| Καινούργιο κράνος | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cornell Normal gixxer
Τόπος : Γλυφάδα Αριθμός μηνυμάτων : 186 Αγωνιζόμενος : No... Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2011
| Θέμα: Καινούργιο κράνος Σαβ 16 Μαρ 2019, 11:46 | |
| Καλημέρα στην ομήγυρη.
Φίλος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη έπειτα από χρόνια στο εξωτερικό και μαζί με την αγορά μηχανής ξεκίνησε και την αναζήτηση κατάλληλου κράνους. Φυσικά πήγα μαζί του, οι γυναίκες έχουν τα ρούχα και εμείς τα αξεσουάρ για τις μηχανές μας.
Πρώτη στάση Colori, Hjc Rpha 11, το S μικρό και το Μ μεγάλο.
Μετά Tzortzopoulo, είδε 2 κράνη, το Scorpion exo 2000, το οποίο του έκανε πολύ καλή εφαρμογή και το xspirit 3 το οποίο επίσης του ταίριαζε αλλά η τιμή ψιλοαπογορευτική.
Πέτσας στην Καλλιθέα και δοκιμή το δικό μου, το Kabuto FF5V , το έκανε, το κρατάμε στο υποψιν
Σταματήσαμε και στο Stelpet. Του έδωσαν ενα Ls2 arrow carbon. Του άρεσε, του έκανε, στα υπόψιν και αυτό.
Τελευταία επίσκεψη στην Yamaha και δοκιμή το Shark Race R pro. Και αυτό στα υπόψιν, μου φάνηκε να έχει το ποιοτικότερο εσωτερικό.
Επομένως έχουμε και λάμε...
Shark Race R pro carbon
Ls2 Arrow carbon
Kabuto Ff5V
Scorpion exo 2000
Έχει κάποιος απο εσάς γν.ωμη για κάποιο από αυτα τα κράνη. Για το Kabuto, το έχω εγώ, του έχω δώσει πληροφορίες.
Μηχανή Suzuki gsxr 1000 k7 | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Καινούργιο κράνος Σαβ 16 Μαρ 2019, 14:50 | |
| - cornell έγραψε:
- Καλημέρα στην ομήγυρη.
Φίλος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη έπειτα από χρόνια στο εξωτερικό και μαζί με την αγορά μηχανής ξεκίνησε και την αναζήτηση κατάλληλου κράνους. Φυσικά πήγα μαζί του, οι γυναίκες έχουν τα ρούχα και εμείς τα αξεσουάρ για τις μηχανές μας.
Μετά Tzortzopoulo, είδε 2 κράνη, το Scorpion exo 2000, το οποίο του έκανε πολύ καλή εφαρμογή και το xspirit 3 το οποίο επίσης του ταίριαζε αλλά η τιμή ψιλοαπογορευτική.
Πέτσας στην Καλλιθέα και δοκιμή το δικό μου, το Kabuto FF5V , το έκανε, το κρατάμε στο υποψιν
Σταματήσαμε και στο Stelpet. Του έδωσαν ενα Ls2 arrow carbon. Του άρεσε, του έκανε, στα υπόψιν και αυτό.
Τελευταία επίσκεψη στην Yamaha και δοκιμή το Shark Race R pro. Και αυτό στα υπόψιν, μου φάνηκε να έχει το ποιοτικότερο εσωτερικό.
Shark Race R pro carbon
Ls2 Arrow carbon
Kabuto Ff5V
Scorpion exo 2000
Έχει κάποιος απο εσάς γν.ωμη για κάποιο από αυτα τα κράνη. Για το Kabuto, το έχω εγώ, του έχω δώσει πληροφορίες.
Μηχανή Suzuki gsxr 1000 k7 Καλησπέρα. Την ίδια σχεδόν βόλτα είχα κάνει και εγώ όταν έψαχνα 1,5 χρόνο πριν κράνος και κατέληξα στο X-Spirit III και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Βέβαια είχα δοκιμάσει και το agv corsa R, το X-lite X-803 και τα Bell race star και pro star. Ποιοτικότερο από τα παραπάνω που έγραψα (για το εσωτερικό του μιλάω) μου φάνηκε το X-Lite, το οποίο ήταν και πανάλαφρο. Τα Bell δεν ήταν με τίποτα για το δικό μου το κεφάλι. Ασφυκτικό το small και το medium μεγάλο. Το agv είχε σωστή εφαρμογή, αλλά όχι την τέλεια που ένιωσα στο shoei. Για μένα αν νιώσει ότι κάποιο από τα παραπάνω του έκατσε τέλεια στο κεφάλι του και είναι μέσα στο μπάτζετ του ας το πάρει. Από τα παραπάνω πάντως που έγραψες, καθαρά προσωπική άποψη, αλλά θα κοιτούσα περισσότερο το Kabuto, παρόλο που πέρα από shoei δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου άλλο κράνος. | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Καινούργιο κράνος Δευ 18 Μαρ 2019, 09:53 | |
| - cornell έγραψε:
- Καλημέρα στην ομήγυρη.
Shark Race R pro carbon
Ls2 Arrow carbon
Kabuto Ff5V
Scorpion exo 2000
Μηχανή Suzuki gsxr 1000 k7 Αν προλαβαινετε μπαινετε helmet city κ χτυπατε X-Spirit III σε τιμη χωμα. Ειδικα αυτο του Bradley Smith κ του Laverty γ@αμανε.. Αν δεν ειχα το ARAI μου ανετα τοο χτυπαγα. Race R Pro exei o κουμπαρος...πολυ καλο. FF5V θα κοιτουσα μονο αν δεν ειχα την δυνατοτητα να διαθεσω 400+ κατοσταρικα. (Στην γυναικα μου εχω παρει το Aeroblade III...πολυ καλο) | |
|
| |
Helmout Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Hμερομηνία εγγραφής : 25/09/2017
| Θέμα: Απ: Καινούργιο κράνος Πεμ 04 Απρ 2019, 18:10 | |
| | |
|
| |
cornell Normal gixxer
Τόπος : Γλυφάδα Αριθμός μηνυμάτων : 186 Αγωνιζόμενος : No... Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2011
| Θέμα: Απ: Καινούργιο κράνος Σαβ 06 Απρ 2019, 00:32 | |
| To xspirit 3 δεν είναι διαθέσιμο στο μέγεθος του φίλου. Το scorpion είναι τελευταία επιλογή. Περάσαμε και από τον Ιταλό. Δοκίμασε το rx7v, οκ κράματα, θα κ οι τάξει για αγορά από Ιντερνετ. Εμένα μου άρεσε και το chaser x. Μάλιστα σκέφτομαι να το κάτω για εμένα, αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο για το 954. | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Καινούργιο κράνος Δευ 22 Απρ 2019, 17:18 | |
| Πέρασαν από τα χέρια μου το FF5V, Shark Race R Pro Carbon, X Spirit 3.
Καλό vfm το Kabuto αν και μου έσπασε τα νεύρα η ζελατίνα την οποία θεωρώ και το μεγαλύτερο μειονέκτημα.
Το Shark και το X Spirit απίστευτα.
Λόφω προβλήματος με τη ζελατίνα τους δε θα πρότεινα το Kabuto όπως και το X Spirit λόγω τιμής μιάς και δε μπορεί να ανέβει τόσο.
Το Shark είναι κρανάρα. Σταθερότατο, ανετότατο, με καλό αερισμό και σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Το μείον που θα του αποδώσω είναι το λουράκι που είναι μαγνητικό και ανοίγει καμιά φορά.
| |
|
| |
ADAMSS Normal gixxer
Όνομα: : Πανος Τόπος : παντου και πουθενα Αριθμός μηνυμάτων : 108 Αγωνιζόμενος : στη ζωή Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2017
| Θέμα: Απ: Καινούργιο κράνος Δευ 22 Απρ 2019, 18:04 | |
| - bonepeeler έγραψε:
- Πέρασαν από τα χέρια μου το FF5V, Shark Race R Pro Carbon, X Spirit 3.
Καλό vfm το Kabuto αν και μου έσπασε τα νεύρα η ζελατίνα την οποία θεωρώ και το μεγαλύτερο μειονέκτημα.
Το Shark και το X Spirit απίστευτα.
Λόφω προβλήματος με τη ζελατίνα τους δε θα πρότεινα το Kabuto όπως και το X Spirit λόγω τιμής μιάς και δε μπορεί να ανέβει τόσο.
Το Shark είναι κρανάρα. Σταθερότατο, ανετότατο, με καλό αερισμό και σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Το μείον που θα του αποδώσω είναι το λουράκι που είναι μαγνητικό και ανοίγει καμιά φορά.
το race R pro εχω και εγω και ειναι φοβερο αυτο με το λουρακι οντως ισχυει | |
|
| |
cornell Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Καινούργιο κράνος Δευ 22 Απρ 2019, 21:56 | |
| Ο φίλος αγορασε το rx7v, βασικά το έκανε παραγγελία απ εξω. Εγώ πήρα το race r pro Diablo, με δώρο φιμε ζελατίνα. | |
|
| |
ADAMSS Normal gixxer
Όνομα: : Πανος Τόπος : παντου και πουθενα Αριθμός μηνυμάτων : 108 Αγωνιζόμενος : στη ζωή Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2017
| Θέμα: Απ: Καινούργιο κράνος Τρι 23 Απρ 2019, 10:45 | |
| Αυτό έχω και εγώ από motodirect 660 το πήρα | |
|
| |
cornell Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Καινούργιο κράνος Τρι 23 Απρ 2019, 15:15 | |
| - ADAMSS έγραψε:
- Αυτό έχω και εγώ από motodirect 660 το πήρα
580 το είχαν βγάλει προσφορά. | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Καινούργιο κράνος Τρι 23 Απρ 2019, 16:59 | |
| Πήρατε αυτό με την τεράστια αεροτομή ή ότι είναι αυτό τέλος πάντων; | |
|
| |
cornell Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Καινούργιο κράνος Τρι 23 Απρ 2019, 19:47 | |
| - bonepeeler έγραψε:
- Πήρατε αυτό με την τεράστια αεροτομή ή ότι είναι αυτό τέλος πάντων;
Αυτό είναι διαθέσιμο μόνο κατόπιν παραγγελίας και κοστίζει κοντά στο χιλιάρικο. Οπότε όχι, πήρα το απλό. | |
|
| |
| Καινούργιο κράνος | |
|