| για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) | |
|
+23FnS ktm_21 thanosk6 xxx JIMK7 gat0s STELIOS crockh2001 fox stavrosrodo DimSTriple nktr GIXXERAKIAS magiaklaniakeksatmisi hellrider lakisman46 valentinosgsxr petrospropo papagym DrIoannis teo46 kentaurosk8 nasos-v 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xxx Normal gixxer
Όνομα: : Κωνσταντίνος Τόπος : θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 97 Αγωνιζόμενος : Στον ύπνο μου! Hμερομηνία εγγραφής : 09/11/2009
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Τετ 03 Φεβ 2010, 17:21 | |
| Νάσο ένας φίλος χτύπησε γιαγιά με μάρτυρες σε σημείο χωρίς διάβαση,και οι μπάτσοι του είπαν ότι άν το πάει δικαστικώς θα τον πλήρωνε η πεζή γιαγιά διότι δέν πήγε να περάσει απο τήν διάβαση!Ο νόμος έχει και τα σωστά (παράθυρα) σε πολλές περιπτώσεις.Έτσι και αυτός λοιπόν έβαλε δικηγόρο, ο οποίος μίλησε με τον δικηγόρο της γιαγιάς και ήρθαν σε συμβιβασμό αντί δικαστηρίου(του πλήρωσε η οικογένεια της γιαγιάς την ζημιά).Εάν θέλεις ψάξτο!Πάντα όρθιος | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Τετ 03 Φεβ 2010, 17:43 | |
| - nasos-v έγραψε:
- STELIOS έγραψε:
- Με το καλήμερα τι να πω ρε πουσ... μου δεν βρίσκω λογία τι ζημιά ποιος την πληρώνει σε αυτήν τη περίπτωση.
o μαλ@κας...δηλαδη εγω...
πεζος ενατι οχημαος = 1-0 στανταρ!!! Δεν παιζει να πληρωσεις εσυ...ψαξτο καλυτερα. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Τετ 03 Φεβ 2010, 17:51 | |
| σας ευχαριστω ολους σας......... και παλι ναι δημητρη πιο καντεμη απο μενα δυσκολα να βρεις........αν θες παμε μια κοντρα την καντεμια μας μας ματιαζουν γιατι ειμαστε ομορφα παιδια ρε.. λοιπον επειδη ρωτισα τον ασφαλιστη μου.... 1.μπορει να μην ηταν σε διαβαση αυτος αλλα ο νομος ειναι προς το μερος του 2.εχω και εγω παρανομια αφου πορευομουν αναμεσα στα αυτοκηνητα και πανω στην διαγραμιση, απαγορευεται. 3.κανοντας του θετικη δηλωσει καθαριζω εγω και δεν ξανατρεχω πουθενα ενω με αρνητικη αν κανει μυνηση θα πρεπει να τρεχω και εγω σε δηκαστηρια κτλ οποτε θετικη και καθαριζει η ασφαλεια μου τα υπολοιπα | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Τετ 03 Φεβ 2010, 19:41 | |
| Νάσο τώρα το είδα ρε φίλε! κρίμα, τι να πώ... Ευτυχώς είναι ελαφρύ και δεν χτύπησε κανείς. φανταζομαι οτι δεν σε απασχολεί το οικονομικό τόσο, οσο το οτι δεν θα μπορέσεις να μπεις πίστα το τριήμερο... και το προγραμμάτιζες τόσο καιρο.. | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Τετ 03 Φεβ 2010, 21:42 | |
| Χμμμ κοιτα να δεις! Ακριβως το ιδιο σκηνικο μου ειχε τυχει και μενα στην Καβαλας στο υψος του LIDL πριν την υπογεια γεφυρα για Θηβων! Ενας μαλακας βλαχοντοιτς γερμανος τουριστας ( απο αυτους που φορανε την καλτσα την ασπρη με το πεδιλο... φαινεται ειχε παει να ψωνισει στα lidl να υποστηρηξει και την πατεριδα) περναει το δρομο απο το πουθεμα χωρις διαβαση και μοθ πεταγεται στα 3 μετρα μπροστα απο το φορτηγο.... Αυτο πριν 3-4 χρονια οταν ειχα πρωτοπαρει τοτε μια R1 04'..... Και σου λεει μετα οτι οι ξενοι εχουν οδικη παιδεια... Τα @@ μου εχουν.... Περαστικα φιλε τι να πω! Εσυ πανω απ ολα να εισαι καλα! | |
|
| |
FnS Normal gixxer
Όνομα: : Νικος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 57 Αγωνιζόμενος : μπα! Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2009
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Τετ 03 Φεβ 2010, 21:48 | |
| περαστικα ρε συ Νασο.αφου τη γλιτωσες με υλικες(μικρες) ζημιες παλι καλα να λες.τελικα μαλλον καποιος απο απο εδω σε ματιασε!!!! | |
|
| |
izzy Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 89 Hμερομηνία εγγραφής : 09/11/2008
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Τετ 03 Φεβ 2010, 21:59 | |
| ΜΗΝ ΜΑΣΗΣΕΙΣ όπως είπες και εσυ θα γίνει το μηχανάκι ,υπάρχουν και χειρότερα ,ευτυχώς που ΕΙΣΑΙ καλά και δεν έμπλεξες με τον παππού και ειχες αλλα ...τεσπα σε καθε περίπτωση τα @@ θα πάρει μιας και δεν εχει διάβαση εκει αλλά δεν το εξετάζουμε αυτο , το θέμα με το μοτο ειναι για το (καλο) το ματι... Υ.Γ....οταν ειναι να τελειωσεις ασε μια μικρη γραατζουνια σε αποκρυφο σημειο ,για να φυγει η ζηλια τους | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Τετ 03 Φεβ 2010, 22:12 | |
| στις πρώτες φώτος, νόμιζα ότι δεν έχει τίποτα, όσο κατέβαινε η σελίδα άρχιζε να με πονάει η καρδιά ολο και περισσότερο.. ..ούτε που πρόλαβες να το χαρείς με το καινούριο του κουστούμι ρε γμτ.. ..γ@μω τους παλιό μ@λ@κες που κυκλοφορούν στους δρόμους..! | |
|
| |
okeanos Normal gixxer
Όνομα: : βαγγέλης Τόπος : πετρουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Το παλευω..... Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Πεμ 04 Φεβ 2010, 09:28 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- ... .οσο το οτι δεν θα μπορέσεις να μπεις πίστα το τριήμερο... και το προγραμμάτιζες τόσο καιρο..
ο μονος λογος να μην παμε πανω ειναι ο καιρος. Τ ο σαββατοκυριακο θα ειναι εττοιμο για πιστα το μηχανακι, αν χρειαστει θα ξενυχτησουμε εκει για να το φτιαξουμε , ετσι δεν ειναι νασο | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Πεμ 04 Φεβ 2010, 09:30 | |
| - okeanos έγραψε:
- thanosk6 έγραψε:
- ... .οσο το οτι δεν θα μπορέσεις να μπεις πίστα το τριήμερο... και το προγραμμάτιζες τόσο καιρο..
ο μονος λογος να μην παμε πανω ειναι ο καιρος. Τ ο σαββατοκυριακο θα ειναι εττοιμο για πιστα το μηχανακι, αν χρειαστει θα ξενυχτησουμε εκει για να το φτιαξουμε , ετσι δεν ειναι νασο ε ναι το πολυ πολυ το ανεβαζω αβαφτο..... χρειαζεται κιολλας να με αφησει η μεση μου που εχθες βραδι και μεχρι τωρα με εχει ξεκ@λιασει!!! | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Πεμ 04 Φεβ 2010, 15:11 | |
| | |
|
| |
okeanos Normal gixxer
Όνομα: : βαγγέλης Τόπος : πετρουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Το παλευω..... Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Πεμ 04 Φεβ 2010, 19:32 | |
| για πεσ μας ρε θανο πως βλεπεισ τον καιρο για εκει εσυ που εισαι λιγο πιο κοντα απο εμας το freemeteo δινει ασθενη βροχη την τεταρτη 10-2 πιο μετα δεν λεει ακομα | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Πεμ 04 Φεβ 2010, 21:10 | |
| - okeanos έγραψε:
- για πεσ μας ρε θανο πως βλεπεισ τον καιρο για εκει εσυ που εισαι λιγο πιο κοντα απο εμας το freemeteo δινει ασθενη βροχη την τεταρτη 10-2 πιο μετα δεν λεει ακομα
Koίτα, πρός το παρών έχει σχετικά κρύο αλλα έχει καθαρό καιρό και σήμερα ειδικά έκανε φοβερη μέρα με τρελό ήλιο... Αλλα έχουμε μέρες ακόμη, πιστεύω οτι θα μας το κάνει το χατίρι... Αντε γιατι έχω καιρό να καβαλήσω και την έχω ψωνίσει | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Δευ 08 Φεβ 2010, 23:56 | |
| ετοιμο παλι το μοτο.... πηρα και το απογευμα την ζελατινα ........... βεβαια μας εκανε καποιες μαλακιες το βερνικι λογο κρυου και πολυ υγρασιας (εβρεχε την κυριακη καρεκλες ) μου λειπουν μονο 2 αυτοκολητα "gsxr" ..... να και ο μπογιατσης μου......... τεο το μωρακι μου... μαζι με το αδελφακι του.... και μια λεπτομερια στου τεο... | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Τρι 09 Φεβ 2010, 00:41 | |
| | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Τρι 09 Φεβ 2010, 00:46 | |
| Φτου ! ! Φτου !! και τα 2 απλα | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Τρι 09 Φεβ 2010, 00:54 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Τρι 09 Φεβ 2010, 00:58 | |
| | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Τρι 09 Φεβ 2010, 01:09 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) Τρι 09 Φεβ 2010, 01:14 | |
| Μπραβο ρε αγορινες τα καταφερατε!!!Φτου σκορδα και βαλτεματακια ρεμαλια μην σας τα ματιαξουν!!! | |
|
| |
| για τα καλοριζικα λοιπον........(ατυχημα) | |
|