| Ποσο γυρνας ρε φιλαρακι???? | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ποσο γυρνας ρε φιλαρακι???? Τρι 13 Ιαν 2009, 09:07 | |
| Νασσο δεν ημουν εγω επανω και σας αφησα να παιξετε,την επομενη φορα no mercy και στους δυο σας.... :refvf: :refvf:
:aesfwcv: :aesfwcv: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Ποσο γυρνας ρε φιλαρακι???? Τρι 13 Ιαν 2009, 09:28 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Νασσο δεν ημουν εγω επανω και σας αφησα να παιξετε,την επομενη φορα no mercy και στους δυο σας.... :refvf: :refvf:
:aesfwcv: :aesfwcv: γιαννη μου ......... καλοδεχουμενος......... εχουμε αγωνα τον μαρτιο.... :aevev: :aevev: :aevev: | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ποσο γυρνας ρε φιλαρακι???? Τρι 13 Ιαν 2009, 12:03 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: Ποσο γυρνας ρε φιλαρακι???? Τρι 13 Ιαν 2009, 12:12 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ποσο γυρνας ρε φιλαρακι???? Τρι 13 Ιαν 2009, 13:01 | |
| | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Ποσο γυρνας ρε φιλαρακι???? Σαβ 07 Μαρ 2009, 10:03 | |
| Και εγώ το ίδιο έχω Νάσο! Σε βοηθάει πάρα πολύ στα γυρολόγια, ξέρεις τι έχεις κάνει κάθε φορά που κλείνεις το γύρο!! - nasos-v έγραψε:
-
μου φαινετε οτι πρεπει να μηλησουμε! λες να κρατισω το μπροστινο μου???? θέλει πολλά για να μπει στο Gsxr! Τελικά εγώ το πήρα το μπροστινό που λέγαμε στις Σέρρες! Δεν το΄έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά πιστεύω να είναι καλό! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ποσο γυρνας ρε φιλαρακι???? Σαβ 07 Μαρ 2009, 10:29 | |
| - kostasgym έγραψε:
- Και εγώ το ίδιο έχω Νάσο! Σε βοηθάει πάρα πολύ στα γυρολόγια, ξέρεις τι έχεις κάνει κάθε φορά που κλείνεις το γύρο!!
- nasos-v έγραψε:
-
μου φαινετε οτι πρεπει να μηλησουμε! λες να κρατισω το μπροστινο μου???? θέλει πολλά για να μπει στο Gsxr! Τελικά εγώ το πήρα το μπροστινό που λέγαμε στις Σέρρες! Δεν το΄έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά πιστεύω να είναι καλό! ωπα! καλοριζικο Κωστα ,καλα γυρολογια!!! σιγουρα στα δικα σου χερια θα βγαλει πολλα παραπανω οτι καταφερνουμε εμεις! :egrg: :egrg: :egrg: :egrg: περιμενω εντυπωσεις ,ασε που ξερω οτι θα ειναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ!!! | |
|
| |
| Ποσο γυρνας ρε φιλαρακι???? | |
|