SUBMARINE Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2009
| Θέμα: ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ-ΔΙΣΚΟΙ? Τετ 23 Δεκ 2009, 15:56 | |
| Καλησπερα σε ολους.εχω ενα προβληματακι με τις ταχυτητες στο GSXR 750 K4 που εχω εχει 25000χλμ και εχω παρατηρισει οτι οταν προσπαθω να βαλω νεκρα ειτεβ απο πρωτη ειτε απο δευτερα ειδικα οταν ειναι ζεστο πανω απο 85c ειναι πολυ δυσκολο να το κανω.το μηχανακι αγοραστηκε το καλοκαιρι με 20000χλμ και απο τοτε ειχε δειξει σε μικροτερο βαθμο βεβαια την δυσκολια με τις ταχυτητες αλλα ηταν πολυ χαλια η αλυσιδα του,τα γραναζια ηταν πολυ καλητερη η κατασταση τους και πριν λιγα χιλιομετρα τα αλλαξα ολα.υπαρχει περιπτωσει να θελει δισκου συμπλεκτη η' καμια ρυθμησει εκει χαμηλα(στο καπακι του μπροστινου γραναζιου) στο πιρακι που δινει την κινηση στη στη καμπανα του συμπλεκτη?θελω τη βοηθεια σας τι μπορει να θελει? | |
|
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ-ΔΙΣΚΟΙ? Τετ 23 Δεκ 2009, 16:11 | |
| εαν ειναι με ντιζα ο συμπλεκτης, (δεν θυμαμαι)τεντοσε την απο τον ρεγουλατορο,ξερεις αυτον που εχει πανω στην μανετα.αυτο σε πρωτη φαση, εαν δεις οτι δεν στρωνει (που θα στρωσει)εισαι για δισκακια!!! | |
|
SUBMARINE Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ-ΔΙΣΚΟΙ? Τετ 23 Δεκ 2009, 16:46 | |
| φιλε μου το εχω κανει απο την αρχη το μαζεμα-τεντομα στη ντιζα.απλα μου φενεται περιεργο που δεν πατηναρει αν οντως θελει δισκους. | |
|
binos1975 Jr.gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Μπίνος Τόπος : ΑΛΙΜΟΣ Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 7 Αγωνιζόμενος : Πλάκα κάνεις !!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ-ΔΙΣΚΟΙ? Κυρ 27 Δεκ 2009, 15:38 | |
| Καλησπέρα και χρόνια πολλά . Εκτός απο τους δίσκους τους fiber θα πρέπει να ελένξεις και τούς μεταλικούς και τήν Καμπάνα (που μπαίνουν οι δίσκοι ). Συνήθως απο αμπραγιαρισιές κάνει στα εσωτερικά τοιχώματα κάποια λούκια που εμποδίζουν τους δίσκους να δουλέψουν μέσα-έξω .Υπόψιν ότι η ντίζα του συμπλέκτη θέλει ένα μπόσικο ( κενό) γύρω στό μισό πόντο για να μήν πατινάρει . | |
|
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ-ΔΙΣΚΟΙ? Κυρ 27 Δεκ 2009, 23:43 | |
| - SUBMARINE έγραψε:
- Καλησπερα σε ολους.εχω ενα προβληματακι με τις ταχυτητες στο GSXR 750 K4 που εχω εχει 25000χλμ και εχω παρατηρισει οτι οταν προσπαθω να βαλω νεκρα ειτεβ απο πρωτη ειτε απο δευτερα ειδικα οταν ειναι ζεστο πανω απο 85c ειναι πολυ δυσκολο να το κανω.το μηχανακι αγοραστηκε το καλοκαιρι με 20000χλμ και απο τοτε ειχε δειξει σε μικροτερο βαθμο βεβαια την δυσκολια με τις ταχυτητες αλλα ηταν πολυ χαλια η αλυσιδα του,τα γραναζια ηταν πολυ καλητερη η κατασταση τους και πριν λιγα χιλιομετρα τα αλλαξα ολα.υπαρχει περιπτωσει να θελει δισκου συμπλεκτη η' καμια ρυθμησει εκει χαμηλα(στο καπακι του μπροστινου γραναζιου) στο πιρακι που δινει την κινηση στη στη καμπανα του συμπλεκτη?θελω τη βοηθεια σας τι μπορει να θελει?
Για ριξε καμια ματια στο ρελαντι.ποσες στροφες εχει? αν εχει παραπανω απο το κανονικο οτι και να αλλαξεις ακομα και δισκους ελατιρια κτλ. δεν θα μπαινει νεκρα παλι.απλα απο πρωτη δευτερα και το αντιστροφο. | |
|
SUBMARINE Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ-ΔΙΣΚΟΙ? Δευ 28 Δεκ 2009, 20:53 | |
| Oχι φιλε το ρελαντι ειναι οκ κατα πασα πιθανοτητα μας τελιωσαν οι δισκοι μιας και το σημειο που λειτουργει-πιανει ο συμπλεκτης ειναι πολυ μικρο και ας εχεις διαδρομη απο την μανετα του. | |
|
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ-ΔΙΣΚΟΙ? Δευ 28 Δεκ 2009, 23:55 | |
| | |
|