| Παρολιγον θυμα κλοπης | |
|
+9boutser kontos 750 nikosath stam911 valkyrion 84 Miou teo46 Darksoul giXXXer 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Παρολιγον θυμα κλοπης Τρι 05 Ιουλ 2011, 20:47 | |
| Χθες βραδυ ημουν εξω για ποτο...κατα τις 3 ειπαμε να το σχολασουμε, μπαινω στο αμαξι και πηγαινω σπιτι φτανω κ βλεπω την πορτα της αυλης μισανοιχτη, τοτε την ψιλιαζομαι κ λεω παει μας τα πηρανε κατεβαινω απο το αμαξι, κοιταω, οι μηχανες ηταν εκει...ωραια λεω δν εχουν βγει απο μεσα κανω μια βολτα στην αυλη και δεν βλεπω κανεναν, λεω προλαβανε φυγανε τα κ@λ@παιδα και παω να φυγω και κεινη την ωρα βλεπω δυο ποδια πισω απο ενα τοιχακι κ τρεχω μ περνουν χαμπαρι κα πηδανε απο τον φραχτη δυστηχως δν τους προλαβα αλλα τουλαχιστον δεν πηραν ουτε βιδα...προσπαθησανε να κλεψουν το Ζ του αδερφου αφου βαλανε ενα κλειδι δικο τους, προσπαθουσαν να ξεκλειδωσουν το τιμονι...γινεται αυτο? ολα αυτα στην ελευθερουπολη καβαλας π μεχρι πριν λιγα χρονια καλοκαιρι κοιμομασταν μ ανοιχτες πορτες! Ευχομαι ν τους βρουν... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Τρι 05 Ιουλ 2011, 20:55 | |
| παλι καλα φιλε παλι καλα αλλα να ξερεις μπορει να ξαναπροσπαθησουν!!μακαρι να μην μπορεσουν να ξανανασανουν | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Τρι 05 Ιουλ 2011, 21:24 | |
| τυχερος μεσα στην ατυχια σου... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Τρι 05 Ιουλ 2011, 21:27 | |
| παλι καλα που τους προλαβες... | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Τρι 05 Ιουλ 2011, 22:00 | |
| προσεχε μην στην ξανακανουνε την δουλεια αλλη μερα Παναγιωτη.παρεπιμτωντος ανεβασα και τις φωτο απο τα μανιταρια που χες ζητησει,δεν ξερω αν τις ειδες. | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Τρι 05 Ιουλ 2011, 22:04 | |
| Καλα που το σχολασατε αδερφε και γυρισες σπιτι.Τιποτα δεν γινεται τυχαια πιστευω!Το νου σας! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Τρι 05 Ιουλ 2011, 22:12 | |
| Τωρα αν θελουν ας ερθουν...θα πρεπει να σπαν μια μερα κλειδαριες κ λουκετα και να αντιπετωπισουν κ μια καραμπινα γεματη αν τους παρω χαμπαρι Πανο δν τις ειδα ρε φιλε θα τις δω...ολα καλα με τα μανοταρια δλδ και γω τα περιμενω! Οντως τπτ δν γινεται τυχαια... | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Τρι 05 Ιουλ 2011, 22:31 | |
| ολα μια χαρα.δες τες και πες μου γνωμη.αντε με το καλο να σου ρθουνε και σενα. και αν σου κανουνε την τιμη ξαναρθουνε που δεν σου το ευχομαι επ ουδενι γεμισε τους τον πισινο σκαγια | |
|
| |
nikosath Jr.gixxer
Όνομα: : Nikos Τόπος : Athens Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 9 Hμερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Τρι 05 Ιουλ 2011, 22:55 | |
| Καραμπίνα θέλουν τα μ@ν@πανα. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Τετ 06 Ιουλ 2011, 01:31 | |
| μην το πεις ουτε του παπα!!!!! αν σου ξαναερθουν δωστους στο λαο να κρινει την τυχη τους. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Τετ 06 Ιουλ 2011, 05:27 | |
| τη λες ρε πατριδα μεγαλη πικρα απ την μια γιατι πιρες την φοβια αλλα απ την αλλη εισουν τυχερος. λοιπων περιμενε μεχρι τις 15-8 που ερχομαι με αδεια. εγω δεν θα φερω καραμπινα αλλα θα φερω τα γαντια του box. και φαντασου εγω την εχω στο χωριο γιατι φοβαμε να την κατεβασω Αθηνα λογο των πολλων κλωπων. και αν μαθεις ποιοι ηταν θελω να μου πεις ε! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Τετ 06 Ιουλ 2011, 12:37 | |
| φτου γ@μωτο... επρεπε να τον πετυχης την ωρα που εβαζε το κλειδι, οχι την ωρα που εφευγε... ..τα ποδαρια απο την ριζα..!! | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Τετ 06 Ιουλ 2011, 14:44 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Χθες βραδυ ημουν εξω για ποτο...κατα τις 3 ειπαμε να το σχολασουμε, μπαινω στο αμαξι και πηγαινω σπιτι φτανω κ βλεπω την πορτα της αυλης μισανοιχτη, τοτε την ψιλιαζομαι κ λεω παει μας τα πηρανε κατεβαινω απο το αμαξι, κοιταω, οι μηχανες ηταν εκει...ωραια λεω δν εχουν βγει απο μεσα κανω μια βολτα στην αυλη και δεν βλεπω κανεναν, λεω προλαβανε φυγανε τα κ@λ@παιδα και παω να φυγω και κεινη την ωρα βλεπω δυο ποδια πισω απο ενα τοιχακι κ τρεχω μ περνουν χαμπαρι κα πηδανε απο τον φραχτη δυστηχως δν τους προλαβα αλλα τουλαχιστον δεν πηραν ουτε βιδα...προσπαθησανε να κλεψουν το Ζ του αδερφου αφου βαλανε ενα κλειδι δικο τους, προσπαθουσαν να ξεκλειδωσουν το τιμονι...γινεται αυτο?
ολα αυτα στην ελευθερουπολη καβαλας π μεχρι πριν λιγα χρονια καλοκαιρι κοιμομασταν μ ανοιχτες πορτες! Ευχομαι ν τους βρουν... Παλι καλα φιλε...να ξερεις οτι οντως παιζει κολπο με τα κλειδια.Ειδικα στην αθηνα ειναι μπλεγμενα πολλα συνεργεια στο κολπο βγαζουν αντικλειδια κ παιρνουν τις μηχανες σαν κυριοι...οσο για τα αυτο κινητα προσφατα εκλεψαν ενα επετειακο golf gti με το με το κλειδι παρακαλω κ οι μπατσοι του ειπαν οτι υπαρχει ειδικος μηχανισμος που "κλεβει" τα στοιχεια του κλειδιου οταν παταμε το κουμπι για να ανοιξουν τηλεχειριζομενα οι πορτες!!! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Τετ 06 Ιουλ 2011, 16:54 | |
| Κωστη φιλε εχε το νου σου γιατι εχω ακουσει αρκετα κ για τα μερη μας...τωρα εχω πει περιγραφες στους μπατσους βρηκαν κατι δαχτυλικα κ αυτοι εχουν κ κατι υποψιες και μου ειπαν οτι καιρο ψαχνουν κ μαλλον θ βγαλουν ακρη αλλα μεχρι τοτε να μν πω τι εχω δει...αντε ν δουμε! Χρηστο αμα τους επιανα φιλε δν την γλιτωνανε σιγουρα εγω φυλακη αλλα αυτοι μερα δεν θα ζουσαν παραπανω... Μπαμπη απ οτι εμαθα εγω δν γινεται αυτο με το κλειδι οχι μονο δν περνει μπρος αλλα ουτε ξεκλειδωνει το τιμονι αν δν διαβασει το τσιπακι μου ειπαν κ πρεπει ν ισχυει γιατι αυτοι παιδευτηκαν πολυ να φανταστεις απο την δυναμη π βαλανε το κλειδι ειχε γινει λες κ το βαρουσαν μ σφυρι...τι να πω! Σαν συμπεραμα ειναι οτι ειναι σιγουρα πρωταριδες γιατι τελικα βρηκαμε πολλα λαθη που κανανε αλλα δν μπορω ν πω τπτ ακομη...οπως και οτι ειναι πιτσιρικαδες! | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Τετ 06 Ιουλ 2011, 17:03 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Κωστη φιλε εχε το νου σου γιατι εχω ακουσει αρκετα κ για τα μερη μας...τωρα εχω πει περιγραφες στους μπατσους βρηκαν κατι δαχτυλικα κ αυτοι εχουν κ κατι υποψιες και μου ειπαν οτι καιρο ψαχνουν κ μαλλον θ βγαλουν ακρη αλλα μεχρι τοτε να μν πω τι εχω δει...αντε ν δουμε!
Χρηστο αμα τους επιανα φιλε δν την γλιτωνανε σιγουρα εγω φυλακη αλλα αυτοι μερα δεν θα ζουσαν παραπανω... Μπαμπη απ οτι εμαθα εγω δν γινεται αυτο με το κλειδι οχι μονο δν περνει μπρος αλλα ουτε ξεκλειδωνει το τιμονι αν δν διαβασει το τσιπακι μου ειπαν κ πρεπει ν ισχυει γιατι αυτοι παιδευτηκαν πολυ να φανταστεις απο την δυναμη π βαλανε το κλειδι ειχε γινει λες κ το βαρουσαν μ σφυρι...τι να πω! Σαν συμπεραμα ειναι οτι ειναι σιγουρα πρωταριδες γιατι τελικα βρηκαμε πολλα λαθη που κανανε αλλα δν μπορω ν πω τπτ ακομη...οπως και οτι ειναι πιτσιρικαδες! Απο οτι καταλαβα και εγω ειναι πιτσιρικαδες με πειρα στα παπια προσπαθωντας να ανεβουν επιπεδο!! Φτιαξε μερικα σκαγια με χοντρο αλατι μην πας αδικα εσυ!! Οσο αυτο που λενε για τα κλειδια δεν ισχυει παρα μονο στους συναγερμους και αυτος που εχει το μαραφετι πρεπει να ειναι σε εμβελεια αναμεσα σε σενα και την μοτο! | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Πεμ 14 Ιουλ 2011, 12:18 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Πεμ 14 Ιουλ 2011, 12:29 | |
| | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Πεμ 14 Ιουλ 2011, 15:00 | |
| Το μαθα το μαθα και το χαρηκα πολυ το χα πει οτι ηταν πιτσιρικαδες κ οτι δν θα την γλιτωνανε...αντε τωρα να μαθευτει ποιος τσογλ@νακι ειναι, να παρακαλαει να μπει φυλακη γιατι το χουν μαθει στην περιοχη κ θα φαει πολυ ξυλο! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Πεμ 14 Ιουλ 2011, 18:04 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Το μαθα το μαθα και το χαρηκα πολυ το χα πει οτι ηταν πιτσιρικαδες κ οτι δν θα την γλιτωνανε...αντε τωρα να μαθευτει ποιος τσογλ@νακι ειναι, να παρακαλαει να μπει φυλακη γιατι το χουν μαθει στην περιοχη κ θα φαει πολυ ξυλο!
na κανονισουμε να ανεβουμε απο αθηνα να ριξουμε μερικες και εμεις.... | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Παρολιγον θυμα κλοπης Πεμ 14 Ιουλ 2011, 21:43 | |
| Χαχααχχααααχαχαχα...αυτο λεει εδω ολος ο κοσμος αυτος θα φαει ξυλο για ολους τους κλεφτες! | |
|
| |
| Παρολιγον θυμα κλοπης | |
|