Greek GSX-R forum
Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
    Κορυφαίοι συγγραφείς
    Miou
    Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 Poll_l10Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 Poll_c10Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 Poll_r10 
    JIMK7
    Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 Poll_l10Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 Poll_c10Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 Poll_r10 
    nasos-v
    T.R.E
    k8 600 kk
    kostaskr6
    κολτρέϊν
    Leroy
    ripper
    mistiriodis_tsantakias

Μου αναψε το F1

Πήγαινε κάτω 
    +5
    potis
    giorgostam
    platonas
    STELIOS
    xrhstos
    9 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    xrhstos
    Normal gixxer
    Normal gixxer
    xrhstos

Άντρας Όνομα: : χρηστος
    Τόπος : κοζανη
    Αριθμός μηνυμάτων : 108
    Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009

Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μου αναψε το F1   Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 27 Ιαν 2010, 12:05

ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
    :arrow: :idea: Χρήστο πήγαινε στο GOOGLE και μπες στο GSXR DIAGNOSTIC στην πρώτη σελίδα GSXR K6/K7 dealer mode bypass guide και δες κάποιον που είχε παρόμοιο θέμα με εσένα....δεν ξέρω αν οι κωδικοί βλαβών είναι ίδιοι με όλα τα μοντέλα , αλλά ενημερωτικά σου λέω , όπως θα δεις και στο site ότι η εν λόγω βλάβη ή δε σημαίνει τίποτε ή δεν είναι καταγεγραμμένη στο επίσιμο manual και προσωπικά στο δικό μου , όταν την είχε βγάλει , το είχαν δεί πολλοί μηχανικοί και δεν βρίσκαν τίποτα (φαντασου ότι είχα ''μείνει'' σε εκδρομή έξω από τα ΜΕΓΑΡΑ και γύρισα με την οδική) το μηχανάκι το πήγα στο συνεργείο του jimk7 εντέλει και ΕΚΕΙ good μου βρήκαν οτι ήταν ηλεκτρολογικό το θέμα .Το πήγαν σε ηλεκτρολόγο και απεφάνθηκαν 2 θέματα :α) ο συναγερμός της μηχανής δημιουργούσε απώλεια ρεύματος και μικροβραχυκύκλωνε και β) είχα και διαρροή ρεύματος , απο φθαρμένο καλώδιο στην κεντρική καλωδίωση της μηχανής....(jimk7 θυμάσαι???) απο τότε δεν μου ξαναδημιούργησε πρόβλημα... kapelo

Φιλε ειχα μια φωτογραφια που με βοήθησε λιγο.
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    xrhstos
    Normal gixxer
    Normal gixxer
    xrhstos

Άντρας Όνομα: : χρηστος
    Τόπος : κοζανη
    Αριθμός μηνυμάτων : 108
    Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μου αναψε το F1   Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 27 Ιαν 2010, 15:21

JIMK7 έγραψε:
    xrhstos έγραψε:
    ok θα το κοιταξω.Τωρα μεχρι να παω να το ρυθμισω εχει καποιο πλροβλημα αν δουλεψει ετσι η μηχανη;;;

Κανονικα πρεπει να εχει αρρυθμιες και να σου σβηνει που και που xmmm

Οχι ποτε δεν μου εσβησε και δουλευει ρολόι.Υπαρχει περιπτωση να το στηλανε ετσι απο την αντιπροσωπεια;Γιατι απο οσο ξερω τα ελενχουν πριν τα στυλουν η μπορει να ξερυθμιστει και μονο του;[/quote]

Mηπως τοτε λεω μηπως κανεις λαθος scratch και η παυλα δεν ειναι τερμα κατω αλλα στη μεση xmmm[/quote]

Το ελενξα ξανα μηπως κανω λαθος αλλα ειναι ετσι οπως ειχα πει,με την μονη διαφορα οτι το κοιταξα με σβηστη μηχανη κατι που δεν ειχα κανει πριν και η παυλα ειναι στη μεσαια θεση οπως φαινεται στην φωτογραφια απο κατω
    Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 Dsc00380ol
    στο ρελαντι στις 1100-1200σ.α.λ. ειναι τερμα κατω
    Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 Dsc00370b
    στις 1500-1600σ.α.λ. ειναι στην μεση
    Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 Dsc00371w
    και περιπου στις 3200-3300 και πανω ειναι τερμα πανω
    Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 Dsc00372j
    JIMK7
    Full gixxer
    Full gixxer
    JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Τόπος : KΡHTH XANIA
    Αριθμός μηνυμάτων : 8101
    Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
    Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μου αναψε το F1   Μου αναψε το F1 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 27 Ιαν 2010, 20:12

xrhstos έγραψε:

Το ελενξα ξανα μηπως κανω λαθος αλλα ειναι ετσι οπως ειχα πει,με την μονη διαφορα οτι το κοιταξα με σβηστη μηχανη κατι που δεν ειχα κανει πριν και η παυλα ειναι στη μεσαια θεση οπως φαινεται στην φωτογραφια απο κατω
    στο ρελαντι στις 1100-1200σ.α.λ. ειναι τερμα κατω
    στις 1500-1600σ.α.λ. ειναι στην μεση
    και περιπου στις 3200-3300 και πανω ειναι τερμα πανω

Πηγαινε να το ρυθμισεις hallo

Μου αναψε το F1
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
     Παρόμοια θέματα
    -
    » F1 ένδειξη άναψε ξαφνικά!!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
    Μετάβαση σε:  
    Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
    gixxerforum@gmail.com