Greek GSX-R forum
Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 Poll_l10Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 Poll_c10Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 Poll_l10Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 Poll_c10Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!

Πήγαινε κάτω 
+12
papagym
gixxermak
Hamamatsu
valentinosgsxr
gat0s
Oikopedofagos
Κωσταςηρακλειο
JIMK7
jimmyjp
mistiriodis_tsantakias
kahi
petrospropo
16 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
papagym
Adv. gixxer
Adv. gixxer
papagym

Άντρας Ηλικία : 55
Αριθμός μηνυμάτων : 569
Αγωνιζόμενος : ''Αγίου''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009

Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!   Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Ιαν 2010, 07:16

valentinosgsxr έγραψε:
Εχεις κανενα λινκ απο αρθρο που να λεει οτι τα ξεφουσκωρα Dunlop ειναι η τελευταια λεξη της τεχνολογιας στα ελαστικα μοτοσυκλετας? Δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου κατι τετοιο και μου ειναι δυσκολο να το πιστεψω οπως θα καταλαβαινεις...και δεν ειμαι και ο μονος απ οτι φαινετε.

Προσοχή στις λέξεις, γιατί αυτές κάνουν τη διαφορά κάποιες φορές!
Δεν είναι τα ξεφούσκωτα Dunlop, είναι τα Dunlop 211 που δουλεύουν με χαμηλές πιέσεις λόγω διαφορετικού σκελετού! Μη σας τρομάζουν οι χαμηλές πιέσεις επειδή δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Αν ασχοληθείτε λίγο παραπάνω θα καταλάβετε ότι το κάθε λάστιχο έχει τη δική του πίεση για να φτάσει σε θερμοκρασία λειτουργίας!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
papagym
Adv. gixxer
Adv. gixxer
papagym

Άντρας Ηλικία : 55
Αριθμός μηνυμάτων : 569
Αγωνιζόμενος : ''Αγίου''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!   Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Ιαν 2010, 07:23

JIMK7 έγραψε:
Στεφανε για να μην λεμε πολλα Rolling Eyes πιασε και βαλε τα στη ζυγαρια και δες ποσα κιλα ειναι και μετα δοκιμασε και τα PIRELI Very Happy και ελα να μας πεις ssss
Να ξερεις οτι στα λαστιχα τα κιλα ειναι που κανουν τη ζιαφορα file
Εδω εχω χαλασει του κοσμου τα λεφτα στις ζαντες για να κερδισω μερικα γραμμαρια και θα τα χασω στο καθε χαζολαστιχο hallo

Πάντως Δημήτρη χωρίς να έχω δοκιμάσει τα Dunlop, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από φανατικούς των Superbike! Και όταν λέω φανατικούς εννοώ οπαδούς κανονικούς, να παίζουν ξύλο έξω από τον Μπούκη για το καλύτερο λάστιχο το Superbike!!
Εγώ κάποια στιγμή θα τα δοκιμάσω! cheers
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!   Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Ιαν 2010, 08:29

Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν δοκιμάσεις δεν είναι εύκολο να βγάλεις συμπέρασμα.Όλα τα λάστιχα έχουν θετικά και αρνητικά.Δεν νομίζω ότι σε αυτήν την κατηγορία υπάρχουν κακά λάστιχα.
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!   Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Ιαν 2010, 08:52

Στους τελευταίους δύο αγώνες του περασμένουν Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ταχύτητας στις Σέρρες στην κατηγορία Xtreme, υπήρξε ένας Βούλγαρος αναβάτης ονόματι Martin Choy με ένα Stocksport cbr 08 (συτό που τρέχει στο Πανευρωπαϊκό). Ήταν ο μόνος που κατέβηκε στο 1,19 στα χρονομετρημένα και ο μόνος με Dunlop.
Στον προηγούμενο αγώνα Σερρών είχε στη διάθεση του απο την Ελληνική αντιπροσωπία όσα Pirelli και Metzeler ήθελε. Όσα σέτ και να άλλαξε, κάτω απο το 1.21 δε κατέβηκε...

Είναι καλά ελαστικά τα Dunlop, το οτι δε τα ξέρουμε εδώ είναι ευθύνη καθαρά της Ελληνικής αντιπροσωπίας, δείτε αγορές Αγγλίας, ή Αμερικής, τα ποσοστά πωλήσεων είναι πιο πάνω απο τα αντίστοιχα της Pirelli/Metzeler Wink
http://www.meremetis.gr/
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!   Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Ιαν 2010, 10:30

Σαν κρατημα ειναι μια χαρα λαστιχο good αλλα πως να το κανουμε ειναι πολυ βαρια σε σχεση με τα PIRELLI και αν ποτε αλλαζα λαστιχο μετα τα PIRELLI αυτά θα προτιμουσα file
Προς στιγμης όμως ειμαι πολύ ευχαριστημενος με τα υπαρχον λαστιχα ssss
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!   Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Ιαν 2010, 10:39

DimSTriple έγραψε:
Στους τελευταίους δύο αγώνες του περασμένουν Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ταχύτητας στις Σέρρες στην κατηγορία Xtreme, υπήρξε ένας Βούλγαρος αναβάτης ονόματι Martin Choy με ένα Stocksport cbr 08 (συτό που τρέχει στο Πανευρωπαϊκό). Ήταν ο μόνος που κατέβηκε στο 1,19 στα χρονομετρημένα και ο μόνος με Dunlop.
Στον προηγούμενο αγώνα Σερρών είχε στη διάθεση του απο την Ελληνική αντιπροσωπία όσα Pirelli και Metzeler ήθελε. Όσα σέτ και να άλλαξε, κάτω απο το 1.21 δε κατέβηκε...

Είναι καλά ελαστικά τα Dunlop, το οτι δε τα ξέρουμε εδώ είναι ευθύνη καθαρά της Ελληνικής αντιπροσωπίας, δείτε αγορές Αγγλίας, ή Αμερικής, τα ποσοστά πωλήσεων είναι πιο πάνω απο τα αντίστοιχα της Pirelli/Metzeler Wink

Δημητρη αυτο που λες δεν στεκι 100% Evil or Very Mad και οι λογοι ειναι οι εξεις

1) πρεπει την ιδια μερα να τα δοκιμασει και τα δυο γιατι ο ταπητας τις πιστας δεν κραταει παντα το ιδιο

2) το μηχανακι του μπορει να ηταν στημενο με τα Dunlop και να μην μπορουσε κατα πασα δυνατοτητα να δουλεψουν τα Pirelli/Metzeler
και

3) σαν οδηγος ειχε μαθει να δουλευει τα Dunlop που τα αλλα ειναι τελειως διαφορετικα λαστιχα κατι που θα χρειαστει αρκετες δοκιμες μεχρι να τα εμπιστευτει και να καταλαβει πως δουλευουν hallo
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!   Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Ιαν 2010, 10:50

Μήτσε,

1. Οι δοκιμές έγιναν την ίδια μέρα στα ελεύθερα της Παρασκευής στον δεύτερο αγώνα στις Σέρρες.

2. Μιλάμε για ομάδα με δύο μηχανάκια και τους ανάλογους μηχανικούς, σαφέστατα και έγιναν δοκιμές στο setup της μοτοσυκλέτας.

3. Δεκτή η οικειότητα και η εμπιστοσύνη που μπορεί να έχει στα μέν και δεν έχει στα δέ, αλλά νομίζω πως η άποψη τέτοιου αναβάτη είναι σεβαστή... και ήταν ξεκάθαρη Wink Μερικές φορές τίποτα δεν είναι τυχαίο Smile bounce

Aυτό βέβαια, δε σημαίνει οτι το Diablo SC είναι κακό ελαστικό, απεναντίας θα έλεγα.
http://www.meremetis.gr/
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!   Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Ιαν 2010, 13:18

το οτι δινει αυτες της πιεσις η Dunlop δεν σημενει οτι δεν πας πιο κατο ...το λαστιχο με 31/23 ειναι σαν μπαλονη .....
μιτσο ελεος με το βαρος ....απο την στιγμη που κατεβαζεις χρονο να μην σε νιαζουν αυτα .....βαλε μια φορα το λαστιχο δουλεψετο οπος πρεπει κ θα δεις ....

παραδιγματα οπος αυτο που εδοσε ο dims υπαρχουν πολλα ....κ απο αγονες εκτος ελλαδος κ τα εχουνε δει δικαμου ατομα κ μου το εχουνε πει...
σεξ
http://www.myspace.com/stefanosk
Zuki
Full gixxer
Full gixxer
Zuki

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....

Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!   Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Ιαν 2010, 16:05

Βρε παιδια ενας βγηκε να πει οτι τα dunlop ειναι ανωτερα των pirelli/metzeler και αρχισατε την ειρωνια και πεσατε να τον φατε.. Evil or Very Mad Καλο ειναι να μην εχουμε κολλημενα μυαλα. clown

Σε αυτο το θεμα καλο ειναι να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να δοκιμαζουμε και αλλα πραγματα.. miam good

Jimk7 κανε τον κοπο να δοκιμασεις ενα ζευγαρι dunlop 211 και ειμαι σιγουρος θα αλλαξεις γνωμη.. geia Η πολυ απλα θα σχηματισεις μια πιο θετικη αποψη για αυτα.. kapelo

Αν το κυριο ζητουμενο σε καθε ελαστικο ειναι να εχει ελαφρυ σκελετο τοτε πριν αγοραζουμε καθε γομα να την ζυγιζουμε και να παιρνουμε την ελαφρυτερη. elephant

Σιγουρα η εμπειρια και οι γνωσεις που εχεις ειναι σεβαστες αλλα επισης σεβαστες ειναι και απο αλλους αγωνιζομενους που λενε τα καλυτερα για τα 211. euxaristo
gat0s
Hero gixxer
Hero gixxer
gat0s

Άντρας Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1831
Αγωνιζόμενος : Sleep
Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!   Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Ιαν 2010, 16:28

DimSTriple έγραψε:

Καλα ειπα λοιπον.
Οταν εβαλε τα dunlop κατεβασε 2 δευτερολεπτα.
Θελω πολυ να τα δοκιμασω και εννοητε πως θα το κανω
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!   Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Ιαν 2010, 17:03

Zuki έγραψε:
Βρε παιδια ενας βγηκε να πει οτι τα dunlop ειναι ανωτερα των pirelli/metzeler και αρχισατε την ειρωνια και πεσατε να τον φατε.. Evil or Very Mad Καλο ειναι να μην εχουμε κολλημενα μυαλα. clown

Σε αυτο το θεμα καλο ειναι να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να δοκιμαζουμε και αλλα πραγματα.. miam good

Jimk7 κανε τον κοπο να δοκιμασεις ενα ζευγαρι dunlop 211 και ειμαι σιγουρος θα αλλαξεις γνωμη.. geia Η πολυ απλα θα σχηματισεις μια πιο θετικη αποψη για αυτα.. kapelo

Αν το κυριο ζητουμενο σε καθε ελαστικο ειναι να εχει ελαφρυ σκελετο τοτε πριν αγοραζουμε καθε γομα να την ζυγιζουμε και να παιρνουμε την ελαφρυτερη. elephant

Σιγουρα η εμπειρια και οι γνωσεις που εχεις ειναι σεβαστες αλλα επισης σεβαστες ειναι και απο αλλους αγωνιζομενους που λενε τα καλυτερα για τα 211. euxaristo

Καλα ποιος σου ειπε εσενα οτι δεν τα εχω δοκιμασει Rolling Eyes

Στο σουπερ μοταρ που ειχα δουλευα μονο Dunlop Twisted Evil και ηταν κορυφη good αλλα στο 1000 δεν εχω βρει καλυτερο απο τα pirelli ssss

Nα ξερεις οτι ολα τα ελαστικα πια ειναι καλα αλλα αυτο που τα ξεχωριζουν ειναι το βαρος ssss και πιστεψε με το βαρος παιζει μεγαλη σημασια file
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!   Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 18 Ιαν 2010, 17:08

DimSTriple έγραψε:
Μήτσε,

1. Οι δοκιμές έγιναν την ίδια μέρα στα ελεύθερα της Παρασκευής στον δεύτερο αγώνα στις Σέρρες.

2. Μιλάμε για ομάδα με δύο μηχανάκια και τους ανάλογους μηχανικούς, σαφέστατα και έγιναν δοκιμές στο setup της μοτοσυκλέτας.

3. Δεκτή η οικειότητα και η εμπιστοσύνη που μπορεί να έχει στα μέν και δεν έχει στα δέ, αλλά νομίζω πως η άποψη τέτοιου αναβάτη είναι σεβαστή... και ήταν ξεκάθαρη Wink Μερικές φορές τίποτα δεν είναι τυχαίο Smile bounce

Aυτό βέβαια, δε σημαίνει οτι το Diablo SC είναι κακό ελαστικό, απεναντίας θα έλεγα.

Ετσι ομως οπως τα λες Δημητρη τα Pirelli ειναι αχρηστα προς τα Dunlop Twisted Evil γιατι τα 2 δευτερολεπτα απο ενα τετοιο οδηγο ειναι μεγαλη διαφορα file
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Normal gixxer
Normal gixxer
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 261
Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!   Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Ιαν 2010, 14:45

Smile Παιδιά , στο θέμα ελαστικών και επειδή έχουν γίνει πολλές συζητήσεις πάνω στο θέμα , παίζει ρόλο κι άλλος ενας πολύ σημαντικός παράγοντας...η ψυχολογία και το ''κόλημα'' toixos που λίγο πολύ έχουμε όλοι με κάποιες μάρκες...όπως αναφέρθηκε πιο πάνω , όλα τα ελαστικά τώρα είναι πάρα πολύ καλά...προσωπικά εγώ έχω ''κολήσει'' με την michelin , τα οποία είχα την δυνατότητα να τα συγκρίνω με τα sc III σε ίδιες συνθήκες , στην ίδια πίστα αλλά βάση των δικών μου κριτηρίων και απαιτήσεων , η ζυγαριά ''ξαναγύρισε'' υπέρ της michelin (και τα michelin ηταν προηγούμενης γεννιάς)...δεν σημαίνει όμως ότι βάση αυτού τα εν λόγω λάστιχα ''κάνουν'' και σε κάποιον άλλο...ούτε ότι τα υπόλοιπα τα έχω για τα ''μπάζα'' διότι αυτό θα ήταν πολύ αλαζονικό απο μέρους μου απέναντι στις εμπειρίες σας που γράφονται εδώ...απλώς με τα michelin καλύπτονται οι δικές μου απαιτήσεις και ''ψυχολογικά'' αισθάνομαι πιο σίγουρος με αυτά...θεωρώ ότι δεν πρέπει να ''παίζει'' ειρωνία όταν κάποιος μοιράζεται την εμπειρία του διότι δεν έχουν όλοι οι αναβάτες τις ίδιες απαιτήσεις... :!: όσον αφορά το θέμα βάρους που θίξατε , στο ζαντάρισμα των δύο ανωτέρω ελαστικών , τα michelin ήταν πιο ελαφριά και το ''σκελέτωμά'' τους όμως πιο ''αδύναμο'' σε σχέση με τα supercorsa III που ήταν ''βράχος'' αλλά αισθητά πιο βαριά... kapelo
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!   Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Ιαν 2010, 18:08

Η επιλογή των ελαστικών είναι ΚΑΙ υποκειμενική.Ο κάθε οδηγός έχει διαφορετικό στυλ οδήγησης και δίνει σημασία σε διαφορετικά πράγματα(αίσθηση,ευκολία στο πλάγιασμα κλπ).Δοκιμάζουμε όσο πιο πολλά μπορούμε λοιπόν και αποφασίζουμε.

Προσφορα ελαστικών.....συζήτηση!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» πίστα Μεγάρων...συζήτηση.....
» Κοντή γκαζιέρα (συζήτηση)
» ΟΙ ΑΓΩΝΙΖOΜΕΝΟΙ ΤΟΥ GIXXER.GR [ΣΥΖΗΤΗΣΗ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com