κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: ROSSI: "Ή εγώ, ή ο Lorenzo το 2011!" Παρ 13 Νοε 2009, 17:52 | |
| Σε συνέντευξη που έδωσε σε δημοσιογράφους του BBC, πριν τον αγώνα της Valencia, ο Valentino Rossi προειδοποίησε ότι η Yamaha θα πρέπει να διαλέξει για το 2011, αν θέλει να κρατήσει εκείνον στην ομάδα ή τον Jorge Lorenzo.
Ο Lorenzo ήταν ο μεγαλύτερος φετινός αντίπαλος του Ιταλού και ταυτόχρονα, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, ο δυσκολότερος που έχει αντιμετωπίσει στη μέχρι τώρα καριέρα του. Επίσης, μέσα στη χρονιά ο Rossi είχε εκφράσει επανειλλημένα τη δυσαρέσκειά του για την άνοδο του Ισπανού μέσα στην ομάδα της Yamaha.
Μετά την κατάκτηση του Τίτλου, η καταιγίδα φαινόταν να είχε κοπάσει, όμως νέες δηλώσεις του Ιταλού έρχονται να αναζοπυρώσουν την κόντρα. Φυσικά, οι συγκεκριμένες δηλώσεις ενδέχεται να είναι μέρος ενός από τα γνωστά πλέον ψυχολογικά παιχνίδια του "Γιατρού", ή ακόμα και να έχουν φουσκώσει από τους Βρετανούς δημοσιογράφους. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι για την επόμενη χρονιά, Rossi και Lorenzo θα βρίσκονται στην ομάδα της Fiat Yamaha.
motograndprix.gr | |
|
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ROSSI: "Ή εγώ, ή ο Lorenzo το 2011!" Παρ 13 Νοε 2009, 18:21 | |
| Ο ροσι ειναι πιο κοντα στην ducati απο ποτε. Θα παιξει ρολο και η πορεια που θα εχει σε σχεση με τον Lorenzo μεχρι το καλοκαιρι. | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ROSSI: "Ή εγώ, ή ο Lorenzo το 2011!" Παρ 13 Νοε 2009, 20:05 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Ο ροσι ειναι πιο κοντα στην ducati απο ποτε.
Θα παιξει ρολο και η πορεια που θα εχει σε σχεση με τον Lorenzo μεχρι το καλοκαιρι. Δεν παιζει τετοιο σεναριο γιατι στη ducati εχουν τον Στονερ που κερδιζει πιο πολυ βλεπω τον Λορενθο στη HONDA | |
|
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: ROSSI: "Ή εγώ, ή ο Lorenzo το 2011!" Σαβ 14 Νοε 2009, 00:59 | |
| Εχω την απαντηση! ο Rοssi στην SUZUKI!!! ολοι οι καλοι χωραμε! | |
|