| Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! | |
|
+12papagym gixxermak Hamamatsu valentinosgsxr gat0s Oikopedofagos Κωσταςηρακλειο JIMK7 jimmyjp mistiriodis_tsantakias kahi petrospropo 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
petrospropo Normal gixxer
Όνομα: : petros Τόπος : peiraias Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 14/07/2009
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Παρ 15 Ιαν 2010, 23:06 | |
| τρομερες τιμες και τον δημητρη τον ξερω προσωπικα πολυ καλο παιδι και γνωστης του θεματος...τον συνιστω με κλειστα ματια.εγω εκει βαζω λαστιχα και μονο εκει..... και για την συνεργασια με το φορουμ..... | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Σαβ 16 Ιαν 2010, 07:15 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Σαβ 16 Ιαν 2010, 15:48 | |
| μπορουμε να μαθουμε ποσο μας αφηνει Dunlop sportmax GP d211 190/120 ? thnx | |
|
| |
jimmyjp Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Μεγαρα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Του χρονου!!! Hμερομηνία εγγραφής : 30/11/2009
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Σαβ 16 Ιαν 2010, 16:01 | |
| Φιλε Στεφανε,κανε του ενα τηλ στο 210-4827200 και καντου μια ερωτηση.Δεν εχει Dunlop στο μαγαζι,αλλα φερνει οτι θες... | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Σαβ 16 Ιαν 2010, 22:03 | |
| εε αμα δεν φερνει δεν θα εχει καλη τιμη θενξ παντος ;P | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Σαβ 16 Ιαν 2010, 22:42 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- εε αμα δεν φερνει δεν θα εχει καλη τιμη θενξ παντος ;P
Ρε μανια αυτο το παιδι με τα Dunlop sportmax GP d211 εδω σου λενε οτι εχει καλυτερα και εσυ εχεις κολλησει με τα Dunlop Το Δημητρη τον ξερω κι εγω και ειναι πολυ καλος γνωστης στο αντικειμενο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 01:34 | |
| πεσμου ενα καλητερο μιτσο γιατι μαλον δεν εισαι σοστα ενημερομενος ;P | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 10:13 | |
| | |
|
| |
jimmyjp Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Μεγαρα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Του χρονου!!! Hμερομηνία εγγραφής : 30/11/2009
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 12:30 | |
| Γιατι δεν δοκιμαζεις τα Metzeler Racetech?Η τα Diablo Supercorsa?Και τα δυο ειναι αριστα λαστιχα...Μαλλον βλεπεις πολυ AMA SBK και σου εχουν κολλησει τα Dunlop! | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 14:08 | |
| | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| |
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 16:21 | |
| Πάντως και εγώ θεωρώ αρκετά ανώτερα τα 211 σε σχέση με τα supercorsa. Το μονο προβλημα ειναι ότι δεν τα βρήσκεις εύκολα οπότε αγοράζεις τα supercosra | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 18:40 | |
| επιδη δεν μαρεσει η ειρονια ,τα εχο δοκιμασι κ τα αλλα λαστιχα κ μονο diablo εβαζα ....τορα οση δεν εχουνε δοκιμαση dunlop σοστα καλυτερα να δοκιμαζουνε κ μετα να λενε ..... το D211 εχει συγκεκριμενες πιεσις 16/21 (στο περιπου) οποτε οση τα βαζουνε με 25 φυσικα κ δεν τουςφενετε καλο .....
Δεν παρακολουθο ΑΜΑ απλος βλεπο χαρτια αριθμους κ χρονους απο πολλα ονοματα κ μη ,τωρα βεβεα ο καθενας οτι τον βολευει
ειναι το πρωτο λαστηχο που δουλευει σαν αναρτηση κ οπιος καταλαβε καταλαβε | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 18:46 | |
| Εχω μαθει απο εγκυρες πηγες οτι ο Τσοη κατεβασε 2 δευτερολεπτα οταν εβαλε το dunlop. | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 18:50 | |
| Εχεις κανενα λινκ απο αρθρο που να λεει οτι τα ξεφουσκωρα Dunlop ειναι η τελευταια λεξη της τεχνολογιας στα ελαστικα μοτοσυκλετας? Δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου κατι τετοιο και μου ειναι δυσκολο να το πιστεψω οπως θα καταλαβαινεις...και δεν ειμαι και ο μονος απ οτι φαινετε. | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 19:02 | |
| ρε παιδια εγω εχω επανω τα michelin pilot power 2CT και ειμαι ευχαριστημενος , δηλαδη εαν βαλω τα dunlop θα παθω ζημια στεφανε? | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 19:12 | |
| Μαλλον θα παθεις ζημια φιλε μου γιατι αν δεν κανω λαθος τα D211 εχουν αγωνιστικη γομα...με χαραξη. Διορθωστε με αν κανω λαθος βεβαιως... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 19:32 | |
| Καλα πιστευετε οτι υπαρχουν καλυτερα λαστιχα απο τα DIABLO SUPERBIKE Αν ναι εισαστε αξιοι τις μοιρα σας :P δεν νομιζω οτι εχω να πω κατι παραπανω γιατι εχω βαρεθει να μιλαω αλλο για αυτο το θεμα | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:12 | |
| - kahi έγραψε:
- ρε παιδια εγω εχω επανω τα michelin pilot power 2CT και ειμαι ευχαριστημενος , δηλαδη εαν βαλω τα dunlop θα παθω ζημια στεφανε?
Μην συγκρινεις τις πο@τσες με τις βουρτσες. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:15 | |
- επιδη δεν μαρεσει η ειρονια ,τα εχο δοκιμασι κ τα αλλα λαστιχα κ μονο diablo εβαζα ....τορα οση δεν εχουνε δοκιμαση dunlop σοστα καλυτερα να δοκιμαζουνε κ μετα να λενε ..... το D211 εχει συγκεκριμενες πιεσις 16/21 (στο περιπου) οποτε οση τα βαζουνε με 25 φυσικα κ δεν τουςφενετε καλο .....
Δεν παρακολουθο ΑΜΑ απλος βλεπο χαρτια αριθμους κ χρονους απο πολλα ονοματα κ μη ,τωρα βεβεα ο καθενας οτι τον βολευει
ειναι το πρωτο λαστηχο που δουλευει σαν αναρτηση κ οπιος καταλαβε καταλαβε Κι εγω εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτο το λαστιχο και θα ηθελα πολυ να τα δοκιμασω,αλλα με προβληματιζουν αυτες οι πιεσεις που λες.Υπαρχει καποιο site που το λεει εγγυημενα για 16-21? | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:54 | |
| Μεταφερθήκαμε εδώ γιατί την χαλάσαμε την προσφορα με τόσα ποσταρισματα!!! Η συνεχεια εδώ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 23:58 | |
| συνεχιζεται να ειστε επιθετικη κ απολυτη ενο δεν μιλατε με στιχια ....οπιος θελει βλεπει κ ψαχνι μονοστου .....δεν θα σας αλαξο εγω γνομη .... το οτι τυχενη να ειμαι διπλα σε καπια ατομα που σιγουρα δεν ειναι τυχεη μου επιτρεπει να βλεπο κ να λεο ..... για ροτιστε τους σινιοριδες τορα που το σκεφτομε ....κ ενα καρο προταθλιματα εκτος ΑΜΑ που ολοι τρεχουνε με d211 κ απιρα απιρα ..... μητσο δεν ειπες ομος τα δοκιμασες οπος ειπα? αμα εισαι λογικος κ σοστος ανθροπος δεν σου ειναι δυσκολο να δοκιμασις .....απλος σεταρε την αναρτησσου να δουλευει με αυτο το λαστιχο να το κλησουμε εδω ομος γιατι η αποψις ειναι σαν της κολοτριπιδες ολοι εχουνε μια ....οτι κ να πω δεν θα σας αλαξο γνομη δικεομα σας , ο λογος που καθομε κ απανταο ειναι το υφος τον ποστ μερικον ..... λιπον ξανα λεο οπιος θελει να βγει απο την αγελη με τα προβατα ψαχνει ,ρωταει,βρησκει κ κρινη μονος του δεν κανο καμια καθοδισι ... δεν ειμαι αγωνιζομενος δεν κανο χρονους δεν λιονο σε πιστες... εχω ομος δοκιμαση τα περισοτερα λαστιχα κ εχω δει με τα ματια μου αριθμους να κατεβενουν .... ισος κ να ειμαι λαθος αλλα αυτα ειδα αυτα μου ειπανε (με αποδιξεις)κ αυτο οδιγισα ΣΕΞ PS:kahi μιλας για λαστιχο δρομου κ πιστας δεν συγκρινοντε ....βαλε ενα μεταχιρα Diablo για αρχη κ μετα βλεπεις ;P | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Δευ 18 Ιαν 2010, 00:05 | |
| Στεφανε για να μην λεμε πολλα πιασε και βαλε τα στη ζυγαρια και δες ποσα κιλα ειναι και μετα δοκιμασε και τα PIRELI και ελα να μας πεις Να ξερεις οτι στα λαστιχα τα κιλα ειναι που κανουν τη ζιαφορα Εδω εχω χαλασει του κοσμου τα λεφτα στις ζαντες για να κερδισω μερικα γραμμαρια και θα τα χασω στο καθε χαζολαστιχο | |
|
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Δευ 18 Ιαν 2010, 00:22 | |
| | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! Δευ 18 Ιαν 2010, 01:05 | |
- συνεχιζεται να ειστε επιθετικη κ απολυτη ενο δεν μιλατε με στιχια ....οπιος θελει βλεπει κ ψαχνι μονοστου .....δεν θα σας αλαξο εγω γνομη ....
το οτι τυχενη να ειμαι διπλα σε καπια ατομα που σιγουρα δεν ειναι τυχεη μου επιτρεπει να βλεπο κ να λεο ..... για ροτιστε τους σινιοριδες τορα που το σκεφτομε ....κ ενα καρο προταθλιματα εκτος ΑΜΑ που ολοι τρεχουνε με d211 κ απιρα απιρα ..... μητσο δεν ειπες ομος τα δοκιμασες οπος ειπα? αμα εισαι λογικος κ σοστος ανθροπος δεν σου ειναι δυσκολο να δοκιμασις .....απλος σεταρε την αναρτησσου να δουλευει με αυτο το λαστιχο
να το κλησουμε εδω ομος γιατι η αποψις ειναι σαν της κολοτριπιδες ολοι εχουνε μια ....οτι κ να πω δεν θα σας αλαξο γνομη δικεομα σας , ο λογος που καθομε κ απανταο ειναι το υφος τον ποστ μερικον .....
λιπον ξανα λεο οπιος θελει να βγει απο την αγελη με τα προβατα ψαχνει ,ρωταει,βρησκει κ κρινη μονος του δεν κανο καμια καθοδισι ... δεν ειμαι αγωνιζομενος δεν κανο χρονους δεν λιονο σε πιστες... εχω ομος δοκιμαση τα περισοτερα λαστιχα κ εχω δει με τα ματια μου αριθμους να κατεβενουν .... ισος κ να ειμαι λαθος αλλα αυτα ειδα αυτα μου ειπανε (με αποδιξεις)κ αυτο οδιγισα ΣΕΞ
PS:kahi μιλας για λαστιχο δρομου κ πιστας δεν συγκρινοντε ....βαλε ενα μεταχιρα Diablo για αρχη κ μετα βλεπεις ;P γιατι μεταχειρισμενο? θα ελεγα καινουργια μια και καλη corsa III τι λες ? thanks | |
|
| |
| Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! | |
|