Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Ιδιαίτερα το Moto clean kit το βρίσκω κορυφαίο προ'ι'όν καθώς ψεκάζεις και βρωμιά-μυγάκια φεύγουν απλά με ξέβγαλμα χωρίς σφουγγάρι και τρίψιμο!!!!!!!Το μεγαλύτερο ατού του είναι ότι μπορεί κανείς να καθαρίσει δύσβατα σημεία όπου σφουγγάρι δέν φτάνει.
Όποιος γνωρίζει άλλα προ'ι'όντα που μας κάνουν την ζωή ευκολότερη please να τα μοιραστεί μαζί μας
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Παιδια εγω ειμαι λιγο παλιας σχολης........... DIESEL! Χωρις πλακα αν ριξεις πετρελαιο και το ξεβφαλεις αμεσος θα εκπλαγεις απο τα αποτελεσματα....... Εκτος την αλυσιδα αλλα και εκει την καθαριζω ΜΙΑ ΖΩΗ με φωτιστικο!
xxx Normal gixxer
Όνομα: : Κωνσταντίνος Τόπος : θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 97 Αγωνιζόμενος : Στον ύπνο μου! Hμερομηνία εγγραφής : 09/11/2009
Ιδιαίτερα το Moto clean kit το βρίσκω κορυφαίο προ'ι'όν καθώς ψεκάζεις και βρωμιά-μυγάκια φεύγουν απλά με ξέβγαλμα χωρίς σφουγγάρι και τρίψιμο!!!!!!!Το μεγαλύτερο ατού του είναι ότι μπορεί κανείς να καθαρίσει δύσβατα σημεία όπου σφουγγάρι δέν φτάνει.
Όποιος γνωρίζει άλλα προ'ι'όντα που μας κάνουν την ζωή ευκολότερη please να τα μοιραστεί μαζί μας
+1000 τα ιδια βαζω και εγω!!!!
poliviosgixxer Normal gixxer
Όνομα: : pol Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 83 Αγωνιζόμενος : Κατσε μεχρι να φυγεις! Hμερομηνία εγγραφής : 05/09/2014
Μαζευτειτε και καντε ομαδικες ανα 4 ατομα να σας βγει πολυ φθηνα.
Την Κυριακη που περασε καθαρισα το δικο μου και του Πλατωνα με το ζουμι χωρις κοπο. Το περνας , το αφηνεις 5 λεπτα και ηδη αρχιζει και σταζει η μπιχλα.
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010