Greek GSX-R forum
ασφαλειες κλοπης Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ασφαλειες κλοπης Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ασφαλειες κλοπης Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ασφαλειες κλοπης Poll_l10ασφαλειες κλοπης Poll_c10ασφαλειες κλοπης Poll_r10 
JIMK7
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ασφαλειες κλοπης

Πήγαινε κάτω 
+8
Chris71
kahi
mistiriodis_tsantakias
petrospropo
xxx
misfits296
crockh2001
martza
12 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
martza
Normal gixxer
Normal gixxer
martza

Όνομα: : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Τόπος : καπου στον παλανητη γη
Αριθμός μηνυμάτων : 148
Αγωνιζόμενος : σταματηστε να ζηλευετε τα ασπρα!!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 24/11/2009

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΣαβ 16 Ιαν 2010, 13:41

nktr έγραψε:
με αυτές τις ιστορίες τη έψαξα για ασφάλεια κλοπής και βρήκα για το 85% του ποσού με 350 ευρώ το χρόνο (για την ηλικία μου) και με 650 ολική.
Το σκέφτομαι

εγω παιδια εκανα ασφαλεια κλοπεις κ πυρος με 170Ε το 6 μηνο οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει πμ.

Υ.Γ:εγω δεν εχω καμια σχεση με ασφαλειες δεν θα εχω κανενα κερδος απλα απο ενδιαφερον για της αγαπημενες μας GIXXER
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
crockh2001
Normal gixxer
Normal gixxer
crockh2001

Άντρας Όνομα: : Χαρης
Τόπος : Xανιά
Αριθμός μηνυμάτων : 332
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΣαβ 16 Ιαν 2010, 14:11

martza έγραψε:
εγω παιδια εκανα ασφαλεια κλοπεις κ πυρος με 170Ε το 6 μηνο οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει πμ.
Γιατι δεν λεμε δημοσια τις προσφορες με τις ασφαλειες για κλοπη? scratch ειχα ακουσει οτι μονο η interamerican κανει και εχει και μικτη στο προγραμμα της, νομιζω παειι καπου στο 600αρι αλλα πιστευω οτι συμφερει και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Αν οι mods νομιζουν οτι ειναι διαφημιση να αναφερθουν οι εταιριες τοτε σορρυ Embarassed
misfits296
Normal gixxer
Normal gixxer
misfits296

Άντρας Όνομα: : Θωμας
Τόπος : Αιγάλεω
Αριθμός μηνυμάτων : 247
Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΣαβ 16 Ιαν 2010, 14:51

Λοιπον παιδεια κανω εδω και ενα χρονο που εχω την μηχανη ασφαλεια κλοπης και πολλα αλλα που εχει το πακετο απο την interamerican ειναι η μονη που εχει ολικη 100 % και παιρνεις τα λεφτα σου κα8αρα πισω αλλα δεν εχει μικτη σιγουρα γτ το ειχα συζητηση λογο εξατμισης και κλπ... υπαρχουν και αλλες που κανουν ολικη αλλα με απαλαγη 10% και τετοια καποιες φορες πρεπει να το ρωρησεις για σιγουρα .... ενω εμενα σε αυτην ειναι στανταρ χωρις απαλαγες οποτε κα8αρα οσο εχει δηλωση για κλοπη.....ναι μεν ειναι ακριβη παντως ειμαι καπως ησυχος οπυ και να παω με την μηχανη ... τι να κανουμε πληρωνουμε κατι παραπανο τουλαχιστων για να εχουμε μετα!!!!! για το επομενο εξαμηνο μου βγηκε καπου στα 390 ευρο !!! παντως να ξερεται δεν υπαρχει καμια ωστε να κανει ολικη και μικτη οσοι εχουν κατι τετοιο καλυτερα να το ρωτησουν σιγουρα αν τους καλυπτη η μικτη ... και μικτη μικτη ασφαλεια για ολα και να πεσεις μονος σου δηλδη ζημιες ιδιου.. εχει μονο η interamerican αλλα παει το χρονο αν θυμαμαι γυρω στα 2000 ευρο.... :P
xxx
Normal gixxer
Normal gixxer
xxx

Άντρας Όνομα: : Κωνσταντίνος
Τόπος : θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 97
Αγωνιζόμενος : Στον ύπνο μου!
Hμερομηνία εγγραφής : 09/11/2009

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΣαβ 16 Ιαν 2010, 19:27

Εγώ που ρώτησα και που είχα interamerican μου είπαν 240 το εξάμηνο για 8500 ευρώ δηλωμένα σάν κόστος αποζημίωσης σε περίπτωση ολικής κλοπής.Τήν είχα πέρσυ καλοκαίρι και κοιμόμουν ήσυχα τα βράδια.Θα ξανακάνω σίγουρα απο απρίλιο για το εξάμηνο του καλοκαιριού.Τον χειμώνα την βάζω μέσα,και όταν λέω μέσα εννοώ ΜΕΣΑ στο σαλόνι..

ασφαλειες κλοπης Img0699g
martza
Normal gixxer
Normal gixxer
martza

Όνομα: : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Τόπος : καπου στον παλανητη γη
Αριθμός μηνυμάτων : 148
Αγωνιζόμενος : σταματηστε να ζηλευετε τα ασπρα!!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 24/11/2009

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΣαβ 16 Ιαν 2010, 19:33

εκτος απο την interamerican ειναι κ η chartis που ασφαλιζη μχκια
petrospropo
Normal gixxer
Normal gixxer
petrospropo

Άντρας Όνομα: : petros
Τόπος : peiraias
Αριθμός μηνυμάτων : 131
Hμερομηνία εγγραφής : 14/07/2009

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΣαβ 16 Ιαν 2010, 19:48

εγω την εχω ασφαλισει στην aig 185ε το εξαμηνο......και αν θυμαμαι καλα εχει απαλλαγη 10% αλλα δεν σε υποχρεωνει οθτε συναγερμο να εχεις ουτε γκαραζ ουτε τιπποτα απλα οταν τυχει γιατι μου εχει τυχει με ενα beverly πρεπει να περασουν 3 μηνες να πας το χαρτι της αστυνομιας και απαραιτητα τα 2 κλειδια,,,πιστευω οτι αξιζει μεχρι και το τελευταιο ε.....
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΚυρ 17 Ιαν 2010, 01:39

πετρο ολοι τον ιδιο χρονο κανουνε, ιντεραμερικαν 3 μηνες πας περνεις το χαρτι κ μεσα στον 4ο τα περνεις το εκανε φιλος κ πειρε τα λευτα πριν 1 βδομαδα (μετα απο 3,5 μινες)
αυτο με τα κληδια ειναι το πιο χαζο ελεος ....λες κ δεν γινοντε κοπιες ιδικα στα σουζουκι
http://www.myspace.com/stefanosk
kahi
Adv. gixxer
Adv. gixxer
kahi

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Τόπος : Περιστερι - Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 463
Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΚυρ 17 Ιαν 2010, 17:38

σωστος ο στεφανος το ειδα και εγω που χρειαστικε να βγαλω μια κοπια, γρηγορα και ευκολα
Chris71
Normal gixxer
Normal gixxer
Chris71

Άντρας Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 84
Hμερομηνία εγγραφής : 21/07/2009

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΔευ 18 Ιαν 2010, 11:00

Πέρα από την ασφαλιστική εταιρία έχει να κάνει και το πρακτορείο που θα σου κάνει την ασφάλεια και τις συμφωνίες που έχει κάνει με την εταιρία (πχ πότε θα πληρωθούν , τι ποσοστό θα πληρώσουν κλπ) Ξέρω ότι το πρακτορείο του Σφακιανάκη (Suzuki εκθέσεις μοτο) κάνουν Στην Chartis πρώην AIG με το πρακτορείο Executive Brockers επίσης του Σφακιανάκη οπού καλύπτει το 100% τις μηχανής και πληρωμή σε ένα μηνά !!! μια ενδεικτική τιμή για ένα 1000cc με άξια 10.000€ έρχεται στα 190€ το 6 μηνο!!

(δεν κάνω διαφήμιση για του περίεργους, χεσμένο τον έχω τον Σφακιανάκη άλλα είναι ένα σοβαρό ζήτημα που νομίζω μας αφορά όλους)

Κλέψανε του κολλητού μου Gsx-R 1000 όταν έκανε 13.000€ τα πήρε όλα πίσω Και το ξαναπήρε καινούργιο έκανε και απόσυρσή και του μείνανε και ρέστα
Laughing
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΤρι 02 Φεβ 2010, 22:12

Μπορεις να δωσεις περισοτερες πληροφοριες σε παρακαλω? Πριν 20 μερες πηραν το δικο μου και εχω κανει, την ιδια ασφαλεια απο το Σφακιανακη στο ιδιο πρακτοριο. Απο την ημερομηνια που το αγορασε, ποσος καιρος περασε μεχρι που του το κλεψανε? Και κατι αλλο, αυτο με την αποσυρση τι ειναι, για να ξερω και εγω? Θα σου ειμαι υποχρεος.
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΤρι 02 Φεβ 2010, 22:53

Παιδιά αν το ψάξετε η AIG - Chartis ναι μεν είναι φθηνότερη αλλά έχει απαλλαγή 25% και όχι 10% που είπε ο φίλος Πέτρος. Η μόνη και δυστυχώς ακριβή που τα παίρνεις όλα πίσω είναι η interamerican οπως είπε ο τσαντάκιας. (αυτή έχω και κάθε εξάμηνο παθαίνω 2 απανωτά εγκεφαλικά αλλά τι να κάνω...)
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΤρι 02 Φεβ 2010, 23:03

Ειναι σιγουρο αυτο? Κανενας με εμπειρια απο την Chartis ? θα μου πεις δεν ηξερες δεν ρωταγες? Ηταν το τελευταιο που ηθελα να σκεφτω τοτε μαλον...
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΤρι 02 Φεβ 2010, 23:51

Κοίτα το συμβόλαιο σου. Αυτό το πρόγραμμα που παίζει τωρα είναι με 25% απασφάλιση. Το δικό σου μπορεί να είναι άλλο. Τσέκ και πές μας.
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΤετ 03 Φεβ 2010, 02:06

Στα ποσα αποζημιωσης, για ολικη κλοπη εχω 11650, οσο την πηρα απο Σφακιανακη. Διπλα στις απαλαγες δεν εχει τυπωμενο τιποτα. Μηπως συμβενει αυτο επιδη ηταν αγορασμενη καινουρια και στα μεταχειρισμενα βαζουν απαλαγη?
BRIT.SOS
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 17
Αγωνιζόμενος : 0-402 STON DROMO
Hμερομηνία εγγραφής : 05/02/2010

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΚυρ 07 Φεβ 2010, 11:40

παιδια καλησπερα.την μηχανη την εχω σε γκαραζ?40ευρο * 6 μηνεσ= 240ευρο και αλλα 240 η ασφαλεια με κλοπι οποσ λεμε περιπου το εξαμινο ===(500 το εξαμινο).οσα πληρωνω περιπου για τισ δωσεισ της αγορασ.γ@μ@τα. Ηθελα να ρωτησω αν κανω αυτεσ τισ ασφαλειεσ που λεμε με κλοπη ειναι και η ασφαλεια για να την κυκλοφορο σωστα ?δεν χρειαζομαι και κατι αλλο?
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΚυρ 07 Φεβ 2010, 12:42

Καποιες ασφαλειες σε υποχρεονουν να εχεις συνεγερμο, αλλιως θεωρειτε αμελεια και δεν σε αποζιμιονουν. Ειχα ακουσει οτι σε καποιον που το εβαζε εξω, δεν ειχε χορο ουτε σε πυλοτη να το βαλει, δεν τον αποζιμιοναν. Ειναι καθαρα θεμα ασφαλειας. Σε καθε περιπτοση οπως καταλαβα και εγω, πρεπει να μαθεις τους ορους αποζιμιοσης για να μην βρεθεις προ εκπληξεων.
lakisman46
Hero gixxer
Hero gixxer
lakisman46

Άντρας Όνομα: : Λάζαρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1481
Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας
Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΚυρ 07 Φεβ 2010, 13:20

BRIT.SOS έγραψε:
παιδια καλησπερα.την μηχανη την εχω σε γκαραζ?40ευρο * 6 μηνεσ= 240ευρο και αλλα 240 η ασφαλεια με κλοπι οποσ λεμε περιπου το εξαμινο ===(500 το εξαμινο).οσα πληρωνω περιπου για τισ δωσεισ της αγορασ.γ@μ@τα. Ηθελα να ρωτησω αν κανω αυτεσ τισ ασφαλειεσ που λεμε με κλοπη ειναι και η ασφαλεια για να την κυκλοφορο σωστα ?δεν χρειαζομαι και κατι αλλο?
Δεν χρειαζεσαι κατι αλλο,ενοειται οτι ειναι κατι προσθετο εκτος της βασικης ασφαλισης για καλυψη σε περιπτωση ατυχηματος,αλλα και για να εισαι νομικα καλυμενος για αποφυγη προστιμου. okk
lakisman46
Hero gixxer
Hero gixxer
lakisman46

Άντρας Όνομα: : Λάζαρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1481
Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας
Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΚυρ 07 Φεβ 2010, 13:28

xxx έγραψε:
Εγώ που ρώτησα και που είχα interamerican μου είπαν 240 το εξάμηνο για 8500 ευρώ δηλωμένα σάν κόστος αποζημίωσης σε περίπτωση ολικής κλοπής.Τήν είχα πέρσυ καλοκαίρι και κοιμόμουν ήσυχα τα βράδια.Θα ξανακάνω σίγουρα απο απρίλιο για το εξάμηνο του καλοκαιριού.Τον χειμώνα την βάζω μέσα,και όταν λέω μέσα εννοώ ΜΕΣΑ στο σαλόνι..

ασφαλειες κλοπης Img0699g
ookkk Πολυ σωστος δεν υπαρχει καλυτερη φαση απο το να ξυπνας το πρωι και να πινεις καφε διπλα στην αγαπημενη σου......gixxer εννοω. file
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ασφαλειες κλοπης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ασφαλειες κλοπης   ασφαλειες κλοπης EmptyΚυρ 07 Φεβ 2010, 18:54

Ομολογουμενος, αυτο ειναι κατι, που πολυ θα ηθελαν να εχουν την δυνατοτητα, να το κανουν. Τι ασφαλειες και ιστοριες μετα μου λες ;-)

ασφαλειες κλοπης
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Yoshimura ασφάλειες Βαλβίδων....
» Παρολιγον θυμα κλοπης
» Προσοχή κίνδυνος κλοπής από υποτιθέμενους τεχνικούς τηλεφωνίας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com