| λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. | |
|
+22JIMK7 mistiriodis_tsantakias mx5 nktr nasos-v BillyGsxR lakisman46 babis k8 Painterz gabri stoui Miou topetwrx Georgio No Fear kontos 750 Oikopedofagos k8 600 kk ghost Antonios_gsxr tsasbi spyroszx 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Κυρ 28 Οκτ 2012, 17:18 | |
| μετα απο αρκετα χρονια και μετα απο αρκετα προβληματα,πηρα αποφαση να τρεξω στο πανεληνιο και στο επαθλο.Σκοπος ειναι η εμπειρια και μονο,με αποτερο στοχο τον τερματισμο. εχω ομως απορειες να θεσω.Πρωτα απο ολα καποια δεδομενα.λογω πολλων ανατομικων προβληματων,η φυσικη κατασταση μου,δυσκολα θα βελτιωθει,το μηχανακι ειναι GSXR 750 K7 μαμισιο στα παντα εκτος απο φιλτρο τελικο και σωληνακια μπρος πισω. Μεχρι στιγμης γυρναω 1,05 σταθερα για 10 γυρους,εχω την αισθηση οτι με λιγη παραπανω εξοικιωση με την μηχανη μπορω να κατεβω και αλλο, και μετα πρεπει να πεσω στο 1,06-1,07,για λογους ασφαλειας,λογω κουρασης και αντοχης. Το μηχανακι θα παραμεινει μαμα,εκτος αν προλαβω να βαλω Shifter και αμορτισερ πισω. Αυτα ειναι τα δεδομενα, και τωρα οι ερωτησεις. -Υπαρχει "κατι"το οποιο σαν νεος αγωνιζομενος θα πρεπει να προσεξω -Αν καποιος απο εδω μεσα εχει προσφατη εμπειρια νεου,πολυ θα με διευκοληνε αν μου ελεγε καποιοες λεπτομεριες που θα μου εκαναν πιο ευκολη την "ζωη"
Ελπιζω το "τωρα στα γεραματα μαθε γερο γραμματα"να μην αποκτησει αλλη διασταση με την συμετοχη μου, αν και δεν με πολυ νοιαζει καθε συμβουλη δεκτη | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Κυρ 28 Οκτ 2012, 18:00 | |
| | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Κυρ 28 Οκτ 2012, 18:06 | |
| - tsasbi έγραψε:
- ότι καλύτερο σου εύχομαι
ευχαριστω καιεγω το ιδιο μου ευχομαι | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Κυρ 28 Οκτ 2012, 18:12 | |
| Γιατί δεν τρέχεις με το ducati; | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Κυρ 28 Οκτ 2012, 18:16 | |
| φυσικα και να το κανεις και μπραβο σου...εγω συμβουλες δεν μπορω να σου δωσω αλλα οποτε μπορω θα ειμαι κερκιδα | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Κυρ 28 Οκτ 2012, 18:21 | |
| καταρχην καλη επιτυχια ! εχεις μπολικα να κανεις ! μανιταρια βγαλσιμο, συρματασφαλισεις, και οτι εχει πανω το μηχανακι σου να ειναι homogated, δεν επιτρεπονται ολες οι λυσεις και οι πατεντες !
μιλα με το σοαμ που διοργανωνει το πρωταθλημα ταχυτητας για να σου πουν που και πως θα βρεις τη καθε λεπτομερεια για κανονες και τεχνικα χαρακτηριστικα συγκεκριμενα για το μηχανακι σου ! , και μετα με το Σοφουλη για το επαθλο ταχυτητας !
αντε με το καλο να σε καμαρωσουμε συντομα !
ΥΓ χωρις να θελω να το παιξω γρηγορος και παντογνωστης θα σε συμβουλευα εντελως φιλικα να κανεις 1.01-1.03 σταθερο γυρολογιο πρωτα σε track day γιατι αλλο η προπονηση και αλλο ο αγωνας !
| |
|
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Κυρ 28 Οκτ 2012, 18:32 | |
| Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου.
Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι γυμναστήριο μιας και χρειάζεται.
Από κει και πέρα εγώ πιστεύω ότι το γυρολόγιο δεν αποτελεί πρόβλημα ειδικά μιας και ο σκοπός σου είναι η συμμετοχή.
Εξάλλου πιστεύω ότι η εμπλοκή σε αγώνες φέρνει πολύ πιο γρήγορη βελτίωση στο γυρολόγιο από ότι τα track day | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| |
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Κυρ 28 Οκτ 2012, 20:13 | |
| μπραβο καλη επιτυχια!!!!! | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Κυρ 28 Οκτ 2012, 21:36 | |
| Αυτα και αν ειναι νεα! Με το καλο σου ευχομαι και ολα να πανε καλα! | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| |
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Κυρ 28 Οκτ 2012, 22:50 | |
| Ωραία πράματα!! Καλή επιτυχία και άσχετα από το αποτέλεσμα κοίτα να το απολαύσεις όσο μπορείς!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Κυρ 28 Οκτ 2012, 23:05 | |
| σπυρο καλη επιτυχια σε οτι κανεις ... να ξερεις οτι θελει αρκετα λεφτα αυτο που πας να κανεις ακομα και για την συμετοχη που πας .... οσο καλυτερη φυσικη κατασταση τοσο το καλυτερο για εσενα ... θα αντεχεις το 18λεπτο (τοσο νομιζω ειναι στους νεους) μια χαρα χωρις νακοβοντε χερια και ανασες .... ο χρονος δεν σε ενδιαφερει μιας και πας για την συμετοχη οπως λες αρα ειναι αδιαφορο το 1.1 ή το 1.5 .. ασε οτι πιστευω πως σταθερο 1.1 δεν μπορεις να κανεις για 20 λεπτα με μαμα αναρτηση και απροπονητος... το σιφτερ δεν πιστευω οτι ειναι τοσο απαραιτητο ... εαν μπορεις λογο οικονομικων + κανονισμων να αλλαξεις την πισω αναρτηση αλλαξε τη χωρις σκεψη... οι ανατομικες δυσκολιες που λες ,δεν εχουν να κανουν με την φυσικη κατασταση - αντοχη ... ξεκινα διατροφη σωστη και λιγη γυμναστικη .... απο την εμπειρια μου σε αγωνες trail ride και εντουρο αλλα και απο την μικρη μου προσφατη εμπειρια με τον νασο +κυδο χρειαζεσε οπωσδηποτε μια ομαδα φιλων να σε βοηθαει στην πιστα ... δεν μπορεις να τα κανεις μονος σου πιστεψε με ... κατα τα αλλα αμα εχεις λεφτα για την συμετοχη + τα λαστιχα και φιλους να σε στιρηξουν ( το ιδιο σημαντικο με τα λεφτα) μην το σκεφτεσαι ..... κατεβα με τα 750 οσο ακομα μπορεις .... τα ονειρα πρεπει καποια στιγμη να τα κυνηγαμε και να τα ζουμε ....... | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Κυρ 28 Οκτ 2012, 23:32 | |
| Ωραίος!! Εύχομαι κάθε επιτυχία και να το διασκεδάσεις! | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Δευ 29 Οκτ 2012, 08:51 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Γιατί δεν τρέχεις με το ducati;
εινα μεγαλη ιστορια,η οποια περιμενω στις επομενες μερες να τελειωσει,μετα θα την ποσταρω,παρολα αυτα με το 750 παω πιο ευκολα στους ιδιους χρονους και πιο ξεκουραστ | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Δευ 29 Οκτ 2012, 11:18 | |
| Μπράβο φίλε μου οτι καλύτερο σου εύχομαι!!!!! Για συμβουλές οι πιο ειδικοί στο συγκεκριμένο θέμα, είναι οι : Μπάμπης, Νάσος, Μιχάλης, όπου τα έχουν ζήσει απο πρώτο χέρι και σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρουν να σου πούνε.... | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Δευ 29 Οκτ 2012, 11:22 | |
| ΩΡΑΙΑ!!! τωρα θα εχουμε 2 gixxeroπαιδια στο πανελλήνιο!!!! Καλη αρχη και πανω απ ολα γαμω τις εμπειριες!!!!! | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Δευ 29 Οκτ 2012, 16:00 | |
| 1.Καλη επιτυχια! 2.Ας ελπισουμε οτι θα υπαρχει κ του χρονου πρωταθλημα... 3.Αν δεν εχεις καλη φυσικη κατασταση καλυτερα ξεκινα απο...χθες την προπονηση-αν σε απασχολει απλα κ μονο να τερματισεις :!: (αλλιως οι 24 γυροι στα Μεγαρα θα σου φανουν μια αιωνιοτητα...οταν κ αν τους ολοκληρωσεις ) 4.Αφαιρεσε οτιδηποτε περιττο απο το μηχανακι κ ριξε λεφτα-χωρις υπερβολες αλλα με κινησεις ουσιας-σε αναρτησεις(η αλλαγη της πισω με μια καλη αφτερμαρκετ ειναι μονοδρομος για μενα) κ φρενα(τακακια,τρομπα,υγρα,δισκοι) κ εισαι ετοιμος! 5.Γραναζωσε το (τουλαχιστον ενα ή 2 δοντια μικροτερο μπροστα γραναζι) 6.Μοτερ μην πειραξεις τπτ για μενα 7.Κανε προπονηση -Χαλαρο τρεξημο τουλαχιστον για 20 λεπτα...2 φορες την εβδομαδα (ποδηλατο,κολυμπι κ.α.) -track-day: οχι για να κανεις χρονο αλλα για να βελτιωσεις ανασες κ γραμμες.Κανε ολο το 20λεπτο χωρις να σε απασχολει ο χρονος,απλα για να εξοικιωθει κ να συνηθει το σωμα σου τις συνεχομενες δυναμεις που ασκουντε απο την μοτο. Εχεις ολο τον χρονομπροστα σου | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Δευ 29 Οκτ 2012, 18:32 | |
| Καλη αρχη και απο μενα Σπυρο! | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Δευ 29 Οκτ 2012, 18:40 | |
| Καλη αρχή μακαρι να ειχα και εγώ λεφτα....θα το εκανα χωρις 2τερη σκεψη... ο,τι θες μας λες.... εγω μπορω να ερχομαι να σε στηριζω..παντως | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Δευ 29 Οκτ 2012, 18:45 | |
| - babis k8 έγραψε:
- 1.Καλη επιτυχια!
2.Ας ελπισουμε οτι θα υπαρχει κ του χρονου πρωταθλημα...
3.Αν δεν εχεις καλη φυσικη κατασταση καλυτερα ξεκινα απο...χθες την προπονηση-αν σε απασχολει απλα κ μονο να τερματισεις :!: (αλλιως οι 24 γυροι στα Μεγαρα θα σου φανουν μια αιωνιοτητα...οταν κ αν τους ολοκληρωσεις )
4.Αφαιρεσε οτιδηποτε περιττο απο το μηχανακι κ ριξε λεφτα-χωρις υπερβολες αλλα με κινησεις ουσιας-σε αναρτησεις(η αλλαγη της πισω με μια καλη αφτερμαρκετ ειναι μονοδρομος για μενα) κ φρενα(τακακια,τρομπα,υγρα,δισκοι) κ εισαι ετοιμος!
5.Γραναζωσε το (τουλαχιστον ενα ή 2 δοντια μικροτερο μπροστα γραναζι)
6.Μοτερ μην πειραξεις τπτ για μενα
7.Κανε προπονηση -Χαλαρο τρεξημο τουλαχιστον για 20 λεπτα...2 φορες την εβδομαδα (ποδηλατο,κολυμπι κ.α.)
-track-day: οχι για να κανεις χρονο αλλα για να βελτιωσεις ανασες κ γραμμες.Κανε ολο το 20λεπτο χωρις να σε απασχολει ο χρονος,απλα για να εξοικιωθει κ να συνηθει το σωμα σου τις συνεχομενες δυναμεις που ασκουντε απο την μοτο.
Εχεις ολο τον χρονομπροστα σου
σε οσα ειπε ο μπαμπης εγω απο την εμπειρια μου , με μονο ενα αγωνα καταλαβα τα παραπανω που λεει ο μπαμπης και φασικα θελει φυσικη κατασταση !!!!!!! πιθανον ειναι το Α και το Ω σε ενα αγωνα. +μια καλη παρεα τεχνικης υποστηριξης... στον αγωνα δεν πρεπει να ακουμπας τιποτα εσυ εκτος τα κλιπον ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ επειδη ξερω το προβλημα σου , μαλλον ενα ποδηλατο θα σε σωσει... νομιζω δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα σε αυτο. | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Δευ 29 Οκτ 2012, 18:50 | |
| παιδια σας ευχαριστω και για τις συμβουλες και για τις ευχες,ελπιζω να πανε ολα καλα και να εκκινησω.θα σας εχω ενημερους,ετσι για να μην εχετε αγχος..... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Δευ 29 Οκτ 2012, 21:16 | |
| Γειά σου ρε Σπύρο γίγαντα !!! Καλή επιτυχία και απόλαυσέ το όσο δεν παίρνει Μην μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις αναρτήσεις. Όταν είσαι έτοιμος βγάλε τις μαμά αναρτήσεις (μπρος-πίσω) να τις στείλουμε για revalving και θα γίνουν ετοιμοπόλεμες για μία ολόκληρη σαιζόν με κόστος κάτω από τα μισά λεφτά από ότι θα βρεις μία μεταχειρισμένη άφτερ πίσω και με το ίδιο αποτέλεσμα | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Δευ 29 Οκτ 2012, 21:39 | |
| - nktr έγραψε:
- Γειά σου ρε Σπύρο γίγαντα !!!
Καλή επιτυχία και απόλαυσέ το όσο δεν παίρνει
Μην μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις αναρτήσεις. Όταν είσαι έτοιμος βγάλε τις μαμά αναρτήσεις (μπρος-πίσω) να τις στείλουμε για revalving και θα γίνουν ετοιμοπόλεμες για μία ολόκληρη σαιζόν με κόστος κάτω από τα μισά λεφτά από ότι θα βρεις μία μεταχειρισμένη άφτερ πίσω και με το ίδιο αποτέλεσμα Revalving πισω σε σχεση με αφτερμαρκετ μαμα (ειδικα στα suzuki.. ) μιλαμε για χαοτικη αποσταση. Δεν το συζηταω-καν-για αγωνιστικη χρηση... Εχω πισω TTX,απο τοτε που την ρυθμισα δεν εχω ξανασχοληθει μαζι της :!: :!: :!: Μπροστα εχω κανει revalving...ακομα κλαιω τα λεφτα μου!!!Με λιγα ακομα θα ειχα αλλαξει βαλβιδες κ θα ημουν μια χαρα.Σε καθε αγωνα παλευω να το ρυθμισω μπροστα,αλλαζω λαδια πριν το τριημερο του αγωνα κ παλι τπτ.Το ρυθμιζω σημερα,αυριο παλι ψαχνομαι Την Κυριακη ετρεχα με τερματισμενη επαναφορα κ την...ψυχη στο στομα μην την κανει το μπροστινο οταν αφηνα τα φρενα υπο κλιση Μιλαμε οτι ηθελε αλλα 2-3 κλικ υπο κανονικες συνθηκες. Ημιμετρα σε αναρτηση κ φρενα ΔΕΝ παιζουν...τα μονα λεφτα που δεν θα κλαψεις ΠΟΤΕ Φιλικα... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Τρι 30 Οκτ 2012, 00:37 | |
| προφανώς έπεσες σε λάθος άνθρωπο για revalving και σου τερματίζει η επαναφορά.
Μέσω συνεργείου έχουμε στείλει πάνω από 20 πίσω σώματα αμορτισέρ και άλλα πόσα μπροστινά που εάν γνωρίζεις και ζητήσεις το τι θες να κάνεις παίρνεις αμορτισέρ για αγωνιστική σαιζόν. Ξέρεις πόσα μπροστινά τρέχουν με revalving στο ΠΠΤ? σχεδόν όλα. Πίσω αμορτισέρ προσωπικά ξέρω 3 που έχουμε φτιάξει και τρέχουν και δεν έχουν "σπάσει" και δεν έχουν πάρει ούτε κλικ. Από τερματισμένα που δούλευαν μαμά έφτασαν να έχουν 10-12 ρυθμίσεις ακόμα στην επαναφορά για να τερματίσουν. κ5-κ6-κ7-κ8 τα περισσότερα. Ο Μπούστας και όλοι στην ομάδα του τρέχουν με μαμά μπροστινά και revalving. Ακόμα και το δικό μου ohlins μπροστινό τερμάτιζε όπως και τα συμβατικά μπροστινά και του το πήγα για revalving και για πίστα μου δουλεύει 9 κλίκ πριν το τέλος ενώ τερμάτιζε. Τεσπα δεν θέλω να πείσω κανέναν μεγάλα παιδιά είμαστε και ο καθένας κρίνει και πράττει και ίσως και λάθος που προσπάθησα να πω κάτι που γνωρίζω από χρήση και πρώτο χέρι.
Καλούς αγώνες παιδιά.- | |
|
| |
| λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. | |
|