Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Πλύσιμο Σαβ 24 Νοε 2012, 02:13 | |
| Έχω μία χαζούλικη απορία. Κάτω από τη σέλα του συνοδηγού δεσπόζει το commander μου. Αν την πλύνω και πάνε νερά, δεν θα υπάρχει πρόβλημα; Αν υπάρχει κάποιος με commander εκεί, κάνει κάτι συγκεκριμένο για να την πλύνει ή αέρα πατέρα και δεν παθαίνει τίποτα;;; | |
|
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Πλύσιμο Σαβ 24 Νοε 2012, 09:28 | |
| καλημερα οδυσσεα!!!!!!!!!!! ολοι εκει το εχουμε το μαγικο κουτακι..........εγω την πλενω κανονικα και δεν εχω κανενα προβλημα........αλλα για καλο και για κακο βαλε μια σακουλα απο πανω να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Πλύσιμο Σαβ 24 Νοε 2012, 09:34 | |
| δυσκολο να πανε νερα εκει κατω... πρεπει να το προσπαθησεις δλδ ετσι οπως θα ριχνεις το νερο .... και εγω εκει κατω το εχω αλλα λιγο πιο χωμενο και δεν βρεχετε ... δεν θυμαμαι ποιο παιδι το ειχε τυλιξει με ναιλον . ή μπορεις να το βαζεις μεσα σε μια ναιλον σακουλα την δενεις και εισαι μια χαρα .... 3 δευτερολεπτα υποθεση ειναι ... | |
|
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Πλύσιμο Σαβ 24 Νοε 2012, 10:02 | |
| το δικο μου το εχω μονιμα ετσι, εδω και χρονια... | |
|
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Πλύσιμο Σαβ 24 Νοε 2012, 10:42 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ παίδες. Κώστα πολύ καλή μαγκιά αυτό που έκανες. Θα το κάνω κι εγώ και θα την πλύνω μετά. Για καλού και για κακού δηλαδή, γιατί από ότι λένε τα παιδιά δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Συν ότι το δικό μου, είναι λίγο πιο χωμένο προς τα μέσα. Δεν είναι φάτσα φόρα μόλις ανοίξεις το σελάκι. Thanks παιδιά | |
|