Ο Ιταλός έμεινε ικανοποιημένος από τη δουλειά στο Hamamatsu
Επιτέλους ένα πλαίσιο το οποίο να δουλεύει σε όλες τις συνθήκες βρήκε ο Loris Capirossi στην GSV-R. Ο Ιταλός είχε στη διάθεσή του 3 διαφορετικά πλαίσια να δοκιμάσει την πρώτη ημέρα στη Μαλαισία και φαίνεται πως βρήκε κάτι καλό.
Το αδύναμο σημείο της περσινής μοτοσικλέτας ήταν ότι το πλαίσιο δεν μπορούσε να δουλέψει σωστά σε μεγάλη γκάμα καιρικών συνθηκών. Αποτέλεσμα ήταν να μην έρχονται τα ελαστικά σε κατάλληλη θερμοκρασία και κατ’ επέκταση να μην υπάρχει η απαραίτητη πρόσφυση.
Ο Capirossi σημείωσε τον 4ο χρόνο της ημέρας στη σέλα της καινούριας GSV-R και βρήκε αρκετά θετικά στοιχεία στη δουλειά των Ιαπώνων. «Σήμερα δούλεψα πολύ. Δοκιμάσαμε τα νέα πλαίσια και τελικά βρήκαμε αυτό που πραγματικά δουλεύει. Το ίδιο είχε πάει καλά και όταν κάναμε δοκιμές στο Estoril, που είχε κρύο. Ο κινητήρας, ωστόσο, είναι ίδιος με πέρυσι αλλά είναι ρυθμισμένος για να αυξήσει τη διάρκεια ζωής και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που έγινε στην Ιαπωνία. Ζήτησα από τους ανθρώπους του εργοστασίου αρκετά πράγματα και με ικανοποίησαν. Είμαι κουρασμένος διότι είμαι μόνος μου και δοκιμάζω, αφού ο Alvaro είναι στο στάδιο προσαρμογής».
Η ομάδα της Rizla Suzuki συμφώνησε με την εταιρία Troy Lee Disign, η οποία θα αναλάβει το σχεδιασμό και το χρωματισμό του κουστουμιού της νέας GSV-R.
ΠΗΓΗ:msfree