| μπλε χρωμα gsxr | |
|
+3misfits296 crockh2001 xrhstos 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: μπλε χρωμα gsxr Παρ 07 Μάης 2010, 11:09 | |
| ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω αυτο το μπλε χρωμα τις φωτογραφιας μου? | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Παρ 07 Μάης 2010, 11:21 | |
| | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Παρ 07 Μάης 2010, 15:24 | |
| | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Παρ 07 Μάης 2010, 15:53 | |
| Η μηχανη ειναι παραεισαγωγης? Γιατι δεν θυμαμαι να εβγαινε σε τετοιο χρωμα το Κ7... Δεν εχετε κανεναν συνεταιρισμο βαφεων να του βγαλεις το μονοσελο (αν εχεις ή αλλιως το φτερο) και να φτιαξουν ιδιο χρωμα? | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Παρ 07 Μάης 2010, 16:02 | |
| Εβγαινε σε μπλε μαυρο κανονικα... και αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι Limitide edition τεσπα....για πηγενε στην suzuki και ρωτα να σου δωσουν τον κωδικο για το χρωμα σου, ετσι θα μπορεις να το φιαξεις μετα ιδιο... | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Παρ 07 Μάης 2010, 16:11 | |
| - misfits296 έγραψε:
- Εβγαινε σε μπλε μαυρο κανονικα... και αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι Limitide edition τεσπα....για πηγενε στην suzuki και ρωτα να σου δωσουν τον κωδικο για το χρωμα σου, ετσι θα μπορεις να το φιαξεις μετα ιδιο...
Αα μαλιστα. Παντως στο gixxer.com (http://www.gixxer.com/forums/showthread.php?t=166605) παραπεμπει σε μια διευθυνση ενα κοπελι για τους κωδικους χρωματων οποιασδηποτε μηχανης: http://www.colorrite.com/matrix-colors.cfm?CFID=2357764&CFTOKEN=67838627. Τωρα το σαιτ δεν το ξερω για να σου πω αν ειναι σωστο Οποτε μαλλον στην σουζουκι πρεπει να πας να ρωτησεις για σιγουρια | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Παρ 07 Μάης 2010, 16:13 | |
| ναι στα κ7 600 εβγαινε σε αυτο το μπλε.στην suzuki θα το ξερουν σιγουρα? θα κανω μια ερωτηση. | |
|
| |
ninja Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 117 Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Παρ 07 Μάης 2010, 16:18 | |
| - misfits296 έγραψε:
- Εβγαινε σε μπλε μαυρο κανονικα... και αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι Limitide edition τεσπα....για πηγενε στην suzuki και ρωτα να σου δωσουν τον κωδικο για το χρωμα σου, ετσι θα μπορεις να το φιαξεις μετα ιδιο...
Ναι και στη σουζουκι θα σου δωσουν κωδικο στανταρ!!! | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Παρ 07 Μάης 2010, 16:30 | |
| οκ παιδια θα ρωτησω αν ειναι.αν το βρω τελικα το χρωμα σκευτομαι να το κανω με ενα πινελακι,καθως ειναι πολυ μικρο το κομματάκι που εφυγε απο το χρωμα για να αποφυγω το βαψιμο σε καποιο φανοβαφειο που θα χρειαστεί να βαψει ενα μεγαλο μερος και πιθανόν να μην γινει και καλη δουλεια η γινεται να βαψει μονο το χτυπημα? ?τα φώτα σας παρακαλω.. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Παρ 07 Μάης 2010, 17:49 | |
| φιλε ειχα το ιδιο χρωμα μοτο,αν δεν το λεει το βιβλιαρακι που εχεισ απτη σουζουκι τραβα κ πεστουσ θελω τον κωδικο του χρωματος.αν ειναι πολυ μικρο βαφτο μονος σου αλλιος να πας να σου κανουν τοπικη βαφη. | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Παρ 07 Μάης 2010, 18:22 | |
| - xrhstos έγραψε:
- οκ παιδια θα ρωτησω αν ειναι.αν το βρω τελικα το χρωμα σκευτομαι να το κανω με ενα πινελακι,καθως ειναι πολυ μικρο το κομματάκι που εφυγε απο το χρωμα για να αποφυγω το βαψιμο σε καποιο φανοβαφειο που θα χρειαστεί να βαψει ενα μεγαλο μερος και πιθανόν να μην γινει και καλη δουλεια η γινεται να βαψει μονο το χτυπημα? ?τα φώτα σας παρακαλω..
γινεται να βαψει μονο το χτυπυμα αλλα μπορει αν ειναι κοντα σε αυτοκολητο μηπως σου πει οτι θα πρεπει να το βγαλει γτ αποσο ξερω κανουν ενα μεγαλο σαν μπαλομα γυρω γυρω απο το χτυπημα ωστε να ειναι οκ ... ετσι κανουν καποιοι για να γινει καλη δουλεια.. απο την αλλη αν παρεις μονος το χρωμα και το βαψεις θα πρεπει να περασεις και ενα βερνικη απο πανω ωστε για να μην σου ξανασπασει το χρωμα εκει...καλυτερα συμβουλεψου εναν βαφεα ωστε να κανεις καλη δουλεια .... | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Σαβ 08 Μάης 2010, 11:30 | |
| ενταξει παιδια τον βρηκα τον κωδικο απο την αντιπροσωπεια. ομως εδωσε καποιος σε αλλο forum μια σελιδα στην οποια μπορεις πολυ ευκολα να βρεις οτι κωδικο χρωματος θελεις και ειχε και αυτον που εψαχνα εγω. η σελιδα ειναι αυτη www.colorrite.com | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Σαβ 08 Μάης 2010, 11:47 | |
| - xrhstos έγραψε:
- ενταξει παιδια τον βρηκα τον κωδικο απο την αντιπροσωπεια.
ομως εδωσε καποιος σε αλλο forum μια σελιδα στην οποια μπορεις πολυ ευκολα να βρεις οτι κωδικο χρωματος θελεις και ειχε και αυτον που εψαχνα εγω. η σελιδα ειναι αυτη www.colorrite.com Kαλα ρε φιλαρακι, κι εγω αυτη την ιστοσελιδα δεν σου ειπα? | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Σαβ 08 Μάης 2010, 12:04 | |
| - crockh2001 έγραψε:
- xrhstos έγραψε:
- ενταξει παιδια τον βρηκα τον κωδικο απο την αντιπροσωπεια.
ομως εδωσε καποιος σε αλλο forum μια σελιδα στην οποια μπορεις πολυ ευκολα να βρεις οτι κωδικο χρωματος θελεις και ειχε και αυτον που εψαχνα εγω. η σελιδα ειναι αυτη www.colorrite.com Kαλα ρε φιλαρακι, κι εγω αυτη την ιστοσελιδα δεν σου ειπα? ναι φιλε χιλια συγνωμη εχει δικιο μου την εδωσες αμεσως στην αρχη απλα μπερδευτηκα εφυγα και βιαστικα χθες.παντος πολυ χρησιμη σελιδα σε ευχαρηστω. | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2009
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Παρ 24 Αυγ 2012, 14:33 | |
| Χρηστο ειναι ευκολο να μου πεις απο πια αντιπροσωπεια σου δωσανε τον κωδικο ? γιατι κατι εχω ακουσει οτι οι κωδικοι απο τα χρωματα δεν τους δεινουνε ... και οσο για την σελιδα με τους κωδικους εδω δτην επαρχια τα περισσοτερα μαγαζια δεν τους εχουνε περασμενους ..... ψανχω το χρυσο η το πορτοκαλι απο το κ8. καπια βοηθεια ? | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: μπλε χρωμα gsxr Παρ 24 Αυγ 2012, 18:52 | |
| - GsxrPower έγραψε:
- Χρηστο ειναι ευκολο να μου πεις απο πια αντιπροσωπεια σου δωσανε τον κωδικο ? γιατι κατι εχω ακουσει οτι οι κωδικοι απο τα χρωματα δεν τους δεινουνε ...
και οσο για την σελιδα με τους κωδικους εδω δτην επαρχια τα περισσοτερα μαγαζια δεν τους εχουνε περασμενους ..... ψανχω το χρυσο η το πορτοκαλι απο το κ8. καπια βοηθεια ? Χρυσό απο Κ8: κωδικός YMG χρώμα: Metallic Majestic Gold πορτοκαλί απο Κ7:κωδικός YME χρώμα Candy Max Orange | |
|
| |
| μπλε χρωμα gsxr | |
|