| Βοηθεια στον καινουργιο? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ZX_rider Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2009
| |
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Παρ 11 Δεκ 2009, 05:02 | |
| Kαταρχην καλως ηρθες στο Σαν πρωην κατοχος Κ6 οταν οδηγησα το Κ7 φιλου μπορω να πω οτι αρχικα ξενερωσα με το ποσο smooth ηταν το μηχανακι του,πραγμα ομως το οποιο βοηθα πολυ στην πιστα αλλα και στον δημοσιο δρομο(επιδαυρος.Αγιος κτλ)Ξενερωσα ομως γιατι ειχα συνηθησει με το Κ6 το οποιο ηταν σκετος κανιβαλος. Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι αν οδηγησεις ΟΛΑ τα νεα 1000 θα ξενερωσεις και συ γιατι πολυ απλα θα εχεις και συ σαν μετρο συγκρισης το δικο σου ΖΧ10 04 το οποιο ηταν επισης πολυ μεγαλος κανιβαλος. Με αλλα λογια κατα την προσωπικη μου ταπεινη αποψη,κανε ενα reset στο μυαλο σου,στα δεδομενα σου, και επελεξε το μηχανακι που σου κανει κλικ στο ματι.Ειπαμε ΟΛΑ τωρα πια ειναι smooth,πραγμα που δεν πρεπει να σε ξεγελαει καθως εχουν τα ιδια η και περισσοτερα αλογα απ το δικο σου... Καλως η κακως αυτη ειναι η νεα φιλοσοφια των εργοστασιων ''Καλυτερους Χρονους Στην Πιστα'' Φιλικα Γιαννης | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Παρ 11 Δεκ 2009, 10:28 | |
| Σε στοκ μορφη ισως το κ8 να ειναι λιγο πιο δυνατο,αλλα με την αφαιρεση του καταλυτη η κατασταση αντιστρεφεται υπερ του κ9. Θελω να συμπληρωσω οτι εχω δοκιμασει και το λεω και οχι εχω ακουσει.. Αν δεν σε ενδιαφερουν τα λεφτα δεν χρειαζεται συζητηση για το πιο θα παρεις,ειναι προφανες. Καλυτερες αναρτησεις,καλυτερα φρενα,πολυ πιο αναλαφρη αισθηση,βαζει καλυτερα κατω την δυναμη και γενικοτερα συγκεντρωμενο περισσοτερο στην πιστα. Το κ7-κ8 ειναι πιο τσαμπουκαλιδικο στο δρομο ντριφταρει ποιο ευκολα,αλλα στα χερια ερχεται λιγο βαρυ σε αισθηση. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Παρ 11 Δεκ 2009, 14:45 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Σε στοκ μορφη ισως το κ8 να ειναι λιγο πιο δυνατο,αλλα με την αφαιρεση του καταλυτη η κατασταση αντιστρεφεται υπερ του κ9.
Θελω να συμπληρωσω οτι εχω δοκιμασει και το λεω και οχι εχω ακουσει.. Αν δεν σε ενδιαφερουν τα λεφτα δεν χρειαζεται συζητηση για το πιο θα παρεις,ειναι προφανες. Καλυτερες αναρτησεις,καλυτερα φρενα,πολυ πιο αναλαφρη αισθηση,βαζει καλυτερα κατω την δυναμη και γενικοτερα συγκεντρωμενο περισσοτερο στην πιστα. Το κ7-κ8 ειναι πιο τσαμπουκαλιδικο στο δρομο ντριφταρει ποιο ευκολα,αλλα στα χερια ερχεται λιγο βαρυ σε αισθηση. +1000 στον Αλεξ αν και εχω Κ7 και δεν εχω κανει ακομα βολτα το Κ9 Αλλα τον πιστευω καθε καινουργιο μοντελο για μενα και καλυτερο και απο μενα | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Παρ 11 Δεκ 2009, 16:04 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Σε στοκ μορφη ισως το κ8 να ειναι λιγο πιο δυνατο,αλλα με την αφαιρεση του καταλυτη η κατασταση αντιστρεφεται υπερ του κ9.
Θελω να συμπληρωσω οτι εχω δοκιμασει και το λεω και οχι εχω ακουσει.. Αν δεν σε ενδιαφερουν τα λεφτα δεν χρειαζεται συζητηση για το πιο θα παρεις,ειναι προφανες. Καλυτερες αναρτησεις,καλυτερα φρενα,πολυ πιο αναλαφρη αισθηση,βαζει καλυτερα κατω την δυναμη και γενικοτερα συγκεντρωμενο περισσοτερο στην πιστα. Το κ7-κ8 ειναι πιο τσαμπουκαλιδικο στο δρομο ντριφταρει ποιο ευκολα,αλλα στα χερια ερχεται λιγο βαρυ σε αισθηση. Συνφωνω alex!!!μια απο τα ιδια... | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Παρ 11 Δεκ 2009, 16:12 | |
| | |
|
| |
ZX_rider Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Παρ 11 Δεκ 2009, 19:02 | |
| Παιδια πολυτημες συμβουλες...κατελιξα στο κ9 με δυο τελικα που θα του κανω δωρο!!!!Απλα σημερα μπλεχτηκα παρα πολυ............αλλα κατελιξα τελικα! Συναντηθηκα με εναν πρωην συμαθητη που εχει τωρα k9....μου ειπε οτι δεν παιζετε το μηχανακι χαμηλα αλλα ψηλα ειναι καλο οχι ομως καβασακι!Ειναι αντικειμενικος και τον ακουω!!!!Μου ειπε οτι απο φαναρι ριχνει σε ολα κανα δυο μηχανακια και απο ρεπριζ ερχεται δευτερο πησω απο το ζχ10 του 08!Το αδηγησα κ μ αρεσε πολυ παντος παιδια! Κατελιξα και σας ευχαρηστω πολυ!Γενικα διαβασα και στα περιοδικα οτι στα ψηλα δεν εχει αντιπαλο η λαχανιδα απο το ακασι αλλα δεν ειναι και τοσο αξιοπιησιμο αν δε μπαινεις σε πιστα!Αρα κ9 δαγκοτο!και δε το θελω γραμμικο το θελο οπως το δικο μου "τανγκ" και "μπαμ" να εχει ξεσπαζματα και ασ χαζοσπινιαρει κ ασ εχει ασχημες εξοδους απο τισ στροφες!θελω να καταλαβαινω οτι σκοτωνει και ας μην παω ουτε το 10% των δυνατοτητων του.Αυτος ειναι και ο λογος που επιλεγω κ9 και οχι ζχ10.Το κ8 το βρηκα "βαρι" σε σχεση με κ9.μου φανηκε πολυ κι ολας! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΕΣ | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Παρ 11 Δεκ 2009, 19:12 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Παρ 11 Δεκ 2009, 19:16 | |
| | |
|
| |
ZX_rider Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Κυρ 13 Δεκ 2009, 04:24 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- ZX_rider έγραψε:
- Παιδια πολυτημες συμβουλες...κατελιξα στο κ9 με δυο τελικα που θα του κανω δωρο!!!!Απλα σημερα μπλεχτηκα παρα πολυ............αλλα κατελιξα τελικα!
Συναντηθηκα με εναν πρωην συμαθητη που εχει τωρα k9....μου ειπε οτι δεν παιζετε το μηχανακι χαμηλα αλλα ψηλα ειναι καλο οχι ομως καβασακι!Ειναι αντικειμενικος και τον ακουω!!!!Μου ειπε οτι απο φαναρι ριχνει σε ολα κανα δυο μηχανακια και απο ρεπριζ ερχεται δευτερο πησω απο το ζχ10 του 08!Το αδηγησα κ μ αρεσε πολυ παντος παιδια! Κατελιξα και σας ευχαρηστω πολυ!Γενικα διαβασα και στα περιοδικα οτι στα ψηλα δεν εχει αντιπαλο η λαχανιδα απο το ακασι αλλα δεν ειναι και τοσο αξιοπιησιμο αν δε μπαινεις σε πιστα!Αρα κ9 δαγκοτο!και δε το θελω γραμμικο το θελο οπως το δικο μου "τανγκ" και "μπαμ" να εχει ξεσπαζματα και ασ χαζοσπινιαρει κ ασ εχει ασχημες εξοδους απο τισ στροφες!θελω να καταλαβαινω οτι σκοτωνει και ας μην παω ουτε το 10% των δυνατοτητων του.Αυτος ειναι και ο λογος που επιλεγω κ9 και οχι ζχ10.Το κ8 το βρηκα "βαρι" σε σχεση με κ9.μου φανηκε πολυ κι ολας! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΕΣ Μην ξεχασεις να πεταξεις και τον καταλυτη Λοιπον την τριτη το παιρνω στην μαυρη εκδωση.Την δευτερα παω να παρω και τα δυο τελικα gp evo της Γιοσι!Ο πολιτης μου ειπε να παρω και το στελεχος του καταλητη!Αν το παρω δε πρεπει να βαλω και προγραμμα και τετοια????????? Το λεω γτ γιατι αν ειναι να μπλεξω με τετοια μου αρκουν μονο τα τελικα!!!!Ασε που δεν ξερω αν χανει στα χαμηλα αν αφερεσω τον καταλυτη.... Τι γνωμη εχετε γι αυτο? | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Κυρ 13 Δεκ 2009, 11:40 | |
| Eγω στο κ7 ειχα βγαλει τον καταλυτη και ειχα ρυθμισει το μειγμα με το yoshimura box της suzuki.Αν δεν ξερεις τι ειναι,ξερουν στην αντιπροσωπεια. Σε συνδιασμο με φιλτρο bmc το μηχανακι ειχε παρει τα πανω του σε ολο το φασμα,κυριως ομως στις μεσαιες στροφες. | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Κυρ 13 Δεκ 2009, 21:53 | |
| Εγω με δυο τελικα trc με Υ και με φιλτρο bmc πηρα και χαμηλα και ψηλα... εκανα δυναμομετρηση και ειχα 169,5 αλογακια 10,9ροπη στον τροχο και 184,7 στροφαλο...ασχετα που εμενα δεν με επεισαν και εβαλα και το BAZZAZ!!! αλλα και χωρις το προγραμματακι δουλευει αψογα!!!! | |
|
| |
ZX_rider Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Πεμ 17 Δεκ 2009, 02:54 | |
| Το κ9 εχεις κι εσυ? Το στρωνω τωρα! Ποτε να βαλω τα τελικα ρε παιδια?μετα το στωσιμο ε? Η ποιο μετα 3-4 χιλιαδες χιλιομετρα. Τα τελικα ειναι Gp evo ii και μαλλον θα βαλω και το Υ! Τι λεει η εμπειρια σας? | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Πεμ 17 Δεκ 2009, 12:21 | |
| - ZX_rider έγραψε:
- Το κ9 εχεις κι εσυ?
Το στρωνω τωρα! Ποτε να βαλω τα τελικα ρε παιδια?μετα το στωσιμο ε? Η ποιο μετα 3-4 χιλιαδες χιλιομετρα. Τα τελικα ειναι Gp evo ii και μαλλον θα βαλω και το Υ! Τι λεει η εμπειρια σας? Δεν υπαρχει προβλημα να βαλεις τα τελικα πριν το στρωσεις. Ειχα τις gp evo στο κ7 με Y,αλλα ειχα βγαλει τις ταπες. Αν δεν εχεις προβλημα με τον θορυβο στο συνιστω ανεπιφυλακτα. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Πεμ 17 Δεκ 2009, 13:15 | |
| εγω εβαλα τελικο στα 90 χιλ
απλα δεν εβαλα και φιλτρο ουτε πειραξα μειγματα
τα εκανα στα χιλια αυτα | |
|
| |
ZX_rider Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Παρ 18 Δεκ 2009, 04:22 | |
| Αν Βαλω μονο τα τελικα τι καιρδιζω?τπτ? Σιγουρα χωρις το "Υ" δε χρειαζεται προγραμα και περετερο σκαλισμα...δλδ δεν μπλεκεις (που θελω να μην το σκαλισω περετερο)...πετας πανω τα τελικα και τ αφηνεις οπως ειναι!Αλλα κερδιζεις τπτ μονο απο τα τελικα? Η πρεπει να βαλεις και "Υ" και προγραμμα για να μην πανε χαμενα! Το λεω γτ μ αρεσει κ ετσι οπως ειναι η αποδωση του δε με χαλαει για να το κανω ποιο δυνατο ας πουμε! Αλλα θα ηθελα να ξερω αν κερδιζω εστω και λιγο! Σιγουρα βαρος αλλα παιζει να κερδιζει το μηχανακι κ τπτ αλο? | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Παρ 18 Δεκ 2009, 21:00 | |
| μονο τελικα μονο θοριβο...για εμενα καλιτερα μαζι με τα τελικα ειναι να βαλεις Υ και ενα φιλτρο! το μιχανακι εκτος οτι θα παρη τα πανο του και τιν διναμι που του εχουν ρουφιξη το euro 3 για να παρι εγκιση. θα δουλεβη και καλιτερα... | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια στον καινουργιο? Παρ 18 Δεκ 2009, 21:22 | |
| Βαλε πανω τα τελικα και αργοτερα μπορεις να βαλεις και ενα Υ ετσι για ανανεωση | |
|
| |
| Βοηθεια στον καινουργιο? | |
|