| ΠΡΟΣΤΙΜΟ | |
|
+16arturo gsxr1000nitro cyberia GsxrPower andRewR sakisole Hamamatsu Zuki GIXXERAKIAS κωστας valentinosgsxr gat0s DENNIS giorgostam STELIOS kospoz 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ Δευ 16 Νοε 2009, 22:48 | |
| | |
|
| |
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ Παρ 20 Νοε 2009, 19:26 | |
| καθομαι και παρακολουθω ολη την συζητηση απο την αρχη.συμφωνω οτι υπαρχουν αστυνομικοι με πολυ λοξα μυαλα ,με εχουν ελεγξει πο΄λλακις ειτε με 2 ειτε με 4 ροδες αλλα το να θεωρουμε απαρεδεκτο το γεγονος οτι δεν φοραμε πινακιδες ειναι αλλου.ας παει καποιος εξω και ας βρει καποιον χωρις πινακιδα(κανονικα με τον λασπωτηρα) να ερθει να μου το πει.ειμαι και εγω παραβατης καθημερινα αλλα εις γνωση μου.παιζω με την φωτια αφου ξερω οτι ειναι απλα θεμα τυχης.ειμαστε ισως η μονη χωρα οσον αφορα το θεμα με τις πινακιδες.πιστεψτε με εχω παει σε 7,8χωρες και παντου τις φορανε.εδω ειμαστε κρατος της ανεχειας.να δειτε στα ταξιδια που παμε εξω τι νομοταγεις ειμαστε και πινακιδες και ορια στην πολη και τα παντα.στο συνολο τα προστιμα ειναι εισπρακτικα συμφωνω και σ αυτο.μη ριχνουμε ομως την ευθυνη παντα στους αλλους.οσο για πινακιδα στο φτερο στα περισσοτερα μηχανακια δεν ειναι ευδιακριτη.προσεξτε το καθως ειστε εν κινησει με χλμ.και ρε παιδια συγγνωμη αλλα παιρνετε 750 ευρω καποιοι.δεν λυπαστε τον κοπο σας να τα δινουμε τζαμπα.τουλαχιστον για τετοιες παραβασεις.τωρα αν ο αλλος που ελεγχει ειναι βλημα θα βρει κατι να γραψει .εκει σηκωνει και βρισιμο και αλλα.φιλικα παντα | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ Τετ 17 Οκτ 2012, 23:03 | |
| κυριοι καλησπερα.σημερα γυρισε ο αδερφος μου με ενα τσεκ απο δυο χαιβανια αστυνομικους.τον γραψανε για πορτοκαλι φαναρι.απο οτι λεει και τον πιστευω γιατι αν περνουσε με κοκκινο θα τον γραφανε για κοκκινο περασε με πορτοκαλι δεν μπορουσε να σταματησει λογω ταχυτητας δυο φρουτα ζηταδες τον σταματησανε στην στροφη για να του βεβαιωσουνε την παραβαση.ο δικος μου αντι να πει οτι σε περιπτωση τετοια εισαι υποχρεωμενος να περασεις για να μην δημιουργηθει κολλημα στην κυκλοφορια η να μην δημιουργηθει ατυχημα εκατσε και εφαγε την κληση.ελεος με τα χαιβανια που μολις δουνε τετοιες μηχανες κοιτανε να δουν τι θα βρουνε για να γραψουνε.ευτυχως ειναι 40€ αλλα και παλι δεν με ξεπερισευουνε να παω να τα δωσω επειδη δυο μαλ......αστυνομικοι θελαν να γραψουν για να πουν οτι κανουνε δουλεια.ντροπη τους. | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ Πεμ 18 Οκτ 2012, 00:24 | |
| καλησπέρα στην παρέα,να γράψω και εγώ την εμπειρία μου που ήμουν πάρα πολύ τυχερός,ενα βράδυ πριν κανα μήνα γυρνούσα σπίτι και ήμουν στην λαγκαδά στην θεσσαλονίκη για όσους ξέρουν εκείνες τις μέρες είχα πολλές σκοτούρες στο κεφάλι μου απο την μία που είμαι στα τελειώματα για πτυχίο,απο την άλλη άνεργος και το κερασάκι ο στρατός τέλος πάντων σε ένα σημείο στον δρόμο αυτό έχει 2 φανάρια πολύ κοντά και εμένα το μάτι μου είχε κολλήσει στο επόμενο που ήταν πράσινο και εγώ είχα κόκκινο πάω και περνάω με κόκκινο και αφού δεν με σεντράρανε 2 αυτοκίνητα είχε ζητάδες στα 100 μέτρα που κάνανε έλεγχο ενα μηχανάκι και με είδαν σε δευτερόλεπτα έρχονται με κλείνουν και με τραβάνε στην άκρη εμένα τα πόδια μου είχαν κοπεί αφού ο ένας με έπιασε στο κράξιμο ο άλλος έγραφε τα στοιχεία μου για να μην σας κουράζω με ρωτήσανε σε τι κατάσταση είμαι στην ζωή μου τους είπα παίρνω πτυχίο και πάω φαντάρος με ρωτήσανε αν δουλεύω τους είπα όχι με μου είπαν να εξαφανιστώ,γενικά στον δρόμο πάω πολύ συγκρατήμενα γιατι δεν ξέρω κ όλας να κάνω ούτε μπάντες ούτε σούζες ούτε ασχολήθηκα να μάθω ποτέ,έτυχα στην περίπτωση βέβαια αλλα κ εγώ όταν όσο με είχαν σταματήμενο με την στάση μου τους έδωσα την ευχαρίστηση οτι περνάει η εξουσία τους.Συγνώμη για την έκθεση αυτά απο εμένα και κάτι τελευταίο εμείς εδώ πέμπτη και παρασκευή πάμε στα ικέα και κάθε φορά στης 12 στέλνουν ολόκληρες διμοιρίες για να μας κάνουν έλεγχο και να μας διώξουν αντί να πάνε να πιάσουν κανέναν δολοφόνο | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ Πεμ 18 Οκτ 2012, 01:25 | |
| - paul22 έγραψε:
- καλησπέρα στην παρέα,να γράψω και εγώ την εμπειρία μου που ήμουν πάρα πολύ τυχερός,ενα βράδυ πριν κανα μήνα γυρνούσα σπίτι και ήμουν στην λαγκαδά στην θεσσαλονίκη για όσους ξέρουν εκείνες τις μέρες είχα πολλές σκοτούρες στο κεφάλι μου απο την μία που είμαι στα τελειώματα για πτυχίο,απο την άλλη άνεργος και το κερασάκι ο στρατός τέλος πάντων σε ένα σημείο στον δρόμο αυτό έχει 2 φανάρια πολύ κοντά και εμένα το μάτι μου είχε κολλήσει στο επόμενο που ήταν πράσινο και εγώ είχα κόκκινο πάω και περνάω με κόκκινο και αφού δεν με σεντράρανε 2 αυτοκίνητα είχε ζητάδες στα 100 μέτρα που κάνανε έλεγχο ενα μηχανάκι και με είδαν σε δευτερόλεπτα έρχονται με κλείνουν και με τραβάνε στην άκρη εμένα τα πόδια μου είχαν κοπεί αφού ο ένας με έπιασε στο κράξιμο ο άλλος έγραφε τα στοιχεία μου για να μην σας κουράζω με ρωτήσανε σε τι κατάσταση είμαι στην ζωή μου τους είπα παίρνω πτυχίο και πάω φαντάρος με ρωτήσανε αν δουλεύω τους είπα όχι με μου είπαν να εξαφανιστώ,γενικά στον δρόμο πάω πολύ συγκρατήμενα γιατι δεν ξέρω κ όλας να κάνω ούτε μπάντες ούτε σούζες ούτε ασχολήθηκα να μάθω ποτέ,έτυχα στην περίπτωση βέβαια αλλα κ εγώ όταν όσο με είχαν σταματήμενο με την στάση μου τους έδωσα την ευχαρίστηση οτι περνάει η εξουσία τους.Συγνώμη για την έκθεση αυτά απο εμένα και κάτι τελευταίο εμείς εδώ πέμπτη και παρασκευή πάμε στα ικέα και κάθε φορά στης 12 στέλνουν ολόκληρες διμοιρίες για να μας κάνουν έλεγχο και να μας διώξουν αντί να πάνε να πιάσουν κανέναν δολοφόνο
για ελα φιλε μου μια βολτα απο αθηνα να δεις που τα πραματα ειναι τελειος διαφορετικα | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ Πεμ 18 Οκτ 2012, 01:26 | |
| απ οτι ξέρω εκει τους μπάτσους τους πυροβολάνε στον δρόμο :P | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ Πεμ 18 Οκτ 2012, 01:34 | |
| σε αυτες τις περιπτωσεις κανουν τα κοτοπουλα,οταν μας πιανουν το παιζουν κονιορδοι γιατι ξερουν οτι δεν θα κανουμε τπτ.αλλα που θα παει δεν θα βρεθει κανενας κουζουλος να τους βαλει στην θεση τους | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ Πεμ 18 Οκτ 2012, 01:35 | |
| θέλει να φάει κανένας καμιά άκαφτη στα μούτρα να στρώσει | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ Πεμ 18 Οκτ 2012, 03:45 | |
| - Παράθεση :
- όσο με είχαν σταματήμενο με την στάση μου τους έδωσα την ευχαρίστηση οτι περνάει η εξουσία τους
αυτο πετυχενει παντα χαχαχαχα..... 100 φορες την εχω γλυτωσει ετσι ... puppy eyes καταθλιψη κλπ :P | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ Πεμ 18 Οκτ 2012, 13:17 | |
| έτσι ακριβώς,μισο βουρκομένος κτλ κτλ | |
|
| |
| ΠΡΟΣΤΙΜΟ | |
|