| Τι χρωμα να βαψω τις ζαντες; | |
|
+5κολτρέϊν gixxermak misfits296 kentaurosk8 adrenalinestavros 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
adrenalinestavros Normal gixxer
Τόπος : THESSALONIKI Αριθμός μηνυμάτων : 122 Hμερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
| Θέμα: Τι χρωμα να βαψω τις ζαντες; Πεμ 31 Δεκ 2009, 11:11 | |
| Γεια σας φιλαρακια μου κ χρονια πολλα!! Εχω ενα Κ6 1000 μπλε κ μπηκα στην πριζα παλι., να βαψω τις ζαντες. Στην αρχη σκεφτομουν ασπρες μετα λεω θα λερωνουν κ επισης πολλα gsxr τις βαψαν ασπρες ,μετα σκεφτηκα μπλε αλλα μηπως να τις βαψω χρυσες σαν το Κ4 black edition. Ολες οι αποψεις δεκτες,αν παιξουν κ φωτο ακομα καλυτερα!! | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Τι χρωμα να βαψω τις ζαντες; Πεμ 31 Δεκ 2009, 12:38 | |
| Να υποθέσω οτι είναι τώρα μαύρες? Αν ναι άστες όπως είναι !!!! Η μαύρη ζάντα είναι η πιο ωραία για μένα (εκτός αν είχες κανα supermoto που παίζει χρυσό κέντρο talon με μαύρο στεφάνι excel) Καλή χρονιά να έχεις !!! | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: Τι χρωμα να βαψω τις ζαντες; Πεμ 31 Δεκ 2009, 14:01 | |
| | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Τι χρωμα να βαψω τις ζαντες; Πεμ 31 Δεκ 2009, 14:59 | |
| Οι μαυρες ειναι καλες γιατι δεν λερωνουν,κατα την γνωμη μου ταιριαζουν καλυτερα σε σκουροχρωμα μηχανακια.Σε μπλε GSXR νομιζω οτι ταιριαζουν οι ασπρες!! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Τι χρωμα να βαψω τις ζαντες; Πεμ 31 Δεκ 2009, 19:31 | |
| φίλε μου αν θέλεις βάλε καμιά φώτο από το μηχανάκι σου για να σου πούμε και τι χρώματα ταιριάζουν.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι χρωμα να βαψω τις ζαντες; Τετ 20 Ιαν 2010, 16:39 | |
| Παιδια ευχαριστω,σορι για την καθυστερημενη απαντηση αλλα ειχα προβλημα με τον υπολογιστη. κολτρειν το μηχανακι μου ειναι ενα συνηθισμενο Κ6 1000 μπλε ασπρο,
Αν μπορει καποιος να βαλει καμια φωτο με κανενα κ6 με χρυσες η πορτοκαλι η αλλο χρωμα ,θα μου εκανε χαρη.ευχαριστω | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Τι χρωμα να βαψω τις ζαντες; Τετ 20 Ιαν 2010, 22:03 | |
| Λοιπον αφου ειδα και το ποστ του φιλου εδω,σημερα ειχα μια σκεψη...οπως λεει και ο φιλος επειδη εχω δει απο τον φιλαρακο DENNIS που τις ειχε λευκες πως λερωνοσαντε ( :P ) μετα απο βολτα σκεφτηκα το εξης....
Δεν ηθελα να βαλω με ΤΙΠΟΤΑ λευκα συριτια γιατι εχω δει απο αλλα οτι ξεφτιζουν μετα απο λιγο καιρο απο τα πλυσιματα και η κολλα που μενει φευγει δυσκολα μετα.Οποτε σκεφτηκα το εξης μετα απο μια ζαντα που ειδα απο ενα τουτου του εξωτερικου. Μαυρο το κεντρο κανονικα (που ειναικαι το πιο δυσκολο να καθαριστει) και γυρω γυρω το στεφανι να βαφτει λευκο η απλα να βαφτει λευκο το σημειο που μπανει το συριτιο αλλα πιο χοντρο.Ειμαι σε σκεψη ακομα. | |
|
| |
pehlis Normal gixxer
Τόπος : Πολυκαστρο Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 64 Hμερομηνία εγγραφής : 26/04/2010
| Θέμα: Απ: Τι χρωμα να βαψω τις ζαντες; Πεμ 29 Απρ 2010, 15:12 | |
| νοιμιζω οτι ασπρες αυτο το μηχανακι δειχνει καλυτερα[img][URL=http://img693.imageshack.us/[/img][img][URL=http://img693.imageshack.us/[/img] | |
|
| |
x4m3n0s Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 210 Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2010
| Θέμα: Απ: Τι χρωμα να βαψω τις ζαντες; Δευ 16 Αυγ 2010, 14:55 | |
| Παιδες ποσο παει περιπου το μαλλι να βαψεις ζαντες και στην αθηνα που εχει αν γνωριζει καποιος??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι χρωμα να βαψω τις ζαντες; Τρι 17 Αυγ 2010, 00:32 | |
| - x4m3n0s έγραψε:
- Παιδες ποσο παει περιπου το μαλλι να βαψεις ζαντες και στην αθηνα που εχει αν γνωριζει καποιος???
Ο μπογιατζης παιρνει 60-100 ευρω κ ο μηχανικος 30-40 για να ξεζανταρει κ να βγαλει τα δισκοφρενα | |
|
| |
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Τι χρωμα να βαψω τις ζαντες; Πεμ 19 Αυγ 2010, 13:10 | |
| - adrenalinestavros έγραψε:
- Γεια σας φιλαρακια μου κ χρονια πολλα!!
Εχω ενα Κ6 1000 μπλε κ μπηκα στην πριζα παλι., να βαψω τις ζαντες. Στην αρχη σκεφτομουν ασπρες μετα λεω θα λερωνουν κ επισης πολλα gsxr τις βαψαν ασπρες ,μετα σκεφτηκα μπλε αλλα μηπως να τις βαψω χρυσες σαν το Κ4 black edition. Ολες οι αποψεις δεκτες,αν παιξουν κ φωτο ακομα καλυτερα!! αυτο ειναι το παλιο μου κ6 και δεν λερωνε περισσοτερο απο μαυρες. http://yfrog.com/1g006gaoj | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι χρωμα να βαψω τις ζαντες; Πεμ 19 Αυγ 2010, 18:21 | |
| - arturo έγραψε:
- adrenalinestavros έγραψε:
- Γεια σας φιλαρακια μου κ χρονια πολλα!!
Εχω ενα Κ6 1000 μπλε κ μπηκα στην πριζα παλι., να βαψω τις ζαντες. Στην αρχη σκεφτομουν ασπρες μετα λεω θα λερωνουν κ επισης πολλα gsxr τις βαψαν ασπρες ,μετα σκεφτηκα μπλε αλλα μηπως να τις βαψω χρυσες σαν το Κ4 black edition. Ολες οι αποψεις δεκτες,αν παιξουν κ φωτο ακομα καλυτερα!! αυτο ειναι το παλιο μου κ6 και δεν λερωνε περισσοτερο απο μαυρες.http://yfrog.com/1g006gaoj Ευχαριστω φιλε,σαν το δικο σου σκεφτομουν να το κανω,αλλα το πουλησα. | |
|
| |
| Τι χρωμα να βαψω τις ζαντες; | |
|