε εχουν βαλει καλωδια στο ρελε της αντλιας βενζινης εκει συνδεεται οποιωσδηποτε συναγερμος που εχει κοψιμο κινητηρα κ απλα πρεπει να στο ξεσυνδεσουν κ δε θα στο κανει!οταν το κανει κ δε το κανει ειναι επειδη καπου κανει επαφη κ καπου οχι κ ειναι το ρελε της αντλιας μη κανεις αλλα ανοιγματα το μηχανακι επρεπε να μην το κανει αυτο κ δε φταιει οτι εχεις 200χλμ μη το ξαναανοιξεις!σοβαρα δε κανω πλακα εγω το ξυλωσα κ το μηχανακι δουλευει κομπλε τωρα!ασχετα αν δεν ειχα προβλημα απο τοτε που τον ειχα βαλει μαλλον ανεβαζει το ρελε τασι κ ο σναγερμος μπερδευτεται μαλλον!φιλικα πηγαινε σε ενα συνεργειο suzuki η κ πες τους να στο ξυλωσουν! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| |
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Σαβ 26 Φεβ 2011, 01:13 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Σαβ 26 Φεβ 2011, 01:30 | |
| | |
|
| |
sfikaaa Normal gixxer
Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 326 Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Σαβ 26 Φεβ 2011, 02:11 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Σαβ 26 Φεβ 2011, 02:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? Σαβ 26 Φεβ 2011, 09:06 | |
| thanks ρε dark ... ελπιζω να ειναι αφτο. που να μπλεκεις με εγγυηση με τον παραεισαγωγεα πρεπει να εχεις γερα νευρα , ασε που θα θελει να το φτιακση αφτος στο δικο του χασαπικο, | |
|
| |
| ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ? | |
|