| Μου αναψε το F1 | |
|
+5potis giorgostam platonas STELIOS xrhstos 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: Μου αναψε το F1 Κυρ 17 Ιαν 2010, 17:01 | |
| το F1 μου εχει αναψει μερικες φορες και εχει σβησει.Η μηχανη ομως δεν εκανε τιποτα δουλευε και δουλευει ρολόι.Είχε κάποιος το ιδιο προβλημα;θελω να βαλω την μηχανη στον εγκέφαλο να δουμε πιο ειναι το προβλημα.Για περιπου δυο μηνες ακομα εχω εγκυηση θα πρεπει να πληρωσω για τον ελεγχω αυτο; | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Κυρ 17 Ιαν 2010, 17:16 | |
| Ποσά χιλιόμετρα έχει η μηχανή σου, φοράς εξάτμιση | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Κυρ 17 Ιαν 2010, 18:39 | |
| Μπορει απλα να παρεις κ την φυσα οπου σου βγαζει τον κωδικο σφαλματος στην οθονη κ να το δεις απο το manual μονο σου..
κανα 20αρι νομιζω εχει η φυσα. | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:56 | |
| - platonas έγραψε:
- Μπορει απλα να παρεις κ την φυσα οπου σου βγαζει τον κωδικο σφαλματος στην οθονη κ να το δεις απο το manual μονο σου..
κανα 20αρι νομιζω εχει η φυσα. γινεται και χωρις να αγορασεις τιν φυσα.απλα συνδεεις δυο καλωδιακια που εχει η φυσα της μηχανης κατω απο την σελα και σου βγαζει τιν βλαβη στο κοντερ.πχ(c 35) γραφεις το κωδικο στο google και σου εξηγει... | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Κυρ 17 Ιαν 2010, 21:00 | |
| Συνήθως το F1 έχει σχέση με την πεταλούδα όταν το βάζεις μπροστά. Πρέπει να περιμένεις να ολοκληρωθεί ο ψεκασμός. | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Δευ 18 Ιαν 2010, 15:22 | |
| εχω 8000χιλ και δεν εχω εξάτμιση δεν εχω πειράξει τιποτα ειναι οπως το πειρα | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Δευ 18 Ιαν 2010, 16:47 | |
| παιδια γεφυρώσω τα δυο καλωδια και μου εβγαλε τον κωδικο _c00 ετσι ακριβως με την παυλα,δηλαδη κανενα προβλημα. | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Δευ 18 Ιαν 2010, 20:17 | |
| - xrhstos έγραψε:
- παιδια γεφυρώσω τα δυο καλωδια και μου εβγαλε τον κωδικο _c00 ετσι ακριβως με την παυλα,δηλαδη κανενα προβλημα.
τα γεφυροσες οταν σου αναβε FI?γιατι απο τι ειπες αναβοσβηνη. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Δευ 18 Ιαν 2010, 20:55 | |
| - xrhstos έγραψε:
- παιδια γεφυρώσω τα δυο καλωδια και μου εβγαλε τον κωδικο _c00 ετσι ακριβως με την παυλα,δηλαδη κανενα προβλημα.
Εκεινη την ωρα δεν σου αναβε fi και για αυτο σου εβγαλε παυλα που ειναι για να ρυθμιζεις το tps | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Τρι 19 Ιαν 2010, 00:36 | |
| λοιπον οταν γεφυρωσα τα καλωδια δεν μου αναβε το F1,γι’αυτο δεν μου εδειξε καμια βλαβη,για να μου έδειχνε την βλαβει επρεπε να τα γεφυρωσω την ωρα που αναβε το F1,δεν το ηξερα αυτο τωρα το ξερω. τωρα πηγα το εβαλα στον εγκεφαλο και εδειξε δυσλειτουργια πεταλουδας καυσαεριων,και αυτο γινεται οταν δυσκολεύεται η δεν ανοιγει καλα η πεταλουδα. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Τρι 19 Ιαν 2010, 00:44 | |
| - xrhstos έγραψε:
- λοιπον οταν γεφυρωσα τα καλωδια δεν μου αναβε το F1,γι’αυτο δεν μου εδειξε καμια βλαβη,για να μου έδειχνε την βλαβει επρεπε να τα γεφυρωσω την ωρα που αναβε το F1,δεν το ηξερα αυτο τωρα το ξερω.
τωρα πηγα το εβαλα στον εγκεφαλο και εδειξε δυσλειτουργια πεταλουδας καυσαεριων,και αυτο γινεται οταν δυσκολεύεται η δεν ανοιγει καλα η πεταλουδα. Κλασικη περιπτωση των GSXR Η θελουν ρυθμιση οι ντιζες που εχει η το μοτερ ( σεβρομηχανισμος εξουπ ) οπου νανε θα το παρεις στο χερι απο γραναζια | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Τρι 19 Ιαν 2010, 01:41 | |
| - xrhstos έγραψε:
- λοιπον οταν γεφυρωσα τα καλωδια δεν μου αναβε το F1,γι’αυτο δεν μου εδειξε καμια βλαβη,για να μου έδειχνε την βλαβει επρεπε να τα γεφυρωσω την ωρα που αναβε το F1,δεν το ηξερα αυτο τωρα το ξερω.
τωρα πηγα το εβαλα στον εγκεφαλο και εδειξε δυσλειτουργια πεταλουδας καυσαεριων,και αυτο γινεται οταν δυσκολεύεται η δεν ανοιγει καλα η πεταλουδα. Για αυτό σε ρωτούσα ποσά χιλ.. έχεις κάνει και άμα φοράς εξάτμιση συνήθως άμα ανάβει το F1 που και που και η μηχανή δουλεύει κανονικά ετοιμάζετε να κολλήσει το servo που σου λέει και ο JIMK7 σε κάποια φάση το F1 θα μείνει μόνιμα και συνήθως χαλάνε η φωλιές που κρατάνε τα γρανάζια το ίδιο είχα πάθει στο K5 1000 που φοράει το ίδιο servo μηχανισμό. Γαι αυτό όταν σε ρωτάνε άπαντα τώρα πήγες και πλήρωσες :?: :?: :?: για να στο βάλουνε στον εγκέφαλο μπορούσες να το δεις με το μάτι άμα κολλάει χωρίς να λυσεις βίδα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την STELIOS στις Τρι 19 Ιαν 2010, 01:54, 1 φορά | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Τρι 19 Ιαν 2010, 01:51 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- xrhstos έγραψε:
τωρα πηγα το εβαλα στον εγκεφαλο και εδειξε δυσλειτουργια πεταλουδας καυσαεριων,και αυτο γινεται οταν δυσκολεύεται η δεν ανοιγει καλα η πεταλουδα. Κλασικη περιπτωση των GSXR
Η θελουν ρυθμιση οι ντιζες που εχει η το μοτερ ( σεβρομηχανισμος εξουπ ) οπου νανε θα το παρεις στο χερι απο γραναζια το ιδιο επαθα και εγω χαλασαν τα γραναζια απο το σεβρομοτερ. αλλα δεν με απασχολισε καθολου, το αφερεσα τελιος βγαζωντας ανα καλοδιακι απο τιν ηλεκτρονικη (p5) και εσβισε και μπορω να πω οτι παει και καλητερα... [img] [/img]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giorgostam στις Τρι 19 Ιαν 2010, 13:27, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Τρι 19 Ιαν 2010, 05:47 | |
| Ασχετο αλλα νομιζω η παυλα πρεπει να ειναι στην μεση αρα μαλλον θες και ρυθμιση TPS... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Τρι 19 Ιαν 2010, 09:51 | |
| - Cube Capacity έγραψε:
- Ασχετο αλλα νομιζω η παυλα πρεπει να ειναι στην μεση αρα μαλλον θες και ρυθμιση TPS...
Στη μεση θα ηταν απλα εδω δεν μπορουσε να το κανει | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Τρι 19 Ιαν 2010, 15:43 | |
| - STELIOS έγραψε:
- xrhstos έγραψε:
τωρα πηγα το εβαλα στον εγκεφαλο και εδειξε δυσλειτουργια πεταλουδας καυσαεριων,και αυτο γινεται οταν δυσκολεύεται η δεν ανοιγει καλα η πεταλουδα.
Για αυτό σε ρωτούσα ποσά χιλ.. έχεις κάνει και άμα φοράς εξάτμιση συνήθως άμα ανάβει το F1 που και που και η μηχανή δουλεύει κανονικά ετοιμάζετε να κολλήσει το servo που σου λέει και ο JIMK7 σε κάποια φάση το F1 θα μείνει μόνιμα και συνήθως χαλάνε η φωλιές που κρατάνε τα γρανάζια το ίδιο είχα πάθει στο K5 1000 που φοράει το ίδιο servo μηχανισμό.
Γαι αυτό όταν σε ρωτάνε άπαντα τώρα πήγες και πλήρωσες :?: :?: :?: για να στο βάλουνε στον εγκέφαλο μπορούσες να το δεις με το μάτι άμα κολλάει χωρίς να λυσεις βίδα. ειχα απαντηση πιο πανω.εχω 8000 χιλ και την μανισια εξατμιση.δεν πληρωσα κατι γιατι εχω εγγυηση ακομα. | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Τρι 19 Ιαν 2010, 17:07 | |
| Aπο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι κατι σημαντικο ολος αυτος ο μηχανισμος της πεταλουδας και οταν τα παιξει τελειος τον ξηλωνουμε με την σωστη διαδικασια οπως μας εδειξε και ο JIMK7 και ολα μια χαρα.
Tωρα γι’αυτο που ανεφερε ο cube capacity για το TPS,γνωριζει καποιος για το ποια ειναι η σωστη θεση; Εμενα μου το δειχνει ετσι ακριβως _c00 με την παυλα κατω,στο ρελαντι.Στης 1500σ.α.λ ετσι -c00 στην μεση δηλαδη και απο της 2000σ.α.λ και πανω η παυλα παει τερμα πανω στην τριτη θεση την οποια δεν μπορω να δειξω με σχημα. Αν ειναι ρυθμισμενο λαθος το TPS υπαρχει καποιος κινδυνος για την μηχανη η απλα δεν θα εχει καλη αποδωσει. Εγω τωρα που το εβαλα στον εγκεφαλο,αν ηταν λαθος δεν θα το βλεπει ο μηχανικος να το διορθωσει; | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Τρι 19 Ιαν 2010, 18:45 | |
| - xrhstos έγραψε:
- Aπο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι κατι σημαντικο ολος αυτος ο μηχανισμος της πεταλουδας και οταν τα παιξει τελειος τον ξηλωνουμε με την σωστη διαδικασια οπως μας εδειξε και ο JIMK7 και ολα μια χαρα.
Tωρα γι’αυτο που ανεφερε ο cube capacity για το TPS,γνωριζει καποιος για το ποια ειναι η σωστη θεση; Εμενα μου το δειχνει ετσι ακριβως _c00 με την παυλα κατω,στο ρελαντι.Στης 1500σ.α.λ ετσι -c00 στην μεση δηλαδη και απο της 2000σ.α.λ και πανω η παυλα παει τερμα πανω στην τριτη θεση την οποια δεν μπορω να δειξω με σχημα. Αν ειναι ρυθμισμενο λαθος το TPS υπαρχει καποιος κινδυνος για την μηχανη η απλα δεν θα εχει καλη αποδωσει. Εγω τωρα που το εβαλα στον εγκεφαλο,αν ηταν λαθος δεν θα το βλεπει ο μηχανικος να το διορθωσει; Στο ρελαντι η παυλα πρεπει να ειναι στη μεση και οχι κατω να πας να σου ρυθμισουν το ΤPS Ισως να μην το προσεξε ο μηχανικος σου | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Τετ 20 Ιαν 2010, 15:54 | |
| | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Τετ 20 Ιαν 2010, 20:24 | |
| Ρε συ Δημητρη, το TPS δεν ρυθμιζεται ευκολα με μια βιδουλα (σταυροκατσαβιδο) η οποια βρισκεται διπλα απο το TB SYNC? Aν ειπα μ@λ@κι@ διορθωσε με ... Ευχαριστω! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Τετ 20 Ιαν 2010, 20:50 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- Ρε συ Δημητρη, το TPS δεν ρυθμιζεται ευκολα με μια βιδουλα (σταυροκατσαβιδο) η οποια βρισκεται διπλα απο το TB SYNC?
Aν ειπα μ@λ@κι@ διορθωσε με ... Ευχαριστω! Το TPS ειναι προεκταση των πεταλουδων στα σωματα ψεκασμου και δεν ειναι με βιδα σταυρωτη αλλα με θροξ απο τι θυμαμαι που ισος με το καθε μηχανακι να αλλαζει :P Δεν ειναι ευκολη δουλεια και καλο να ειναι σε καποιον που δεν εχει τις απαραιτητες γνωσης να μην σκαλιζει πραγματα που δεν ξερει γιατι μπορει να κανει περισσοτερη ζημια | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Πεμ 21 Ιαν 2010, 02:40 | |
| ok θα το κοιταξω.Τωρα μεχρι να παω να το ρυθμισω εχει καποιο πλροβλημα αν δουλεψει ετσι η μηχανη;;;[/quote] Κανονικα πρεπει να εχει αρρυθμιες και να σου σβηνει που και που [/quote] Οχι ποτε δεν μου εσβησε και δουλευει ρολόι.Υπαρχει περιπτωση να το στηλανε ετσι απο την αντιπροσωπεια;Γιατι απο οσο ξερω τα ελενχουν πριν τα στυλουν η μπορει να ξερυθμιστει και μονο του; | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Πεμ 21 Ιαν 2010, 07:38 | |
| :arrow: :idea: Χρήστο πήγαινε στο GOOGLE και μπες στο GSXR DIAGNOSTIC στην πρώτη σελίδα GSXR K6/K7 dealer mode bypass guide και δες κάποιον που είχε παρόμοιο θέμα με εσένα....δεν ξέρω αν οι κωδικοί βλαβών είναι ίδιοι με όλα τα μοντέλα , αλλά ενημερωτικά σου λέω , όπως θα δεις και στο site ότι η εν λόγω βλάβη ή δε σημαίνει τίποτε ή δεν είναι καταγεγραμμένη στο επίσιμο manual και προσωπικά στο δικό μου , όταν την είχε βγάλει , το είχαν δεί πολλοί μηχανικοί και δεν βρίσκαν τίποτα (φαντασου ότι είχα ''μείνει'' σε εκδρομή έξω από τα ΜΕΓΑΡΑ και γύρισα με την οδική) το μηχανάκι το πήγα στο συνεργείο του jimk7 εντέλει και ΕΚΕΙ μου βρήκαν οτι ήταν ηλεκτρολογικό το θέμα .Το πήγαν σε ηλεκτρολόγο και απεφάνθηκαν 2 θέματα :α) ο συναγερμός της μηχανής δημιουργούσε απώλεια ρεύματος και μικροβραχυκύκλωνε και β) είχα και διαρροή ρεύματος , απο φθαρμένο καλώδιο στην κεντρική καλωδίωση της μηχανής....(jimk7 θυμάσαι???) απο τότε δεν μου ξαναδημιούργησε πρόβλημα... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μου αναψε το F1 Πεμ 21 Ιαν 2010, 10:13 | |
| - xrhstos έγραψε:
- ok θα το κοιταξω.Τωρα μεχρι να παω να το ρυθμισω εχει καποιο πλροβλημα αν δουλεψει ετσι η μηχανη;;;
Κανονικα πρεπει να εχει αρρυθμιες και να σου σβηνει που και που [/quote] Οχι ποτε δεν μου εσβησε και δουλευει ρολόι.Υπαρχει περιπτωση να το στηλανε ετσι απο την αντιπροσωπεια;Γιατι απο οσο ξερω τα ελενχουν πριν τα στυλουν η μπορει να ξερυθμιστει και μονο του;[/quote] Mηπως τοτε λεω μηπως κανεις λαθος και η παυλα δεν ειναι τερμα κατω αλλα στη μεση | |
|
| |
| Μου αναψε το F1 | |
|