| O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Πεμ 10 Δεκ 2009, 09:47 | |
| O2 eliminator...τι κανει αυτο το μαραφετι παιδια?
Ειδα να το δινουν μαζι με μια εξατμιση χωρις λαιμους αλλα με προεκταση και τελικο. Εψαξα λιγο στο google αλλα δεν εβγαλα ακρη. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Πεμ 10 Δεκ 2009, 10:02 | |
| Βαζεις μια αντισταση για να καταργησεις τον αισθητηρα λαμδα και να μην σου αναβει μετα το FI Καλο θα ειναι μετα βεβαια να του βαλεις ενα ΒΑΖΖΑΖ η PC | |
|
| |
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Πεμ 10 Δεκ 2009, 10:05 | |
| Αυτο σκεφτηκα κι εγω. Αν ο λ δεν στελνει σημα στην ECU τοτε αυτη θα δουλευει με safe χαρτη σωστα? Το Ο2 eliminator ειναι απλως μια γεφυρα ή μηπως περιεχει και τσιπ ωστα να μεταβαλει το σημα? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Πεμ 10 Δεκ 2009, 10:11 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Αυτο σκεφτηκα κι εγω. Αν ο λ δεν στελνει σημα στην ECU τοτε αυτη θα δουλευει με safe χαρτη σωστα? Το Ο2 eliminator ειναι απλως μια γεφυρα ή μηπως περιεχει και τσιπ ωστα να μεταβαλει το σημα?
Οχι δεν περιεχει κανενα τσιπ απλα μια αντισταση εχει και τιποτα αλλο για αυτο απο κι και μετα θα χρειαστεις για να του φτιαξεις εχτρα χαρτη με ΒΑΖΖΑΖ η PC Απλα μ αυτο σου επιτρεπει να μπορεις να του αλλαξεις τα δεδομενα σε μεγαλο βαθμο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Πεμ 10 Δεκ 2009, 10:16 | |
| Ευχαριστω Δημητρη. Καταλαβα. | |
|
| |
binos1975 Jr.gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Μπίνος Τόπος : ΑΛΙΜΟΣ Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 7 Αγωνιζόμενος : Πλάκα κάνεις !!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Κυρ 27 Δεκ 2009, 16:01 | |
| Η SUZUKI για τα 1000 Κ7-Κ8 μαζί με τις YOSIMURA δίνει και ένα χαρτί στο οποίο περιγράφει πώς να καταργείς ένα καλώδιο απο τον εγκέφαλο για τόν αισθητήρα ''λάμδα'' για να μήν σου ανάβει το FΙ χωρίς να μπαίνει σε safe mode . Μπορείς να το κάνεις και με άλλες εξατμίσεις . | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Κυρ 27 Δεκ 2009, 18:53 | |
| - binos1975 έγραψε:
- Η SUZUKI για τα 1000 Κ7-Κ8 μαζί με τις YOSIMURA δίνει και ένα χαρτί στο οποίο περιγράφει πώς να καταργείς ένα καλώδιο απο τον εγκέφαλο για τόν αισθητήρα ''λάμδα'' για να μήν σου ανάβει το FΙ χωρίς να μπαίνει σε safe mode . Μπορείς να το κάνεις και με άλλες εξατμίσεις .
Αυτό έχω κάνει κι εγώ με τις arrow μου. Απλά αποσυνδέεις αυτό το καλώδιο απο τη φίσα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Κυρ 27 Δεκ 2009, 19:22 | |
| - binos1975 έγραψε:
- Η SUZUKI για τα 1000 Κ7-Κ8 μαζί με τις YOSIMURA δίνει και ένα χαρτί στο οποίο περιγράφει πώς να καταργείς ένα καλώδιο απο τον εγκέφαλο για τόν αισθητήρα ''λάμδα'' για να μήν σου ανάβει το FΙ χωρίς να μπαίνει σε safe mode . Μπορείς να το κάνεις και με άλλες εξατμίσεις .
Μπορουμε να εχουμε ενα αντιγραφο εδω στο φορουμ? | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Κυρ 27 Δεκ 2009, 23:05 | |
| χμχμχ κ εμενα απο εργοστασιο που ερχετε με γιοσιμουγια εχει ταπομενο λαμδα χορις λογο αφου το υψιλον εχει υποδοχι.....ξερετε γιατι? | |
|
| |
binos1975 Jr.gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Μπίνος Τόπος : ΑΛΙΜΟΣ Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 7 Αγωνιζόμενος : Πλάκα κάνεις !!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Σαβ 02 Ιαν 2010, 21:52 | |
| Καλή χρονιά σε όλους . Τίς οδηγίες για τον αισθητήρα ''ΛΆΜΔΑ'' τίς έχω σε χαρτί και δέν έχω scanner για να σάς τίς δώσω . Το τηλέφωνο μου είναι 6945 699-966 όποιος ενδιαφέρεται άς με καλέσει . Υπόψιν το αισθητήρα δέν τον βγάζουμε απλά απο την φίσα του αλλά και απο τον εγκέφαλο . Εγώ έχω δίχαλο acrapovic και έχει και αυτός τάπα για να καταργείς τον ΄΄λάμδα'' ίσως για πιό πειραγμένα μηχανάκια. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Κυρ 03 Ιαν 2010, 01:31 | |
| μαλιστα κ τι κερδιζει ενα μηχανακη με ταπομενο λαμδα? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Κυρ 03 Ιαν 2010, 12:46 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- μαλιστα κ τι κερδιζει ενα μηχανακη με ταπομενο λαμδα?
Οταν υπαρχει ο λαμδα δεν σ αφηνει να αλλαξεις τα ποσοστα στα καυσιμα πολυ ενω οταν τον αφαιρεσεις κανεις οτι θελεις | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Κυρ 03 Ιαν 2010, 14:31 | |
- binos1975 έγραψε:
Μπορουμε να εχουμε ενα αντιγραφο εδω στο φορουμ? Καλησπέρα, Δείτε εδώ http://www.yoshimura-rd.com/images/product/pdf/1117072.pdf σελίδα 4 !!! Είναι το ίδιο για όλες τις εξατμίσεις!!! Ciaoooooo | |
|
| |
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Δευ 03 Ιαν 2011, 09:36 | |
| Αυτο το manual ειναι ασχετο. Λεει να ξανατοποθετησεις τον λ στην θεση του και δινει οδηγιες πως να ακυρωσεις την βαλβιδα καυσαεριων. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Δευ 03 Ιαν 2011, 09:38 | |
| Καπου μια συζητηση για το πως καταργουμε τον λ αντικαθιστοντας τον με μια ωμικη αντισταση αλλα δεν μπορω να την βρω. Μηπως θυμαται κανεις σε ποιο θεμα βρισκετε? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Δευ 03 Ιαν 2011, 10:29 | |
- Καπου μια συζητηση για το πως καταργουμε τον λ αντικαθιστοντας τον με μια ωμικη αντισταση αλλα δεν μπορω να την βρω. Μηπως θυμαται κανεις σε ποιο θεμα βρισκετε?
330 Ω νομίζω είναι η αντίσταση. Αν θες την άποψη μου κατάργησε και το σερβο της εξάτμισης ( μόνιμα ανοιχτό) και κάντο όπως σου έγραψα στο άλλο ποστ με το PC III. Στο 1000 δεν έχεις πρόβλημα,δεν χάνει καθόλου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Δευ 03 Ιαν 2011, 10:48 | |
| Αν τελικα ξηλωσω το #5 απο την φυσα της ECU, παλι θα χρειαστω eliminator (ή αντισταση τελως παντων)?? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Δευ 03 Ιαν 2011, 12:03 | |
- Αν τελικα ξηλωσω το #5 απο την φυσα της ECU, παλι θα χρειαστω eliminator (ή αντισταση τελως παντων)??
Aν κάνεις την διαδικασία όπως σου έγραψα στο άλλο πόστ όχι δεν θα χρειαστείς.Φρόντισε όμως να αφαιρέσεις τις ντίζες απ'το σερβό της εξάτμισης πρώτα,γιατί βγάζοντας το #5 δεν θα δουλεύει αυτό ( μάλλον). | |
|
| |
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Δευ 03 Ιαν 2011, 12:12 | |
| Νικο ευχαριστω για την συμβουλη. Απ οτι διαβαζω και στο αμερικανικο gixxer οντως αυτη η μοντιφια στην φυσα του εγκεφαλου απενεργοποιει εντελως το σημα του λ και της βαλβιδας εξατμισης. Επειδη ομως θελω να κανω την εγκατασταση μονος μου και δεν το κατεχω και πολυ το θεμα κι επειδη θελω οι μετατροπες να ειναι οσο το δυνατον πιο ευκολα αναστρεψιμες, προτιμησα την λυση κονσερβα και μολις ψωνισα απο το ebay ΑΥΤΟ το μαραφετι. Μαλιστα ο πωλητης λεει οτι ειναι Ελληνας απο την Κορινθο! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? Δευ 03 Ιαν 2011, 12:32 | |
- Νικο ευχαριστω για την συμβουλη. Απ οτι διαβαζω και στο αμερικανικο gixxer οντως αυτη η μοντιφια στην φυσα του εγκεφαλου απενεργοποιει εντελως το σημα του λ και της βαλβιδας εξατμισης.
Επειδη ομως θελω να κανω την εγκατασταση μονος μου και δεν το κατεχω και πολυ το θεμα κι επειδη θελω οι μετατροπες να ειναι οσο το δυνατον πιο ευκολα αναστρεψιμες, προτιμησα την λυση κονσερβα και μολις ψωνισα απο το ebay ΑΥΤΟ το μαραφετι. Μαλιστα ο πωλητης λεει οτι ειναι Ελληνας απο την Κορινθο! Ναι τον έχω δει... | |
|
| |
| O2 eliminator τι κανει αυτο το μαραφετι? | |
|