| Πλαισιο | |
|
+12Darksoul Alexisssss gsxrk71000 Miou billchris kostaskr6 frozen mike louk6 k8 600 kk ghost Stavrosthira7 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Stavrosthira7 Jr.gixxer
Όνομα: : Σταύρος Τόπος : Άρτα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 21 Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2011
| Θέμα: Πλαισιο Κυρ 20 Νοε 2011, 19:11 | |
| Παιδια καταρχην καλησπερα και καλως σας βρηκα διοτι ειμαι καινουριος εδω!Θα'θελα να κανω μια ερωτηση γιατι πολλα ακουω και σπαζομαι διοτι ειμαι και εγω fun των GSXR...ποια μοντελα εκοβαν πλαισιο?? | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Κυρ 20 Νοε 2011, 19:45 | |
| καλως ηρθες φιλε μου...ετσι οπως θετεις την ερωτηση, κανενα...κανενα μοντελο δεν ανεβαινες πανω του και σε μια βολτα που εκανες κοβοτανε το πλαισιο... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Κυρ 20 Νοε 2011, 19:49 | |
| Αν θυμαμαι καλα τα k5 ειχαν κατι σαν ανακληση πλαισιου που τσεκαρανε το πλαισιο σε καποια μοντελα και το ενισχυανε ! | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Κυρ 20 Νοε 2011, 20:30 | |
| καλως ηρθες. για τα κ5 ειχε γινει το θεμα. οι λεπτομεριες παρακατω. εγω προσωπικα το εκανα προοληπτικα αν και δεν ηταν ο αρ πλαισιου μου μεσα και ειναι και παραεισαγωγης. το εκανα δωρεαν και διαρκει μια μερα. διαβασε το παρακατω. θα σε καλυψω υποθετω. Αριθμοί πλαισίου της ανάκλησης: GSX-R1000K5 από JS1GT76A*52100019 έως και JS1GT76A*52110197 GSX-R1000K6 από JS1GT76A*62100003 έως και JS1GT76A*62117296 μία πρόχειρη μτφ: Η Suzuki Αμερικής έχει προωθήσει εθελοντική ανάκληση ασφάλειας στα 2005 και 2006 έτος GSX-R 1000. Αυτή η εβδομάδα αμερικανικό Suzuki έστειλε τις επιστολές στους εγγραμμένους ιδιοκτήτες των παραπάνω μοτό, που τους ενημερώνουν ότι: «Η Suzuki έχει λάβει επίσης τις εκθέσεις του ραγίσματος ή το κόψιμο του πλαισίου πίσω από και κάτω από το λαιμό της μοτό όταν υποβάλλεται η μοτοσικλέτα σε επαναλαμβανόμενη σκληρή χρήση και απότομα κατεβάσματα του εμπρόθιου τροχού από τους επικίνδυνους ελιγμούς όπως ακραίες ή εκτεταμένες σούζες ή άλλες ακροβατικές επιδείξεις. Εάν το πλαίσιο κόβεται κατά τη διάρκεια αυτού του τύπου ακραίας χρήσης, μια πτώση θα μπορούσε να εμφανιστεί. «Ενώ η συνηθισμένη λειτουργία της μοτοσικλέτας δεν δημιουργεί έναν κίνδυνο ραγίσματος ή τη θραύση του πλαισίου. Η Suzuki έχει αποφασίσει εθελοντικά να διευθύνει αυτήν την ανάκληση ασφάλειας για να ελαχιστοποιήσει τη δυνατότητα για το ράγισμα ή το κόψιμο του πλαισίου στις περιστάσεις που περιγράφονται ανωτέρω.» Η ειδοποίηση ανάκλησης πηγαίνει για να δηλωθεί ότι οι ιδιοκτήτες αυτών των GSX-R 1000 πρέπει να έρθουν σε επαφή με τον τοπικό έμπορο Suzuki τους και να σχεδιάσουν έναν διορισμό να επιθεωρήσουν το πλαίσιό τους. Εάν το πλαίσιο δεν είναι ραγισμένο, ένα στήριγμα ενίσχυσης αργιλίου που ζυγίζει λιγότερο από δύο λίβρες θα εγκατασταθεί με τα μπουλόνια και την εποξική κόλλα κάτω από τον ορθοστάτη πλαισίων και κάτω από και πίσω από το κεφάλι οδήγησης. Η υπηρεσία διαρκεί τρεις ώρες που κάνουν, αλλά η μοτό πρέπει να παραμείνει στον αντιπρόσωπο ολονυκτίς για τον εποξικό να θέσει εντελώς. Εάν το πλαίσιο βρίσκεται για να ραγίζεται θα αντικατασταθεί με ένα νέο πλαίσιο που εγκαταστάθηκε ήδη με το στήριγμα ενίσχυσης. «Να καθησυχάσει την εμπιστοσύνη σας στο Suzuki σας GSX-R 1000, Suzuki θα παράσχει μια πενταετή εξουσιοδότηση στο πλαίσιό σας και η αρχή στηριγμάτων ενίσχυσης πλαισίων κατά την ημερομηνία της εγκατάστασης από τον έμπορό σας,» «Εάν η μοτοσικλέτα σας συμπεριλαμβάνε ται στην ανάκληση ασφάλειας και έχετε πληρώσει για την επισκευή ή την αντικατάσταση του πλαισίου λόγω του ραγίσματος ή της θραύσης του πλαισίου στη σχετική περιοχή, μπορείτε να είστε επιλέξιμοι για την πλήρη ή μερική αποζημίωση.» «Αναγνωρίζουμε ότι παρά την αδικαιολόγητη συμπεριφορά ή τη χρήση που δεν σχεδιάζονται σε αυτήν την μοτοσικλέτα αυτό, στις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, έχει εμφανιστεί.» «το μισό από ένα τοις εκατό» 2005-2006 GSX-R 1000 που στέλνεται παγκοσμίως έχει επηρεαστεί από αυτό το πρόβλημα. «Θέλουμε ακριβώς να σιγουρευτούμε ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν αυτό που μπορεί να συμβεί και παίρνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να συνεχίσουμε να παρέχουμε ένα ασφαλές προϊόν» | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Κυρ 20 Νοε 2011, 20:41 | |
| με λιγα λογια κατω απο υπερβολικα καγκουριλικια σπαει το πλαισιο. και σε συνεργειο που ειδα ενα κομμενο, μου ειπε ο ιδιοκτητης του οτι εσπασε πανω σε ατσουμπαλο κατεβασμα, πραγμα που το εκανε συνεχεια. | |
|
| |
Stavrosthira7 Jr.gixxer
Όνομα: : Σταύρος Τόπος : Άρτα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 21 Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2011
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Κυρ 20 Νοε 2011, 22:47 | |
| Σας ευχαριστω πολυ παιδια...με ενημερωσατε παραπανω απο καλα!Γιατι ενταξει ακουγα πολλα απο κατοχους αλλης μαρκας μηχανων(και οχι οτι τα πιστευα στο 100% απλα ηθελα να μου λυθει η απορια.) | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Δευ 21 Νοε 2011, 09:41 | |
| φιλε μου τα μηχανακια απο το 2004 κ μετα αρχισαν τον πολεμο των κιλων με αποτελεσμα να κοβουν πλαισια λιγο τα ακαμτα μπροστινα λιγο η φλουδα σκελετοι λιγο οτι τα πετανε μετα απο σουζα σαν καρπουζια λιγο μηχανακια που εχουν φαει φαπες πανω σε αυτοκινητα μπαριερες χωραφια
βγηκε αυτη η βρωμα τα suzukia εχουν μακραν τον καλυτερο κινηταρα κ τα καλυτερα σαζμαν πολυ γκαζι κ απροβλιματιστο κ μην ξεχναμε κατι βασικο οσο πουλησε η suzuki μονη της πουλισαν οι αλλοι μαζι αν σκευτεσαι να παρης suzuki παρτο ειναι το καλυτερο μακραν μηχανακι της αγορας κ πλεων δεν ειμαι κατοχος gsxr k μπορω να ειμαι αντικιμενικος | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Δευ 21 Νοε 2011, 19:45 | |
| τι μηχανη ειχεσ πριν το fazer..////////???????????? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Δευ 21 Νοε 2011, 22:56 | |
| ρε κεφαλα ο μικε ο λαστιχας ειναι κ ειχε κ5 | |
|
| |
Stavrosthira7 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Δευ 21 Νοε 2011, 23:37 | |
| Mike εισαι ωραιος...σ'ευχαριστω! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Δευ 21 Νοε 2011, 23:40 | |
| φιλαρακι για να ξερεις ολλα τα μηχανακια κοβουν πλαισιο υπο καποιες συνθηκες οπως ειπαν κ ποιο πανω τα suzuki ειναι μηχανες που πουλησαν πολυ λογο αξιοπιστιας κ γιαυτο η suzuki επιδει ειχε βγει αυτη η βρομα εκανε ανακληση βαζωντας ενυσχηση στο πλαισιο κ επιδει δεν ξανα ακουστικε τιποτα για το μοντελο κ5- κ6 τωρα λενε οτι εχει προβλημα το κ7 -κ8 δεν γινετε μονο τα suzuki να κοβουν απλα πρεπει να ριξουν λιγο την αξιοπιστια της κ αυτο προσπαθουν να κανουν αυτα στα λεω φιλικα γιατι κ εγω ειμαι κατοχος κ5 κ ηθελα να ξερω τι γινετε ελπιζω να σε βοηθησα κ να μην σε μπερδεψα | |
|
| |
Stavrosthira7 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Τρι 22 Νοε 2011, 00:03 | |
| Δε με μπερδεψες καθολου φιλε μου...αντιθετως,και σ'ευχαριστω γιατι αυτες ειναι οι απαντησεις που ζητουσα...απο γνωστες και κατατοπιστικες. | |
|
| |
billchris Jr.gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Hell Αριθμός μηνυμάτων : 32 Αγωνιζόμενος : Παγκόσμιος... Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2010
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Τρι 22 Νοε 2011, 14:18 | |
| | |
|
| |
Stavrosthira7 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Τρι 22 Νοε 2011, 15:11 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Τρι 22 Νοε 2011, 17:57 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Τρι 22 Νοε 2011, 18:49 | |
| | |
|
| |
Stavrosthira7 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Τρι 22 Νοε 2011, 22:33 | |
| | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Παρ 25 Νοε 2011, 11:04 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Παρ 25 Νοε 2011, 12:43 | |
| | |
|
| |
mike Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Παρ 25 Νοε 2011, 13:58 | |
| ε ναι ρε γιωργο εχουμε παραπανω κρουσματα (μην ξεχναμε οτι η σουζουκι εχει της τριπλασιες πωλησεις απο ολους τους αλλους) αλλα επειδη το ειχα ψαξει παρα πολυ το θεμα οταν ηταν να παρω το κ μου ολα κοβουνε ολα ομως | |
|
| |
Stavrosthira7 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Παρ 25 Νοε 2011, 14:20 | |
| - mike έγραψε:
- ε ναι ρε γιωργο εχουμε παραπανω κρουσματα (μην ξεχναμε οτι η σουζουκι εχει της τριπλασιες πωλησεις απο ολους τους αλλους) αλλα επειδη το ειχα ψαξει παρα πολυ το θεμα οταν ηταν να παρω το κ μου ολα κοβουνε ολα ομως
Συμφωνω αδιαμφισβητητα με αυτο που ειπες με τις πωλησεις και ειναι λογικο...γιατι και το fazer π.χ αν πουλουσε περισσοτερο θα ειχαμε πιο πολλα κρουσματα.Βαση λογικης και γεγονοτων(οπως αυτο το fazer που μας εδειξες mike). | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Παρ 25 Νοε 2011, 16:36 | |
| - gsxrk71000 έγραψε:
- mike έγραψε:
- http://www.fazerclub.gr/forumx/viewtopic.php?f=26&t=5839 κ αυτο επαληθευει αυτα που εγραψα ποιο πανω ολα κοβονται
μπορεί όλα να κόβονται όμως η αλήθεια είναι ότι τα gsxr έχουν ένα θεματάκι παραπάνω! γιωργο μαλλον αναποδα τα λες φιλε.... τα σουζουκι εχουν πουλησει τουλαχιστον 6 φορες παραπανω απο τα φαζερ.. επισης εχουν σχεδον την 2πλασια ιπποδυναμη ... εαν ειχαν ενα θεματακι παραπανω οπως λες θα ακουγες καθε μερα για τετοια συμβαν...αλλα δεν τα ακους... ακουμε για μερικα συμβαν απο μηχανακια που εκοψαν στα καλα καθουμενα το πλιασιο τους αλλα ο ιδιοκτητης εχει ξεχασει να αναφερει την τουμπα που εφαγε με 200χλμ, την στουκα με την κολωνα ή με το αμαξι, οπως επισης ξεχνανε πολλες φορες να αναφερουν οτι το εχουν σκισει στις σουζες και δεν ξερουν να το κατεβασουν και σκαει σαν βοδι κατω... εχω αλλαξει 3 gsxr και ειμαι στο 4 πλεον... τα 2 τα κατεστρεψα-εκοψα στην μεση... αλλα δεν εφταιγε ποτε το μηχανακι που με στουκαρε ο παπους μετωπικη και κοπηκε στην μεση... ουτε εφταιγε το μηχανακι που το εσκασα στην μπαριερα με 200+... πιστευω οτι εαν υπαρχει κανενας που δεν κανει σουζες ολη την ωρα και δεν το εχει στουκαρει ποτε, το μηχανακι του δεν θα παθει τιποτα ποτε....(μιλαω για τα κ5 -κ7 που ΚΑΙ ΚΑΛΑ ακουγετε οτι υπαρχει προβλημα...) | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| |
| |
Alexisssss Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 18/10/2011
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Σαβ 26 Νοε 2011, 00:18 | |
| - mike έγραψε:
- ε ναι ρε γιωργο εχουμε παραπανω κρουσματα (μην ξεχναμε οτι η σουζουκι εχει της τριπλασιες πωλησεις απο ολους τους αλλους) αλλα επειδη το ειχα ψαξει παρα πολυ το θεμα οταν ηταν να παρω το κ μου ολα κοβουνε ολα ομως
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1863206/"Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΒΩΜΕΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ Η ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ. ΜΟΤΕΡ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ,TO ΚΟΝΤΕΡ, CLIP ON ,ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΝΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΚ."
Συν οτι το παραδειγμα σου ειναι ατυχες και αστοχο... Ωραια εργαλεια κι εγω αμα ειχα το χρημα δυο εταιριες θα κοιταγα και μονο και ξερει ποιες ειναι ο Σταυρακης! Αλλα πρεπει να δεχτουμε οτι οτι εεεεεεστω καποια μοντελα ειχανε προβλημα.... Στο κατω κατω το κ5-κ6 το οποιο και εγινε ανακληση απο την σουζουκι για να κολληθει ενα λαμακι στο σασι δεν πουλησε και τοσο οσο λετε! Συν οτι δεν ειδα κανενα TDM900 να κοβει σασι! Και μη μ πειτε οτι δεν πουλησανε τα TDM900! Επισης το hayabusa πουλησε παρα πολυ αλλα δεν ακουστηκε τπτ για σασι... Τελος τα ZZR1400 Πουλησανε επισης αλλα δεν ακουστηκε κατι για σασι.... Τελος το αν εκανε σουζες η εντο η φρεναριζε το μηχανακι τους στα ορια καποιος ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ να κοπει το σασι ακομα και αν το σκαει οσο χειροτερα μπορει κατω μετα απο σουζα.... Υ.Γ:Καλως σας βρηκα | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Πλαισιο Σαβ 26 Νοε 2011, 01:52 | |
| Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα το κ5 ήταν το πιο εμπορικό μηχανάκι όταν κυκλοφόρησε, έβλεπα πιο πολλά κ5 από παπιά.
δεύτερο το λαμάκι που λες ότι μπήκε είναι μια αλουμινένια ενίσχυση που μπαίνει κάτω από το πλαίσιο κ κρατάει τα δυο σημεία των αεραγωγών που έχει κενό το πλαίσιο κ παρουσιάζετε το φαινόμενο
θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι δεν θα έπρεπε να γίνετε αυτό για κανένα λόγο αλλά από τότε που αποφάσισαν να ελαφρύνουν τα πλαίσια υπάρχει αυτό το πρόβλημα σε πολλές εταιρίες
τώρα θα ήθελα να μου πεις από περιέργεια κ μόνο το δικό σου κόπηκε στην ευθεία? | |
|
| |
| Πλαισιο | |
|