Ο Kevin Schwantz σκέφτεται να αναλάβει την ομάδα JiR
Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής 500cc, Kevin Schwantz, βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την ομάδα του Luca Montiron στην κατηγορία Moto2. Ο Τεξανός έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και δεν θα είχε πρόβλημα να προχωρήσει σε αυτή την κατεύθυνση, παρά το ότι το μυαλό του βρίσκεται πάντα στη Suzuki. Ο Schwantz δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να γίνει manager της εργοστασιακής ομάδας της Suzuki στο MotoGP, όμως αρχίζει να έχει τους ενδοιασμούς του, καθώς βλέπει ότι δεν υπάρχει πρόοδος με τη μοτοσικλέτα.
«Δεν είμαι σίγουρος για το αν θα ήθελα να συνεργαστώ με τη Suzuki αυτή τη στιγμή», είπε ο Τεξανός στο βρετανικό MCN. «Το εργοστάσιο δυσκολεύεται αρκετά και δεν νομίζω ότι θέλω να κάνω βήματα προς τα πίσω μαζί τους».
Ο Kevin Schwantz βρίσκει ενδιαφέρουσα την κατηγορία Moto2. «Πάντα ήθελα να διευθύνω την ομάδα τους στα GP. Μου αρέσει η πρόκληση και ίσως η Moto2 να είναι η καινούρια μου ευκαιρία. Μίλησα με την JiR και ίσως σε αυτή την ομάδα να δείξω τι μπορώ να κάνω. Αν η Suzuki τελικά αποφασίσει να κάνει κάτι, τότε θα έχω αποκτήσει κάποια εμπειρία».
ΠΗΓΗ:MSFREE
αν περιμένει να ξυπνήσει η suzuki και να να τον πάρει στα GP έχει μέλλον ακόμα....
εδώ τους έλεγε για τον spies και οι άνθρωποι προτίμησαν καπιροσι βερμιουλεν...