| Προβλημα με βιδα...... | |
|
+2valentinosgsxr Hlektrologos 6 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Προβλημα με βιδα...... Δευ 01 Φεβ 2010, 13:47 | |
| Παιδια εχω ενα προβλημα. Οταν ειχα παρει την μηχανη ο προηγουμενος ιδιοκτητης μου ειχε πει οτι λειπει η μια βιδα που κραταει την σελα του οδηγου. Δεν ειχα δωσει ιδιαιτερη σημασια μιας και η μηχανη ηταν στην πεννα. Πριν λιγες μερες την πηγα για Service και ειχα πει στον μηχανικο να βαλει αυτην τη βιδα. Οταν πηγα να την παρω μου ειπε οτι στο σημειο που λειπει η βιδα πρεπει του προηγουμενου να του ειχε σπασει μεσα και να ειχε προσπαθησει να την βγαλει με τρυπανι. Αποτελεσμα ειναι υπαρχει εκει η τρυπα αλλα χωρις βολτες και λιγο μεγαλυτερη απο την τρυπα που εχει κανονικα.
Το καλο ειναι πως δεν με ενοχλει ιδιαιτερα μιας και η σελα δεν κουνιεται αλλα θελω να το φτιαξω. Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση? Μπορω να παω καπου να μου γεμισουν την τρυπα με αλουμινιο και στη συνεχεια σε μηχανουργιο για καινουργιες βολτες? Βρισκω βιδα με μεγαλυτερο σπειρωμα και ανοιγουμε βολτες? Υπαρχει αλλη λυση?
Εχω ξενερωσει ρε γαμωτο για προτεινετε τιποτα? Αν εχετε και ονοματα απο μαγαζια που ασχολουνται με τετοια γραψτε γιατι δεν ξερω καθολου. | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Προβλημα με βιδα...... Δευ 01 Φεβ 2010, 13:56 | |
| Μην τρελλενεσαι γιατι ειναι κατι πολυ απλο για ενα οποιοδηποτε μηχανουργειο. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Προβλημα με βιδα...... Δευ 01 Φεβ 2010, 13:58 | |
| υπαρχουν αυτες οι δυο λυσεις που λες και ακομα μπορεις να βαλεις ενα "καψουλι" με σπυρομα οσο θελεις και εισαι ετοιμος
θα βρω καποια φοτο και θα την βαλω να δεις | |
|
| |
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: Προβλημα με βιδα...... Δευ 01 Φεβ 2010, 14:13 | |
| Thanks ρε παιδες. Με κανατε να ηρεμισω λιγο. Nasos-v οποτε μπορεσεις βαλε την φωτο για να καταλαβω τι εννοεις. Επισης οποιος ξερει ας προτεινει κανενα μηχανουργειο. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: Προβλημα με βιδα...... Δευ 01 Φεβ 2010, 14:13 | |
| κατι βρηκα το δεξιο κατα προτημησει περνεις ενα τετοιο , μεγαλονεις λιγο την τρυπα αν χρειαζεται το περνας μεσα . καννονικα θες πριτσιναδορο για αυτα, αλλα αν ειναι μεχρι 6 χιλιστα το σπειρψμα που θες, βαλε την βιδα μεσα και σφηξε την και θα μπριτσινοθει | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Προβλημα με βιδα...... Δευ 01 Φεβ 2010, 14:16 | |
| αν δεν το καταλαβαινεις πως γινεται πιγαινε στο μηχανικο σου και πες του να σου περασει ενα πριτσινι μεσα με πασο που χρειαζεσαι
αν θες βγαλε μου μια φοτο απο το σημειο . ισως μπορω να βοηθισω καλητερα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβλημα με βιδα...... Δευ 01 Φεβ 2010, 14:42 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Προβλημα με βιδα...... Δευ 01 Φεβ 2010, 14:51 | |
| νομιζω η πιο ευκολη λυση ειναι να χρεισημοποιησεις μια πιο μεγαλη βιδα και περνα το αναλογο κολαουζο ωστε να εχεις το πασο που χρειαζεσαι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβλημα με βιδα...... Δευ 01 Φεβ 2010, 14:55 | |
| Το σκεφτηκα και αυτο αλλα το θεμα ειναι που θα βρω τετοια βιδα που να ειναι ιδια με της μανας του αλλα με μεγαλυτερο σπειρωμα? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Προβλημα με βιδα...... Δευ 01 Φεβ 2010, 14:57 | |
| - Billakos έγραψε:
- Το σκεφτηκα και αυτο αλλα το θεμα ειναι που θα βρω τετοια βιδα που να ειναι ιδια με της μανας του αλλα με μεγαλυτερο σπειρωμα?
υπαρχουν πολες λυσεις μπορεις να περασεις εσωτερικο σπειρωμα που μικρενει το υπαρχων κατα 1 χιλιοστο μπορεις να πας σε ενα τορνο και να σου φτιαξει την βιδα που ζητας αναλογα ποσο ορεξη εχεις να ασχοληθεις που βρησκεσαι ? αθηνα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβλημα με βιδα...... Δευ 01 Φεβ 2010, 15:01 | |
| Ναι Αθηνα ειμαι. Παντος θα προτιμουσα κατι ετσι ωστε να μπορω να περασω την βιδα της μανας του ετσι ωστε αμα την χασω να μπορω να βρω αλλη. Αυτα τα πριτσινια που εβαλες πιο πανω μου φαινονται καλη ιδεα. Βεβαια θελει λιγο ανοιγμα ακομα η τρυπα αλλα πιστευω ειναι το πιο ευκολο, Αφου ουτε νεα σπειρωματα θελει. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Προβλημα με βιδα...... Δευ 01 Φεβ 2010, 15:02 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Προβλημα με βιδα...... Δευ 01 Φεβ 2010, 15:36 | |
| Νασο αυτα που δειχνεις κανουν μονο για λαμαρινες που ειναι λεπτες στο παχος Το παιδι χρειαζεται να βαλει σπειρωμα με helicoil για να μπει η μαμα βιδα | |
|
| |
pissaman Normal gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Εκεί... Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 91 Αγωνιζόμενος : Αγίου και εγώ σαν τον Kostagym Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| |
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| |
| |
| Θέμα: Απ: Προβλημα με βιδα...... Παρ 05 Φεβ 2010, 13:23 | |
| Παιδες τελικα ολα καλα με το θεματακι μου. Νασο πηγα εκει που μου ειπες και μου εβαλε ενα εσωτερικο σπειρωμα και μεσα σε 5 λεπτα ημουν ετοιμος. Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| |
| |
nasos-v Full gixxer
| |
| |
| Προβλημα με βιδα...... | |
|